Werkt heel eenvoudig en snel.
Hallo Jordy, Fijn om te lezen dat je ons zo positief ervaart. Met vriendelijke groeten, Bouwe Kuik
Prima website en snel schakelen goed mogelijk. Het traject van vastzetten hypotheekaanbod en vervolgstappen ook duidelijk. Details betreffende overlijdenrisicoverzekering kunnen iets duidelijker (te verzekeren bedrag alleen bij gedeelte lening >80% van woningwaarde, annuïtair aflopend?, looptijd?). Hierover neem ik dan ook nog contact op! Verder prima communicatie!
Hallo Christian, Dank voor voor je beoordeling! Graag horen we je verbeterpunten, zodat we hiermee ook aan de slag kunnen. Met vriendelijke groeten, Bouwe Kuik
Ik dacht dat het afsluiten sneller zou gaan. Ik heb mijn rente laten vastzetten en stukken aangeleverd. 2 Weken later zijn de stukken nog steeds niet beoordeeld en kan ik nog steeds niet verder in het proces.
Hallo Neillon, Vervelend om te horen dat onze dienstverlening stroef verloopt. We houden contact met je om ervoor te zorgen dat je toch je nieuwe huis kunt gaan kopen. met vriendelijke groeten, Bouwe Kuik
Een hypotheek aanvragen is niet niks. Maar wanneer je jezelf erin verdiept is het met bijbouwe mogelijk om relatief eenvoudig je hypotheek af te sluiten. Het systeem is eenvoudig en duidelijk. De tijdsduur is door de drukte echter wel langer dan 5 werkdagen. Maar met veel telefoontjes en het snel aanleveren van de stukken hebben we binnen 14 dagen toch de hypotheek rond gekregen. Ga zo door bijbouwe, ik hoop dat jullie de drukte efficiënt kunnen verwerken. En weer de snelle afhandeling van 5 werkdagen gaan halen.
Hallo Robin, Fijn om te lezen dat je ondanks een iets langere doorlooptijd toch zo positief bent. Vanwege drukte duurt het momenteel net iets langer dan verwacht, maar we zijn blij dat we je toch snel hebben kunnen helpen. Veel succes met het voorbereiden van je verhuizing. met vriendelijke groeten, Bouwe Kuik
Aanpak is heel goed. Gebruiksgemak laat nog te wensen over: tussentijds opslaan en dan toch weer helemaal vooraan moeten beginnen. En wachtwoordbeveiliging: alsof er topsecret CIA op staat, dat kan veel simpeler
Hallo Robin, Dank voor voor je beoordeling! Ook dank voor je tip, gaan we mee aan de slag! Met vriendelijke groeten, Bouwe Kuik
Hallo Joop, Fijn dat je zo enthousiast bent! met vriendelijke groeten, Bouwe Kuik
Mijn ervaringen bij BijBouwe zijn niet al te best. Allereerst is de telefonische wachttijd bij zowel algemene vragen als bij dossierinhoudelijke vragen erg lang. Daarnaast verbaas ik me over het volgende feit; Tijdens de aanvraag van een hypotheek met NHG voor een appartement is de hypotheek om de volgende reden afgewezen: Indien een Vereniging van Eigenaren actief en gezond is, dient er alsnog een meerjarenplan aanwezig te zijn. BijBouwe was in deze uitspraak erg stellig in haar oordeel en stond niet open voor tegenargumenten. Zelfs de toelichting van de externe beheerder van de VvE deed er niet toe. Kortom, een aanvraag bij BijBouwe verloopt op zijn zachtst gezegd erg stroef. Er wordt niet gedacht in het belang van de klant. Ik raad BijBouwe dan ook niet aan!
