...alles für einen entspannten Urlaub bei jedem Wetter vorhanden!
wij komen al vele jaren in een appartement kreek en duin, het is allemaal fantastisch, alleen op de grasvelden en langs de paden zoveeeeeel hondenpoep!!!
Heerlijke vakantie gehad. Mooie villa van alle gemakken voorzien.
Een niet geïsoleerde woning dus veel tocht en veel koude lucht in het gehele huis gaf de vakantie een domper. Zelfs met de verwarming aan helaas.
Park is prima. Accomodatie voldeed niet aan onze verwachtingen. Niet goed schoon en zeer slechte vloer.
Leuke week gehad, mooi weer, het is hier iedere keer leuk vertoeven, je kunt alle kanten uit, zeer mooi strand om kilometers te wandelen, en ook een heel mooi duinpark het kustlicht.
Weer een heerlijke vakantie gehad. Het huisje is prima, de bedden mochten wel wat harder zijn.
Wir hatten tolle, sonnige Urlaubstage
Wir hatten ein sehr gemütliches, sehr sauberes Haus mit einer sehr gut ausgestatteten Küche. Hier fehlte es wirklich an nichts.
Wir sind seit vielen Jahren Gäste, aber unser diesjähriges Haus war das bei weitem schlechteste. Das Buchungssystem ist sehr schlecht; wir haben wie immer 1/2 Tag telefoniert, bevor wir eine Verbindung bekommen haben. Wir haben jetzt keine Lust mehr so viel Aufwand zu betreiben und beabsichtigen künftig etwas anderes zu suchen.
Schoen eingerichtetes Mittelhaus mit eingezaeuntem Garten (wg. Hund) in fußlaeufiger Lage zum Strand und Umgebung. Empfehlenswert.
Nieuwbouw appartement op 1e etage. Gehorig, afzuigkap aangesloten op centrale afzuiging, super locatie m.b.t. afstand dorp en zee, heerlijk uitzicht. Voor herhaling vatbaar
Kreek en Duin 70: Großzügiges Appartment im Erdgeschoß in ruhiger Lage, fußläufig zum Strand.
Wij zijn op Bosweg 10A geweest. Waarom moesten wij €264 betalen. Exl. borg. Op internet € 231,-
Bestelde lakens niet aanwezig. Keuken en badkamer maken een gedateerde indruk. Keukenvloer niet echt schoon. Bedden matig. Hoeslakens ter bescherming van de matras zijn vodden. Sanitair is in orde
Unsere Unterkunft im Haus Steenloper 4 entsprach nicht unseren Erwartungen und war bis jetzt die schlechteste Unterkunft die wir im Kustlicht hatten. Das Haus ist renovierungsbedürftig und die Ausstattung muss teilweise erneuert werden. Ansonsten alles wie immer - TOP!
Trotz schlechten Wetters - ist ja manchmal so an der Küste - haben wir einen sehr erholsamen Urlaub verbracht!