Wir kommen gerne jedes Jahr seit über 20 Jahren zu ihnen und sind immer sehr zufrieden
Ook deze week was ons verblijf in het park "kustlicht"goed bevallen. Goed verzorgd huis "Smient 03", park en organisatie. Het is een aanrader voor een geslaagde vakantie. fam, Blokdijk.
Wie jedes Jahr wieder ein erholsamer und entspannter Urlaub für Mensch und Hund. Kommen gerne wieder!
een fijn en mooi vakantiehuisje bij binnenkomst zag het er meteen netjes onderhouden uit, zou het nog wel een keer boeken
Am Abend des Anreisetages wurde das Haus mit einem Luftgewehr beschossen. Es wurde eine Scheibe getroffen wohinter eine Person auf der Couich saß. Das Geschoos durchslug Gott sei dank nur die erste Scheibe der Verglasung. Von zwei vorhandenen Liegen war eine von Beginn an defekt und wurde während des Aufenthalts auch nicht ersetzt. Seit wann die Liege dafekt war konnte nicht festgestellt werden. Diese beiden Dinge haben die Urlaubserwartungen etwas getrübt.
Een super park, mis alleen de kinderanimatie in de ochtenden. Vooral bij slecht weer.
Da wir endreinigung zahlen müssen wir sagen genau wie letztes Jahr lässt die Sauberkeit im Haus zu wünschen übrig!!!
Schön wäre eine Modernisierung der Betten (in Breite und Matratzen) und der Küchenkochutensilien
Diverse woningen zijn uitgesproken geldbeleggingen. m.a.w matig tot dlecht in onderhoud en renovatie. De geluksfactor bij het boeken is te groot in vergelijking tot de huurprijs.Hier zou Kustlicht in kunnen verbeteren qua informatievoorziening en controle.
De door ons gehuurde bungalow heeft een schitterende ligging. Jammer dat het geheel, zowel buitenkant, binnenkant als tuin, er zeer onderkomen uitzag. Zeer slecht onderhouden.
Zeer vriendelijk personeel.een probleempje wordt direct opgelost .
Het appartement, nr. 30, is zeer ruim en luxe ingericht. Ook het uitzicht en de omgeving zijn prachtig. We hebben een top vakantie gehad en het weer kon niet beter. Veel gefietst langs de kust en binnendoor. Vele plaatsen/steden bezocht. Een echte aanrader!
Wir bedanken uns herzlich für einen wunderschönen Urlaub in Zoetelande und der tollen Umgebung. Es hat den Kindern und uns sehr gut gefallen. Das Haus, der Strand, das leckere Eis, der appetitliche Fisch, de prachtige pannenkoeken, das Wetter und viele freundliche Seeländer,runden einen Urlaub ab, der uns viel Freude bereitet hat. Wir sehen uns bestimmt wieder in Zoutelande. Wij wensen u het allerbeste en beste in Zeeland. Wens een aangename week.
Wederom een prima vakantie gehad in Duinpark Het Kustlicht. Alles was weer naar wens!
Zeer compleet ingerichte bungalow in een mooie omgeving. Dichtbij winkels, stadje en strand.
Wir waren sehr Überrascht mit wieviel Liebe das Haus eingerichtet war.Wir haben uns sehr wohl gefühlt.
Meerkoet 1 is tov de prijs niet in overeenstemming. Vloer is erg ongelijk (mijn vrouw zit in een rolstoel) vol beschadigingen door beits op het slechte hout. Gordijnen gescheurd afvoer loopt slecht enz. Eigenaar doe er iets aan en gasten voedt je huisdier op.
We hebben weer erg genoten van het appartement , mooi huis , lekker de ruimte , voorzien van wasmachine en droger erg fijn. mooie ligging aan de kreek , waar je heerlijk tot rust komt . zouden het fijn vinden als de ramen ook gezeemd waren , waren deze keer erg vuil . verders zeer tevreden .
Persoonlijk: Ik heb altijd moeite met het instellen van de oven/magnetron. Er zijn gebruiksvriendelijker apparaten ...😃