snel geholpen en ook snel klaar
Super geholpen. Klaar terwijl je wacht. Leggen alles goed uit. Top
Had een IPad met een defecte accu. Na enkele mail contacten langs geweest in winkel Utrecht en zeer snel en erg vakkundig geholpen.
ik ben super snel geholpen
Samsung galaxy s6 laten maken op zaterdag, binnen 20 minuten af was al een wonder maar ook een origineel product met een scherm net zo mooi als hij nieuw was. Ben der blij mee jongens!
mijn beeldscherm is gemaakt, maar mijn luidspreker van mijn LG G4c is wel vernield.
Top service!!
voor eerste keer toestel wezen repareren was snel klaar en het scherm is van goede kwaliteit niets op aan te merken.
Slecht scherm wat voor origineel Apple verkocht is. Rode vlekken in het scherm, licht lekkage op 2 plaatsen en de benaderingschakelaar doet het nu niet meer. Waardeloze zaak! Noot naartoe gaan. Zeker niet om voor €139 je iPhone te laten verzieken
Zaterdag kapot beeldscherm laten repareren , na reparatie bleek dat het scrollen niet goed ging, vandaag teruggegaan en volledig gratis en zonder zeuren een nieuw scherm gekregen , top
Erg vriendelijk en netjes. Oftewel TOP service!
mijn htc doet het weer :D
Al voor de 3e x geweest en steeds prima service. Hoop niet te vaak langs te moeten gaan
Al 5 jaar vaste klant en nog steeds dik tevreden
Eerst langs onze lokale reparatie-boer geweest maar zonder succes. Wat een wereld van verschil toen ik bij GSM Reparatie Centrum terecht kwam. Werd netjes te woord gestaan en de reparatie was binnen 30 minuten klaar. Ik weet waar ik de volgende x heen kan, een echte aanrader
3 maanden geleden mijn Sony Xperia Z2 scherm laten vervangen, echter begon het touchscreen slecht te reageren. Dit is netjes onder garantie opgelost, goede service!!
Binnen 30 minuten mijn scherm vervangen! Bij de media markt stond ik 2 uur te wachten en was ie nog niet klaar, volgende x in 1 x hierheen.
Langs geweest voor waterschade! binnen 2 uur gemaakt met behoud van data ! Dankjulliewel
Smaragdplein 237
3523EJ Utrecht