Hallo Joey, Vervelend om te horen dat je de dienstverlening bij ons als stroef hebt ervaren. Het is de afgelopen week erg druk geweest hierdoor hebben is de wachttijd te lang opgelopen onze excuses hiervoor. We hebben gemerkt dat de communicatie over de verplichting van een meerjaren onderhoudsplan beter kan, dat zijn we nu aan het doorvoeren. Als je het op prijs stelt, nemen we graag contact met je op om nader toe te lichten of te onderzoeken of er nog mogelijkheden zijn. met vriendelijke groeten, Bouwe Kuik
Makkelijk te doen mits je enige financiele ervaring hebt
Hallo Maxim, fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Mensen met minder ervaring kunnen trouwens ook bellen met onze adviseurs. met vriendelijke groeten, Bouwe Kuik
Het doorlopen van de gegevens gaat prima, alhoewel de website erg traag werkt. De belofte dat binnen een werkdag een offerte wordt uitgebracht klopt niet. We zijn inmiddels al 3 dagen verder nog steeds niets ontvangen. Zo wordt de gestreefde doel een 'hypotheek binnen 5 dagen' natuurlijk niet gehaald. Telefonisch minstens half uur wachttijd.
Hallo Yavuz, We vinden het vervelend dat je op je offerte hebt moeten wachten. Als je voor je aanbod hebt betaald staat het geld gereserveerd voor jou inclusief het rentepercentage. Vanwege drukte waren we inderdaad minder goed bereikbaar, onze excuses hiervoor. Laat je het ons weten of we je nu nog verder kunnen helpen? met vriendelijke groeten, Bouwe Kuik
Over het algemeen ziet het er prima en gebruiksvriendelijk uit. Wel is het erg onduidelijk hoe het proces precies gaat. Blijkbaar ontvang ik na 1 werkdag een hypotheekofferte, maar ik ben inmiddels 3 dagen verder en ik heb nog niks ontvangen (en ook geen reden gehoord waarom het evt. langer zou duren).
Nu ik al een ongeveer 3 weken bezig ben (door de terugkoppelingen) bevalt het nog goed. voordeel is bij bijBouwe dat de stukken gewoon direct of de volgende dag worden beoordeeld. Wanneer je terugkoppelingen terug krijgt duurt het vanzelf wat langer (vergeet niet je vraagt geen lening van 1000,- aan bij een bank maar een hypotheek!). Zeker aan te raden!
Website is duidelijk, klein beetje traag. Het zou ook fijn zijn als er een uitleg bij de symbooltjes staat. Nu bijvoorbeeld een aantal documenten geüpload en staat er een geel uitroeptekentje voor. Dit betekent dat het ter beoordeling ligt, maar is niet geheel duidelijk. Wellicht dit erbij zetten!
Duidelijke uitleg, overzichtelijke website. Ik heb de bewustzijnstest ook wel echt als een toets ervaren, maar vind het om deze reden ook goed dat BijBouwe deze check inzet. Mvg, Kim Boonen
Zeer snel en makkelijk. Binnen een dag inzicht in wat je kan lenen en tegen welke voorwaarden. Super dat je zelf alle data en gegevens kan aanleveren waardoor kosten stuk lager zijn dan bij alle andere banken. Kan deze partij echt aanraden
Het afsluiten van het aanbod gaat gemakkelijk. Ik ben benieuwd hoe snel de hypotheek zelf rond zal zijn. Ik heb alle stukken al klaar en wacht nu op de offerte. Het zou fijn zijn als jullie een compleet pakket kunnen aanbieden, bijv inclusief een voordelige levensverzekering.
Ik heb nog geen bevestiging maar het aanvragen verloopt makkelijk en soepel. Veel informatie en duidelijke vragen.
heel positief, vooruitstrevende benadering die bij deze tijd past.
Er is vrijdag ochtend een hypotheekaanvraag gedaan, en ik ontvang de offerte binnen 2 uur. Top werk! Nu nog afwachten op de acceptatie. Zeker aan te raden als je niet weken wit wachten bij de bank!
Afsluiten van het aanbod gaat zeer soepel. Met het vervolg nog geen ervaring.
Duidelijke stappenplan via de website. Alles wordt op een gangbare manier uitgelegd, waardoor ik zonder advies mij prettig voel om via bijBouwe een hypotheek af te sluiten.
Tot op heden volgens verwachting. Pluim voor de telefonische bereikbaarheid en snelle reactie op gestelde vragen voor nadere info m.b.t. Voorwaarden per mail.
het afsluiten moet nog gebeuren. De BKR check zou binnen een werkdag gebeuren, dat is echter nog niet gebeurd.
Frederik Roeskestraat 100
1076ED Amsterdam