Humphrey Robinson geweldige tandarts

Na een wat vervelende ervaring bij de implantoloog kwam ik bij Humphrey terecht in Stevensweert. Wat heeft hij mij goed geholpen! Was vertrouwen volledig kwijt en flink van slag. Toch wist hij dit heel snel om te draaien. Fantastisch hoe betrokken hij is bij zijn patiënten. Super bedankt Humphrey!! Ik lach weer!

Frits in Stevensweert is gewoon geweldig!

Vorig jaar 4 implanten in bovenkaak laten zetten en 2 onder. Helaas is 1 implantaat los gekomen in mijn bovenkaak dus 3 over. Frits heeft echt een super mooie klikprothese gemaakt boven en onder en zit super stevig. Buiten dat een erg vriendelijk persoon en luistert naar je wensen. Frits je bent een topper!!

In een woord geweldig, ben er heel blij mee past goed en is heel mooiiiiiii.

Legt alles goed uit, stelt je op jouw gemak. Wederom Kees Vink is een vakman. En een heel goed en vriendelijk team, anders werkt het natuurlijk ook niet. Heel veel succes toegewenst Tandheelkundig team Vink Tandtechniek?

In Waalre is de service erg goed. De wachttijden zijn normaal en Dhr Vink en het balie personeel is erg aardig.

Prachtig, ik ben nog nooit zo knap geweest.

Implantaten geplaatst in Nieuwegein wat door wat pech niet helemaal volgens plan verliep,maar door Maurice kundig en op een fijne manier is opgelost. Daarna is mijn gebit gemaakt door Frits en dat is een kunststukje geworden. Bij deze allemaal bedankt.

Prachtig, ik ben nog nooit zo knap geweest.

Goed geholpen

Ik ben prima geholpen in Waalre. Dhr Vink is allervriendelijkst en de wachttijden zijn goed. Ik mag altijd bellen voor een afspraak als er iets is.

Prettig geholpen

Bij Vink Tandtechniek in Waalre wordt je goed geholpen. Duidelijke informatie en Dhr Vink neemt alle tijd voor je.

Snel geholpen

In Waalre zijn geen wachttijden en wordt je snel geholpen. De uitleg is duidelijk en er wordt de tijd voor je genomen. Ik ben tevreden met het eindresultaat.

Je wordt echt als klant behandeld.

Ik heb een zeer goede behandeling gehad bij Vink Tandtechniek in Waalre. Iedereen is erg vriendelijk. Dhr. Vink geeft goede en duidelijke uitleg.

Vriendelijk en kwaliteit is goed

In Waalre staan ze voor je klaar. Ze nemen de tijd en zijn vriendelijk. Ik ben tevreden over mijn prothese. Ze leveren echt kwaliteit.

Vriendelijk en duidelijk

Alles verloopt makkelijk, duidelijke uitleg. De praktijk en ook Dhr. Vink zijn heel vriendelijk en duidelijk. Ik kan geen minpunten bedenken

Super behandeld

Vink Tandtechniek in Waalre is 1 en al vriendelijkheid. Ze zijn zeer kundig. Super geholpen.

Vink Tandtechniek geeft meer dan alleen mijn glimlach terug.

Dhr Vink in Waalre is een erg fijne vakman. Hij is duidelijk in zijn uitleg en rustig van aard. Zeer goede service en echt vakwerk.

Een dikke 10

Vink tandtechniek in Waalre werkt zeer professioneel. Alles wordt zeer goed verzorgd en het gebit is net een kunstwerk. Dhr Vink is een echte tandtechnieker die goede uitleg geeft. Je merkt dat hij al jarenlange ervaring heeft. Ik heb het nog nooit zo goed gezien. Ik ben 100% tevreden.

Een prettige vestiging

De vestiging Waalre is een prettige vestiging. Voor mijn behandeling is de tijd genomen. Dhr. Vink is een vriendelijke man en hij heeft een mooie directe communicatie. Hij zorgt voor een mooi persoonlijk eindresultaat.

excellent

Mijn partner had een afspraak en ik had ook problemen met mijn prothese. Daar ik haar moest brengen ging ik ook mee naar binnen met de vraag of er ook iemand naar mijn prothese kom kijken. Dat was geen probleem, toen mijn partner klaar was, heeft de heer Vink ook mij zo goed als mogelijk was geholpen, even tussendoor, want ik had geen afspraak.

Prima protheses gemaakt en zitten heel goed vast

Eindelijk na 1 jaar zonder onder gebit te moeten doen, Tandarts in Vianen heeft Boven en Ondergebit slecht passend gemaakt en doet er verder niets aan, heb 3000 euro betaald en vooral het ondergebit kan ik NIET eten of DRINKEN, zit dan dwars in mijn mond. Heb een andere Tandarts met Dito Tandtechniek uit N-Gein Ben dus nu zeeeeer tevreden over Vinktandtechniek en kan eindelijk weer gewoon eten en hoef niet alles klein te snijden, maar gewoon afbijten! chapeau

De prothese is in 1x goed.

Ik heb mijn prothese laten maken bij Dhr. Vink in Waalre. Een zeer aardige man die alles goed uitlegt. Indien ik een drukplek krijg mag ik altijd bellen voor een afspraak zodat ze deze kunnen verhelpen.

Ik heb een prachtig, goed zittend gebit gekregen.

Ik ben van tandartsenpratijk veranderd, die ik had beviel me niet. Ben nu bij "de Poort" in Nieuwegein. Ik moest een nieuw gebit. Heb al vanaf mijn 14e kunstgebitten, ben nu 72 jaar. Heb al 25 jaar implantaten. Frits van "Vinktandtechniek", die heeft een prachtig stuk vakwerk geleverd. Ik heb nu een prachtig, goedzittend gebit, ben er erg blij mee. Bij al de gebitten, die ik gehad heb, ben ik nooit zo tevreden geweest. Hij was ook erg aardig en geduldig. Bedankt, Frits. Groetjes Yvonne van Overbeek.

Helemaal goed

Ik ben zeer tevreden over de praktijk in Waalre. Zelf woon ik in Arnhem en ben speciaal daar naar toe gegaan. Er werd rekening gehouden met de aantal afspraken gezien de afstand. De behandelingen en afspraken zijn allemaal goed en netjes verlopen.

Erg vriendelijk

Bij Vink Tandtechniek in Waalre werken erg vriendelijke mensen. Dhr Vink is rustig van aard en legt alles goed uit.

uitstekend

mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden. wij kregen goede uitleg over onze prothesen en hoe wij die schoon kunnen houden.

Vriendelijke praktijk Waalre

Ik ben zeer tevreden over de praktijk in Waalre. Ze nemen daar de tijd voor je en zijn heel vriendelijk. De totale behandeling is goed verlopen.

Geen goede ervaring sorry

Ze zijn heel aardig.zeer zeker.maar jammer een gebit maken en vanaf dag 1 moet j kukident gebruiken ze kunnen er niks aan doen .dat moet niet kunnen vindt ik .begint er dan niet aan .sorry .maar voor de rest heel vriendelijk tenminste mvr.vink zelf.

Heikantstraat 18 A

5581VB Waalre