Erg goede service. Goed bereikbaar en ze helpen je graag.
Goede service. Alles super makkelijk geregeld. Prima medewerkers die je altijd goed hulp verlenen.
Snelle en duidelijke reactie zowel telefonisch als per email. Lekker gemakkelijk om alles op je eigen tempo te uploaden. Wellicht om het proces te versnellen als gelijk een optie geven om meerdere dingen tegelijk te uploaden (zoals werkgeversverklaring, loonstrookjes en taxatierapport). Aangezien jullie deze toch altijd nodig hebben. Verder werkte het uploaden van afbeeldingen bij mij niet (de kwaliteit werd heel slecht, zodat het onleesbaar werd). Als oplossing nu gewoond gemaild en heeft men het voor ons geupload. Ten slotte als tip, misschien kunnen jullie nog een reminder instellen indien een document niet goedgekeurd is of niet leesbaar is. Dan weet men dat er actie noodzakelijk is. Al met al zeer tevreden en blij dat ik gekozen heb voor bijBouwe! :)
Zeer behulpzame werknemers van bijBouwe. Er wordt snel, adequaat en vriendelijk gereageerd. Een verder verbeterpunt zou kunnen zijn om een soort van deadlines / geheugensteuntjes aan de openstaande acties te hangen. In ons geval gingen wij 8 weken na de aanvraag al naar de notaris. Het had ons geholpen als we iets van een tijdsplanning van bijBouwe hadden gekregen (welk onderdeel wanneer geregeld moet zijn). Na het akkoord van alle stukken, heeft de notaris namelijk nog 3 werkdagen nodig om de akte voor te bereiden.
Een aanvraag is prima te doen. Reacties zijn duidelijk, goede digitale begeleiding en afronding !
Zeer professionele, behulpzame en prettige afhandeling. Wanneer nodig kon er duidelijk uitleg gegeven worden over de benodigde stukken, de laatste status en het aanvraagproces. De medewerkers van BijBouwe zijn bijzonder vriendelijk en geduldig. Mijn dank gaat met name uit naar Jack, Jeroen en Anneliek die me door de aanvraag heen te woord hebben gestaan :)
Het is een behoorlijke papierwinkel voor een leek, maar wij zijn erg goed geholpen door Jeroen Bastiaansen. Ondanks dat er wat obstakels waren heeft Jeroen ons perfect door het hele traject heen geholpen. Nogmaals onze dank hiervoor.
Van tevoren was ik gewaarschuwd niet met een internethypotheker in zee te gaan omdat niet alles als een standaardsituatie was te omschrijven. We hebben veel telefonisch contact gehad (ook van tevoren) en binnen twee weken was de hypotheek rond. Een verbeterpunt voor dit soort situaties zou zijn als er binnen BijBouwe betere aantekeningen zouden worden gemaakt waardoor iemand niet nog eens hoeft te bellen nadat er al eerder uitleg is gegeven. Dat was niet altijd gedocumenteerd. Of wellicht een opmerkingenveld waarin iemand nadere uitleg kan plaatsen zodat het proces nog sneller kan verlopen. Verder helemaal top!
Het begin van de aanvraag was erg sterk. Bij het aanleveren van de documenten begon het heel onduidelijk te worden. Er worden eisen gesteld aan documenten die niet vooraf duidelijk zijn gemaakt, dat zorgt voor onnodig heen en weer sturen. Daarnaast accepteert BijBouwe geen digitaal ondertekende stukken. Wat echt extreem raar en ouderwets is voor een online hypotheekverstrekker. Het contact was altijd erg vriendelijk, behulpzaam en snel.
Website heeft wel diverse keren kuren vertoond. Per e-mail uitstekend te woord gestaan.
Top, mooie taal en duidelijke stijl. In de aanvraagflow is er een item te verbeteren en dat is het integreren van feedback als je niet voldoende eigen inleg hebt opgevoerd. Je kunt dan niet door met offerte aanvraag, maar er wordt ook nergens aangegeven wat er mist. Dat was dus even zoeken en kan nog beter. Benader me gerust voor meer uitleg. Verder top gedaan! Complimenten!
