Snel en heel kundig geholpen. Hele fijne mensen werken hier. Dankjewel.!

Top service

Nu 1 jaar een kunstgebit tevens mijn definitieve gekregen, zeer tevreden en vanaf dag 1 een zeer goede service. Staan voor vragen altijd klaar, als het gebit niet lekker zat kon ik vlug terecht en werd het opgelost. Ik kan iedereen Vink Tandtechniek aan raden.

Altijd bang geweest van de tandarts en nu niet meer TOP.

Sinds ik mijn kunstgebit heb kan ik weer onder de mensen komen. Ik kan weer gewoon uit eten gaan. En weer lachen in de kroeg. Altijd goed geholpen en je kan altijd vlug terecht als er iets is. Zeer vriendelijk personeel.

Zeer deskundig

Heb een goed gevoel gehad bij Frits , die werkzaam is bij tandartspraktijk de poort in Nieuwegein , deskundig en luisterde ook naar mijn wensen raad deze man zeker aan . Mvg John van leur .

Ik ben echt super tevreden!

Ik ben echt super tevreden over jullie aanpak en aandacht. Elk van jullie personeel is is even vriendelijk en attent. Ik werd tijdens de behandeling op de hoogte gehouden wat er gebeurde en werd ik op mijn gemak gesteld. De heer Vink en zijn team zijn echt begaan met je. De dag erna werd ik gebeld hoe het ging, dat is nog eens een 9+ klantervaring. Gisteren de laatste controle gehad en alles is prima verlopen! Kan iedereen aanbevelen om je bij Vink Tandtechniek te laten behandelen!

10 sterren!!

Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor jullie snelle en zeer goede service bij het maken van de frame prothese. Het zit weer perfect. Nogmaals bedankt!

Vink Tandtechniek zijn professionals !

Vink Tandtechniek heeft mijn kunstgebit geplaatst. De behandelaar in Lelystad beheerst het vak door perfecte passingen te maken en elk probleem op te lossen. Legt alles uit en is zeer vriendelijk. Een aanrader.

Vink Tandtechniek in 1 woord... TOP!

Ik kom al jaren bij Vink Tandtechniek, ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Dhr. Vink is kundig en zeer vriendelijk.

Vink Tandtechniek in 1 woord... TOP!

Professioneel technisch en cosmetisch geweldig resultaat!

Mijn ondergebit met de 2 implantaten en het staafje tussen de implantaten, brengt me de zekerheid terug om weer onbezorgd en stralend lachend door het leven te kunnen gaan, zonder de angst haar onverwachtst te kunnen verliezen! Mijn technisch wonder Roberto heeft al mijn verwachtingen waargemaakt, zodat ik weer kan genieten van onbezorgde maaltijden in het openbaar en volop kan glimlachen! Chapeau Roberto!!!

Super geholpen door Vink Tandtechniek in Haarlem

Super fijne behandelaar! Vriendelijk en kwalitatief Legt duidelijk uit hoe de behandeling uitgevoerd gaat worden. Heel blij met het uiteindelijke restultaat

Perfecte communicatie!

De communicatie voor mijn behandeling gaat perfect. Ik werd vlug en vriendelijk geholpen door de balie assistente en behandelaar. Alles werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en tijdens mijn behandeling werd alles perfect uitgevoerd. Nul pijnklachten en het resultaat is uitermate top!

Goede behandelaar in Nijmegen

Ik kom aan op locatie en word onwijs vriendelijk ontvangen. Daarnaast hoefde ik niet lang te wachten en werd opgehaald door de behandelaar. Vervolgens geeft hij een duidelijke uitleg en leverde fantastische resultaat!

in 1 woord "Fantastisch!

Super blij met het resultaat!! Prothese word hier netjes erin gezet en je voelt er bijna niks van. Dikke complimenten naar de behandelaar!!

Top Behandelaar in Roosendaal

Top, snel en een goede communicatie met Vink Tandtechniek! Super leuk en vriendelijk personeel De behandelingen zijn uitermate goed in Waalre.

Zeer tevreden!

In Waalre is het balie personeel heel erg aardig en helpen je heel goed Service is top en de behandeling ook Ik hoefde niet lang te wachten en daarnaast is het resultaat ook top! Zeker aan te raden!

Super!!

