we hebben voor `t 2e achtereenvolgend jaar strand 16 gehuurd en dat is ons prima bevallen het huisje is voor ons perfect en ook de ligging is goed. je bent overal dichtbij
Het pand kan een facelift gebruiken, diverse kleine beschadigingen!
Is primabevallen, Tip: muggenhor voor kantelraam?
Het vakantiehuis is voor ons steeds weer een thuis komen. Vrij uitzicht op de duinen met een zonnige tuin.
We hebben genoten van een paar dagen Zeeland (Kreek en Duin 70 in Westkapelle) met onze twee jonge kinderen. Het huis is lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Voor de kinderen zijn er boekjes en spelletjes en ze kunnen heerlijk buiten rennen en spelen. Schoon, ruim opgezet en je voelt je er zo thuis!
Een pracht uitzicht echt een aanrader
Geweldige week gehad
wij komen hier al jaren met veel plezier
Een zeer mooie en doelmatige vakantiewoning. Met sfeer en een goede smaak ingericht. Heerlijk om te vertoeven.
Net & knus huisje gelegen op een prima vakantiepark. Vriendelijk personeel.
Heerlijk, comfortabel appartement op een super plek met schitterend uitzicht! Ook de achterzijde, met uitkijk op de vuurtoren is heel speciaal!
Ook nu weer lekker ff een week eruit. We hebben genoten ondanks het mindere weer.
Prima week vakantie gehad,alleen jammer dat er niet vermeld was dat het stand moeilijk toegankelijk was i.v.m werkzaamheden voor het opspuiten van het strand
Prachtige omgeving mooie accommodatie De moeite waard om nog een keer terug te komen.
beetje ouwelijk , vooral sanitair, tuin was mooi en goed onderhouden.over het algemeen viel het mee.
De rust en netheid geven je een goed vakantiegevoel !
Een comfortabel huis voor ons tweeën aan de Bosweg 17A, iets minder geschikt voor 4 volwassenen, maar voor ons was het heel prima, we komen er al enkele jaren tot volle tevredenheid. Heerlijk rustig gelegen en vlakbij alle voorzieningen.
Prachtig duinengebied, gezellig en centraal gelegen dorpje. Erg mooi huis met veel privacy en grote tuin, wel aan erg drukke weg. Maar wel een aanrader!
We hebben een heel fijn weekend gehad in Westkapelle omdat alles gewoon klopte. Het appartement is groot en mooi ingericht, precies zoals de beschrijving dit weergeeft met de nodige luxe en comfortabele meubels. Daarnaast is er volop aan de bezoekers gedacht door een gevulde boekenkast voor alle leeftijden, spelletjes en DVD's. Het uitzicht van het appartement is voortreffelijk en de zee ligt op loopafstand terwijl er vele leuke plaatsen in de buurt liggen die gemakkelijk per fiets te bereiken zijn. Dit appartement is echt een aanrader voor een ontspannen ontdekking van dit gedeelte van Zeeland.
Mooi appartement, mooie locatie. Helaas is er geen enkele winkel in het dorp ( bakker, slager).En wij konden onze e-bikes niet opladen bij de locatie. Onze batterijen zitten vast in het frame dus wij kunnen ze er ook niet uithalen en mee naar het appartement nemen. Bij de balie van kustlicht gevragen waar wij dat eventueel zouden kunnen maar daar hadden ze geen antwoord op. Dit hebben wij zelf uit moeten zoeken.