Rustige omgeving,wij hebben ervan genoten.
Der Service beim Empfang ist auch nach vielen Besuchen immer freundlich und professionell, vielen Dank!
Toen wij vanuit Zoutelande richting Westkapelle kwamen aangereden zagen wij het appartementen complex liggen en dachten wat mooi.Eenmaal binnen waren wij met stomheid geslagen, wat mooi, alles was blinkend schoon. Ook het uitzicht vanaf het balkon was schitterend.Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Dit is voor herhaling vatbaar en dat doen wij ook. Riet en Harrie Wolters.
Anreisezeiten zu unflexsibel, erst nach 15:30h Schlüsselübergabe. An- und Abreise freitags sehr ungünstig - da starker Verkehr auf der Anfahrt. Wohnung postalisch nicht erreichbar - bei Zeitungsnachsendung.
Geweldig mooi huis op een meer dan prachtige plek !! Ben er verliefd op ! Heerlijk huis met een pracht uitzicht over de duinen en het dorp !
Toller Urlaub wie immer!
Leider extrem dreckig (Haare etc.). Es musste 2x jemand kommen, um noch mal alles zu reinigen.
Al vele jaren hebben we diverse woningen op dit park gehuurd. Voor de tweede keer hebben wij nu, in dezelfde periode, Branding 51 gehuurd. Een huis met een prachtige ligging en een gezellige inrichting. Maar in vergelijk met vorig jaar moet er nodig wat aan onderhoud gedaan worden in en om het huis. Bijvoorbeeld: Er ontbraken 7 lamellen aan de raambekleding, zeer vuile ramen, het nachtkastje in de ouderslaapkamer steunde tegen de muur doordat alle pootjes totaal los zaten. Het tuinmeubilair stond zeer slordig opgestapeld met gescheurd plastic, pal naast de entreedeur. Het enige tuinbankje dat buiten stond was niet te gebruiken door groene aanslag en losse plankjes. In vergelijk met vorig jaar dus een echte achteruitgang in onderhoud! En dit alles voor de normale huurprijs, dus geen last minute!
Seit Jahren fahren wir in den Duinpark und sind immer wieder begeistert. Sehr schöne Anlage und Häuser.
Es war ein sehr schöner Urlaub. Die Anlage ist fantastisch gelegen und wir haben es ns sehr wohl gefühlt..Wir werden wiederkommen
Prima organisatie, lokatie. Huisjes allemaal verschillend met mooie tuinen. Het huisje was wel wat gedateerd maar alles was verder wel goed verzorgd. Mooie omgeving op loopafstand van het strand, Westkapelle en Zoutelande.
Een fijne ervaring en ik kom zeker nog terug. Lekker uitwaaien op jullie mooie strand.
Schön wäre es, wenn das Lokal wieder öffnen würde, mit familienfreundlichen Gerichten, wie Frikandel, Pommes und Schnitzel und natürlich Waffeln, Poffertjes und Eis. Das würde den Park wieder mehr beleben, das ist der Grund warum oben Punkte abgezogen wurden, ansonsten kann man hier herrlich Urlauben.
Zoals al vele jaren steeds weer een feestje.
Was redelijk achterstallig onderhoud bugalow . Is aangegeven bij de receptie.
Wir waren wie immer sehr zufrieden. Viele Grüße aus Koblenz bis zum 22. Dezember 2017
Guten Tag, wir waren wieder sehr gerne bei Ihnen. Da wir bereits Sonntag abgereist möchten wir Ihnen noch Hinweise zur Wohnung 100 geben. Leider war an den Betten das Kopfteil defekt. Die Matratzen sind sehr durchgelegen. In der Spülmaschine fehlt Salz und Klarspüler. In dieser Wohnung sind leider auch wieder Silberfische. Bitte rufen Sie mich bei Rückfragen gerne jederzeit an. Viele Grüße Christian Schmitz