Snelle en fijne behandeling gehad! Ik hoefde niet lang te wachten in de wachtkamer en werd SUPER geholpen door de behandelaar!

Top!!

De prothese was in 1 keer perfect! Echt super geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd Ik had mijn behandeling in Waalre , leuk en tegelijkertijd vriendelijk personeel!

Top behandeling!!

Vriendelijke behandelaar genaamd Roberto, legde het duidelijk uit wat hij ging doen en stelde me tegelijkertijd op mijn gemak! Super blij met het resultaat !

Super service !

Hele fijne behandeling gehad ! De behandelaar stelde me gerust voor de behandeling en het resultaat was uitstekend! Zeker een aanrader

verprutsen gebit

ik ben op 15 juli geholpen en nu nog steeds geen onder gebit. Deze is verprutst, er was een perfect nieuwe opzet gemaakt, en gepast in Roosendaal en had er ook een briefje bij gevoegd wat er moest gebeuren. Maar helaas door Waalre verziekt. daar zijn ze zonder ook maar iets te vertellen eraan gaan slijpen, zowel aan boven als onder gebit. ook zijn ze zeer onpersoonlijk tegenover de klant, zegt je moet er aan wennen maar de tanden staan naar voren dat ziet een ieder nog. ook zijn er naar alle waarschijnlijkheid ook de verkeerde kleur tanden er ingezet. hele gebit is geen gezicht wil het niet meer dragen. de voor tanden zijn korter dan de hoektanden . ik kan ook niet eten daar ik nog geen ondergebit heb die past. hoe lang moet dit nog duren. wil benadrukken dat mijn tandtechnieker het perfect voor mij hadden verzorgd.

Besodemieterd bij Tillmans Mondzorg Maastricht

Nieuwe volledige prothese laten maken waarmee ik ging lispelen en fluiten onder het praten,de tandan lagen bijna plat naar voren, bovenstuk was goed dus het aanspreekbaar gemaakt waarna de klachtenfunctionaris dhr Tillmans het opmeten had afgekeurd door te grote verschillen, besloot om het terug te sturen naar die wat het gemaakt hadden, dat is niet gebeurt want de tandarts uit België wilde dat zelf doen en ook gedaan, en nu heb ik de kiezen naast elkaar staan waar ik niet mee kan eten terwijl het aan de buitenkant goed uitziet en goed past nadat er nogmaals aan geslepen was nu maar daar heb je natuurlijk dan niets aan, de kiezen zijn zo erg grof afgeslepen dat mijn tong eraan stuk gaat en het eten eraan blijft plakken, heb bijna geen kiezen meer over en het lijkt daardoor dat ik op mijn tandvlees kauw, nu moet ik met eten elke keer de oude prothese in doen die onder zelfs nog steeds vaster zit dan de nieuwe, schandalig en zonde van het geld wat niet vergoed werd en eigen risico.

in één woord geweldig!!!

Ben mede door de reviews bij Frits in Nieuwegein terecht gekomen. Het fijne is dat alles in één locatie geregeld wordt, van het trekken van de tanden en kiezen tot het maken en plaatsen van het gebit. Over Frits niets dan goede woorden, wat een fijne, vriendelijke en deskundige man is dat. Van het begin tot het eind echt super goed door hem geholpen. Het eindresultaat is dan ook geweldig. Ik ben hierdoor een zeer blij persoon geworden. Ik kan mede door mijn eigen ervaring dan ook aanbevelen hier naar toe te gaan.

Zeer positief!

Door informatie over Vink Tandtechniek wat mij zeer aansprak, ben ik terecht gekomen bij Frits Vink bij Tandartspraktijk De Poort in Nieuwgein. Wat zeer handig is: tanden trekken en prothesebehandeling op 1 locatie. Ik zag er tegenop om het hele traject te moeten volgen, maar het is allemaal zo meegevallen. Bij Frits de laatste fase en dus heel spannend. Frits was vriendelijk, relaxed en informatief. Zowel over de behandeling en het eindresultaat ben ik zeer tevreden. Nog bedankt Frits!

Geweldig past goed heel mooi

Bij Roberto in maastricht Heel vriendelijk legt alles goed uit stelt je goed op gemak ben heel tevreden ziet er heel mooi uit

Heikantstraat 18 A

5581VB Waalre