Fantastische winkel
Waar vind je nog een goede klantenservice? Nou, hier! Scherm/glas van mijn Ipad was kapot. Op internet de goedkoopste in de buurt gezocht èn gevonden. Je maakt een afspraak online en krijgt dan 10 euro korting! De ontvangst vandaag was zeer prettig. Ik leverde de Ipad in en een krap uurtje later was hij klaar. Als nieuw! Ik heb hen in de winkel gecompimenteerd en doe dat graag hier nog een keer. Waar goede service wordt geboden, zullen er leuke, goede kanten tevreden de winkel uit lopen.
In 1 woord: TOP
Super! Erg vriendelijk en service gericht. Ben er al meerdere keren geweest.
Prima gedaan, snel, vakkundig, vriendelijk, vakmanschap en meedenken met de klant! Wat wil je nog meer!
Wederom zeer correct en snel geholpen. Ook de technische kennis om iets wel of niet te vervangen wordt zeer netjes beoordeeld en besproken. Top en tot de volgende keer.
Zeer snel en goedl gemaakt. En vriendelijk geholpen.
Veel shops in Utrecht vergeleken op hun prijs voor de reparatie van een origineel iPhone 7 scherm. GSM reparatie centrum kwam veruit als goedkoopste naar voren. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een kopie scherm te nemen voor een nog lagere prijs. Werd snel geholpen en had binnen drie kwartier weer mijn telefoon, die zelfs even werd opgeladen. Vragen werden ook goed behandeld, aanrader!
Mijn accu is erg snel vervangen- werkt weer perfect!
prima en snel geholpen
Na een flinke ster in het glas van mijn telefoon, heb ik online een afspraak gemaakt voor dezelfde dag. Ik ben zeer snel en goed geholpen en de telefoon ziet er weer uit als nieuw. Grote klasse!
Prima ervaring. Snel gerepareerd en prima gedaan.
Netjes binnen de tijd gerepareerd. Goede service!
Afspraak gemaakt voor het scherm van m'n One2, kon gelijk dezelfde week terecht. Goed geholpen, het duurde iets langer als een half uurtje, maar de reparatie is fantastisch uitgevoerd.
Kwamen eerder dan aangegeven op de afspraak. Dit was geen probleem. We mochten erop wachten. Snel en vakkundig is de IPhone 6 Plus weer voorzien van een nieuw scherm. Hoop er nog lang gebruik van te kunnen maken, anders laat ik mijn iPhone zeker weer bij GSMreparatiecentrum.nl repareren!!!
Super snelle service, goedkoop en zeer klantvriendelijk.
Goed geregeld!
Snel klaar, goede en vrolijke service
Reperatie scherm was top, maar iets vriendelijker en enthousiaster geholpen worden is voor de klant wel prettiger, hij was een beetje kortaf....
Vriendelijke, rustige medewerker. Reparatie aan IPad perfect uitgevoerd conform de afspraak die we gisteravond digitaal hadden gemaakt. Afhandeling per mail ging perfect.
Prima en snel
Nadat het onderdeel wat aanwezig was niet werkte, zijn er gelijk nieuwe onderdelen besteld, vanmorgen een mailtje ontvangen dat ze er waren.vanmiddag het glas vervangen tot volle tevredenheid.
Smaragdplein 237
3523EJ Utrecht