We hebben via internet een afspraak gemaakt voor dag en tijd. Toen we kwamen is de vervanging van het glas direct ter hand genomen en met een half uur was alles gereed. Fijn dat het allemaal zo snel kan, want leven zonder iPhone is toch eigenlijk niet meer mogelijk
Hele aardige vakkundige jongens daar,heel goed en snel geholpen helemaal top! !
Is lekker snel klaar. Goede locatie. Je kan ondertussen gewoon boodschappen doen en is binnen 30 minuten klaar!
Straal professioneel uit en netjes mijn glas van de i-Pad 2 vervangen voor concurrerende prijs. Zeker een aanrader om heen te gaan.
Nieuw scherm op iPhone laten zetten en nieuw scherm op iPad. Na reparatie met beide toestellen terug geweest aangezien het scherm nog steeds niet naar behoren werkte. Op dit moment nog steeds problemen met beide schermen.
Reparatie perfect uitgevoerd. Onderdeel moest besteld worden. Via sms werd ik geïnformeerd dat de reparatie uitgevoerd was.
"Raadt u deze winkel aan anderen aan?" . . . .Nou nee. Ik ben zéér ontevreden. Ik heb mijn accu laten vervangen voor mijn Sony Z1 Compact. Het was vlot klaar. Thuis bleek dat de achterkant los zat. Beetje slordig. Dat merkte ik aan stof achter de lens. Dus maar weer terug. Het werd direct opgelost en kreeg 'm weer mee. Toch in de winkel maar even gekeken: het dubbelzijde plakband zat voor de lens en pulpte uit tussen de achterkant. Achterkant zat ook niet recht. Heel slordig allemaal. Dus weer afgegeven. Weer 10 minuten verder. De achterkant zat er (iets) beter op, maar weer zat er plakband op de lens. Dus weer afgegeven. Nu iets langer gewacht. En wéér zat er plakband voor de lens. Dat zag de baliemedewerker zelf. Dus weer moest ie naar achteren. Na lange tijd werd ie overhandigd. "Hij was nog warm". Waarom hij de vorige keren niet warm was en nu wel is mij een raadsel. Nu kon de lens ongehinderd 'naar buiten kijken'. Maar . . . . De lijm pulpt nog langs de randen. De randen voelen scherp. Erg lelijk. Zo hebben de ontwerpers van de Sony Z1 Compact dat niet bedoeld volgens mij. Je kan niet alles in de winkel controleren. Dat moet ook niet nodig zijn. Maar thuis blijkt dat er waarschijnlijk nog iets voor de flits zit want de flits van de camera geeft nu een paarse gloed over de foto's. Ook zit de achterkant aan de bovenzijde nog steeds los. Nu kan ik wel weer terug, maar ik durf mijn telefoon niet meer af te geven want ben bang dat ze 'm nog meer verprutsen. In de tijd dat ik aan het wachten was kwamen er een aantal klanten terug omdat hun telefoon niet goed gerepareerd was. Wát een stelletje prutsers!! Mijn dringend advies: sla deze winkel over.
Snel en netjes!
snel en goed geholpen
Er content over service en deskundigheid!
Reperatie aan IPAD 2 zeer goed uitgevoerd, product wordt weer met veel plezier gebruikt!
Eerder geweest en zoals altijd prima en vakkundig geholpen!
Vriendelijk geholpen. Scherm was niet op voorraad, dus de reparatie lukte niet binnen een half uur. Maar er is voor gezorgd dat er een scherm uit een ander filiaal meegenomen werd, zodat ik mijn telefoon toch dezelfde dag weer terug had.
Snelle service, tegen een redelijke prijs, vriendelijk en behulpzaam. Dus ik heb mijn adresje zeker gevonden!!
Zeer goed en snel en vakkundig geholpen door het team in Utrecht. Jammer dat ze geen hoesjes hadden voor mijn foon en ik de prijs iets te hoog vind anders kwam alles er met een dikke 10 door
Batterij iPhone 6 moest vervangen worden, ruime afspraaktijd, binnen 10 minuten klaar en erg goedkoop. Na mij kwamen diverse klanten, daar had ik ook geluk mee. hoewel de techneut doorgaat terwijl de baliemedewerker alle klanten vriendelijk en snel hielp, met eerlijk en goed advies.
Snel gemaakt voor marktconforme prijs, prima kwaliteit. Alleen jammer dat mijn SIM door de monteur in het sleufje van de SD-kaart was gedaan, was nog even zoeken.
Tussen bellen en oplossing zat nog geen uur, fantastisch!
Makkelijk en snel! Top service!!!
Snel en vriendelijk
top!