Een tijdje geleden de iPad van mn zoon laten maken, werd super goed geholpen en mn zoon was weer blij, vandaag de telefoon van mn andere zoon laten maken en wederom weer top geholpen! Ik kan deze winkel iedereen aanraden
Alles op voorraad, klaar terwijl je wacht, nette prijzen, 10 euro extra korting op een online gemaakte afspraak, vriendelijk personeel. Dit adres kan ik iedereen aanraden mijn IPhone 6 is als nieuw! Enig verbeterpuntje: Online inplannen van afspraak kan beter.
Snelle, vakkundige service! Tip: maak als extra service het scherm schoon na reparatie dat geeft net een beetje extra!
Bedrijfd straald vertrouwen uit. Zie mijn bovenstaande beoordeling!
Goed en snel geholpen
in eerste instantie een beetje vreemd benaderd door een medewerker, over eigen risico bij reparatie e.d. Komt niet echt vertrouwd over, later door een vriendelijke man weer goed gekomen. reparatie goed gedaan. Mis alleen de koffie bij het wachten.
DIt was een topervaring . M'n tel scherm van m'n IPhone 6 was volledig kapot, geen beeld meer. Gisteravond heel laat gemaild via de site Direct een reactie ! En ik kreeg 10 euro korting via de site. Vanochtend in een half uur was het gerepareerd. Vriendelijk en vakkundig En veel goedkoper dan een vorige keer in Utrecht centrum.
Gewoon top goed geholpen en snel ongelofelijk gewoon
Ik ben uitstekend geholpen, vriendelijk, correct en snel. Ik ben helemaal tevreden.
snel, duidelijk gemakkelijk, vervangen glas ipad binnen 1 uur geregeld
Snel en vakkundig geholpen
'S ochtends m'n telefoon laten vallen en kon al om 10u terecht. Binnen een half uur klaar en erg vriendelijk en professioneel geholpen.
Snelle service en prima reparatie!
Mijn Apple iPhone 6S maakte een val tijdens het fietsen en werd overreden. Ik had de hoop thuis al opgegeven, toch werd door kennissen gsm reparatie smaragdplein aangeraden. Na hier mijn telefoon gebracht te hebben kreeg ik in een uur een telefoontje dat hij gemaakt kon worden! Met compleet nieuwe behuizing is mijn iPhone als nooit gebruikt, maar dan met al mijn foto's er nog op! Bedankt jongens voor het toverkunstje!
Ik heb het gebroken scherm van mijn iphone 5s laten maken bij de vestiging in Utrecht. Toen ik in de winkel kwam werd mij ook verteld dat ik de camera moest laten vervangen. Ik kreeg bij het openen van de camera applicatie namelijk een zwart scherm. Ikzelf had de indruk dat dit zou moeten liggen aan de software, omdat het kapotgaan van de camera na het breken van het scherm gebeurd was. Ik vertrouwde echter op de expertise van de aanwezige werknemers en liet de camera voor een extra 50 euro vervangen. Nadat ik mijn toestel had opgehaald deden de headphone jack en de bovenste speaker het niet meer goed. Meteen gebeld met als antwoord dat ik met de bon terug moest komen. Zonet weer langsgegaan waarbij ik te horen kreeg dat het kapotgaan van de headphone jack niet aan de winkel ligt. Dit lijkt me heel sterk aangezien deze het direct voor de eerste reparatie wel deed, en onmiddelijk daarna niet meer. Kosten voor reparatie zijn 50 euro en voor eigen rekening. Verkoper verhefde tevens zijn stem en leek mij belachelijk te maken. Na 70 euro voor het scherm en 50 euro voor de camera betaald te hebben vind ik dit ronduit absurd en totaal niet klantvriendelijk. Verder heb ik sterk de indruk dat er niet met originele onderdelen gewerkt wordt. Ik raad niemand deze gsm reparatie service aan.
Beste Foske, Uw toestel had een heftige klap gemaakt, waardoor deze flink beschadigd is geraakt. Op het moment dat we een iPhone repareren heeft dit geen invloed op de headphone jack. Kosten hiervoor zijn inderdaad 50 euro, u was een prijs van 35 euro aangeboden om u tegemoet te komen. Deze aanbieding blijft staan, indien u hier op in wilt gaan kan dit nog. De oorspeaker was ook defect, dit hebben we kosteloos voor u vervangen, als service. Het verheven van de stem kunnen we ons niet in vinden, we hebben het u 5 keer netjes proberen uit te leggen hoe het in zijn werk zit, echter wilt of kunt u het niet begrijpen. Jammer dat u het zo moet zien, we hebben ons best gedaan om u tevreden te houden. Met vriendelijke groet, GSM Reparatie Centrum
Super snelle service! Vandaag langs geweest voor mijn iPhone 7 voor een scherm reparatie , heel vriendelijk personeel en binnen 45 minuten was hij zo goed als nieuw
Nette en positieve ontvangst. Ook naar mijn dochter van 12 jaar oud werd normaal en duidelijk uitgelegd hoe een reparatie werkt en dat er risico's aan kleven dat er iets mis gaat. Heel tof en eerlijk. Daarnaast is ook de reparatie echt super goed en mooi uitgvoerd. We komen hier volgende keer zeker terug en zullen jullie aanbevelen bij anderen. Super job gedaan!
Snel gedaan, heel netjes en klantvriendelijke medewerker
Reparatie ging snel, binnen een half uur klaar. Een van de medewerkers raadde mij een glazen bescherm schermpje aan voor mijn iPhone 6 nadat ik deze liet maken. Voor 10 euro zonder luchtbelletjes door de mederwerker gezet. In mijn tas mijn telefoon waarschijnlijk ergens tegenaan laten slingeren. Een nieuwe kras in het scherm! Gelukkig alleen in het glazen bescherm scherm! Goed advies van de medewerker! Dank daarvoor! Uiteindelijk werd deze kosteloos voor mij vervangen! Kortom goede service!
Super snelle reparatie en vriendelijke mensen!
Fijne winkel, vriendelijk personeel, kwalitatief goede spullen. Lage prijzen. Snel geholpen
Smaragdplein 237
3523EJ Utrecht