Werkt weer perfect!
prima snelle service!
Aardige medewerker met vlotte service. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Fijne winkel, je wordt snel geholpen en de medewerkers zijn zeer vriendelijk. Zeker een aanrader mocht je op zoek zijn naar een reparatiewinkel.
Alles is perfect geregeld en niet duur, wel vond ik dat de winkelier iets spontaner kon reageren. Niet alsof hij brak was. (Hij was alsnog behulpzaam en niet onbeleefd of gemeen ofzo, het leek gewoon alsof hij er écht geen zin jn had)
Top! Gemakkelijk een afspraak in kunnen plannen, en met een half uur was mijn kapotte scherm gerepareerd voor een veel lagere prijs dan de meeste andere reparatiecentra vragen. Uitstekende service!
Zeer vriendelijk geholpen
snelle goede service door een vriendelijke man. Mijn ipad ziet er weer als nieuw uit.
Snel, handig, overzichtelijk.
Ze zouden in eerste instantie alleen mijn iPhone 5S doormeten om te kijken wat er aan de hand was. Hebben vervolgens zónder toestemming een nieuw scherm en mijn eigen net nieuw geplaatste accu ook vervangen!! Of ik even 100 euro’s wilde afrekenen. Aangezien ze er toch wel werk aan hadden verricht (ondanks zónder mijn toestemming dus!), heb ik voorgesteld de accu (á €50) dan maar te laten zitten, maar of ze dan alsjeblieft het oude scherm wel wilden terug plaatsen en de telefoon open wilden laten. (Wilde nl de accu wel even zien, aangezien mij 10min daarvoor telefonisch was gemeld dat deze wel werkte én omdat ze me op een dwingende, onbeschofte en kleinerende voor het blok hadden gezet met belachelijk veel bombarie, had ik er natuurlijk geen vertrouwen meer in dat deze daadwerkelijk door een andere was vervangen!! Maar meneer was zo gefrustreerd dat hij uiteindelijk het scherm heeft teruggeplaatst, maar ook alsnog een andere, niet werkende accu met veel geweld én gescheld heeft geplaatst!! (Mijn accu hadden ze vervangen door een andere accu (niet werkend), omdat die in de 10min zogenaamd spoorloos verdwenen was!) Is het nu raar dat ik er van overtuigd ben dat deze dus sowieso niét was vervangen? 🤔 Bij thuiskomst bleken er ook nog onderdeeltjes te missen, schroefjes, klepje van een connector, die nu óók nog eens stuk bleek te zijn!! En na hem te hebben laten doormeten bleek óók het moederbord beschadigd te zijn!! Kortom, mijn eigen eerder nieuw gekochte accu weg (gestolen), dus ook niet meer te verhalen bij de winkel waar ik hem net nieuw gekocht had! En waar ik nu dan toch sowieso niets meer aan had omdat mijn iPhone nu NIÉT meer te repareren is!! Ongelofelijke OPLICHTERS dus! Echt te ziek voor woorden dit!!
dit is de beste reparateur die ik ken. ik doe zelf ook kleine reparaties maar deze man is zo erg kundig!
Mijn telefoon was de eerste keer erg snel gerepareerd
Goed en snel geholpen! Geen onnodige extra kosten. Aanrader.
Gewoon. Goed. Op alle fronten. Dus top.
Op zich heeft een afspraak maken weinig zin, er wordt afgewerkt op het aanbod. Op zich binnen een half uur klaar.
Zeer vriendelijk aardige personeel die graag helpt!
Vorig jaar het glazen scherm van mijn Sony xperia voor veel geld laten vervangen. Binnen 12 uur zat er opnieuw een barst in. Toen ik terug ging werd mij verteld dat het kwam door een knik in mijn telefoon. Er werd opnieuw een scherm geplaatst, dit keer wel met korting. Binnen een week zat er weer een barst in mijn scherm. Toen ik terugging naar de winkel zat de desbetreffende werknemer aan een werktafel verderop en liet een collega het woord doen. Ze konden hier niets aan doen. Een nieuw scherm zou weer bijna 200 euro kosten en gaf geen enkele garantie. Het personeel had wat weinig begrip. Haalde alleen zijn schouders op en nam niet eens de moeite om even naar de balie te lopen. Hierop naar een andere zaak gegaan. Daar lieten ze me zien hoe slecht het glas was bevestigd. Een vingernagel kon er tussen waardoor het steeds brak. Daar opnieuw een scherm laten plaatsen en nooit meer problemen gehad. Aan het eind was ik dus 350-400 kwijt voor een nieuw scherm dankzij deze zaak. Nooit meer!!!
No-nonsense goede service!
Het was een goedkope en snelle reperatie, maar de medewerker was totaal niet klantvriendelijk. Ik vroeg om een extra stevig hoesje en kreeg een goedkoop rubber hoesje aangeraden, verder niets, terwijl de hele winkel vol hing met hoesjes. Ik kreeg totaal niet het gevoel dat hij me daadwerkelijk wilde helpen.
Smaragdplein 237
3523EJ Utrecht