Nog niks afgesloten, maar tot toe is mijn ervaring goed!
Afsluiten van Hypotheekaanbod ging goed en snel ! Zal bijBouwe zeker aan andere mensen aanbevelen.
Hallo, Ik wil graag de verdrachtsdatum van mijn hypotheekvoorstel kunnen wijzigen zonder dat dat leidt tot het opnieuw doorrekenen van dat vorostel, met een hogere rente en nu moet ik opnieuw 100 euro betalen om het te laten vastzetten.. da's nou net even minder. Ook de evt. annuleringskosten van 1% zijn wel heel stevig. Dan liever 0,25% p.m. vragen zoals de rest. Mvrgr,
Beste bank ooit!
Via vrienden de naam bijbouwe gehoord, de aanmelding ging zeer snel. Nu afwachten tot de offerte. Het ging zeer soepel en duidelijk. Website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De aanmelding ging dus perfect en snel.
Tot op heden heel erg duidelijk en proces verloopt uitstekend. Enige dat ik niet kan verwijderen zijn mijn persoonlijke gegevens. Mijn voorletters staan in het veld voornaam.
Het traject van aanvraag tot ontvangen indicatieve offerte verliep zeer soepel. Fijne, duidelijke website en snel antwoord bij een vraag via email. Tot zover super tevreden, en vertrouw erop dat vervolgtraject in zelfde flow gaat.
Er zijn nog wel een paar kleine verbeterpuntjes maar de website is duidelijk hoewel de berekeningen niet helemaal juist zijn. Ik had een goedgekeurde offerte, na het veranderen van de datum van overdracht ( verder niets aangepast) kreeg ik de melding dat ik geen hypotheek kon krijgen. Jack van de helpdesk heeft me snel, vriendelijk en accuraat geholpen en alles werkte weer.
duidelijk omschreven.alleen niet te volgen waar de documenten worden geupload
Het afsluiten van het hypotheek aanbod gaat lekker snel.
Via mijn adviseur heeft het ontzettend lang geduurd, na enig wikken en wegen hebben we besloten om zelf een aanvraag te doen bij bijBouwe, onze ervaring is verassend goed. Woensdag: eerste contact, uitgelegd de situatie. Eerste documenten op het portaal gezet. Donderdag: bijBouwe heeft contact opgenomen dat een document (werkgevers verklaring) onjuist is, aangepast en de overige documenten geupload. Vrijdag: afgerond. Tussen elke stap is contact geweest, er is geluisterd naar onze persoonlijke situatie en het verloop is extreem spoedig gegaan. Zeer tevreden.
Duidelijk proces en duidelijke keuzes.
na het vastzetten van het hypotheekaanbod kwam er snel een reactie met de indicatieve offerte na daarna de eerste documenten te hebben moet uploaden gisteren heb ik tot op heden nog niets gehoord, Zoals aangegeven op de site zouden ze de volgende werkdag beoordeeld worden dus verwacht dat ze vandaag beoordeeld worden en ik zsm de volgende actie kan afronden
Hoi, Ik zie dat het helemaal goed gekomen is met je eerste documenten en dat je vervolgens ook snel zelf je aanvraag hebt kunnen afronden. Daar mag je trots op zijn! Veel plezier in je nieuwe huis. Vriendelijke groet, Bouwe Kuik
Hypotheekaanbod was eenvoudig op te vragen en overzichtelijke site / snelle respons.
Hoi Marco, Dankjewel voor de goede review. Goed om te horen dat je het als gemakkelijk en duidelijk hebt ervaren. Als je nog dingen tegen komt, laat je het ons dan weten? Vriendelijke groet, Bouwe Kuik
Frederik Roeskestraat 100
1076ED Amsterdam