5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super vriendelijk geholpen en mijn Samsung S4 laad eindelijk weer op.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke site, de afspraak online maken bevestigde helaas niet maar via de telefoon was het geen probleem.

• Geweest bij vestiging: Nijmegen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had mijn telefoon laten vallen in de wc, ik heb ze gelijk opgebeld en hebben mij goed advies gegeven, en ze hebben hem onderzocht en hij doet het weer!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel geholpen, vriendelijk personeel. Helemaal top

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onderdeel moest besteld worden dus duurde het geen 20 minuten, helaas. Maar na 3 dagen is het opgelost met een topservice en 30 minuten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn HTC M9 was pas 2 dagen oud toen ik hem liet vallen. Het bleek best lastig een HTC reparateur te vinden welke dit op korte termijn kon herstellen. Toen vond ik GSM reparatie centrum en ze maakte hem in 1,5 uur uit voorraad. Duurt even maar dan heb je ook wat! Superservice mannen ga zo door!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

helemaal happy met deze lieve jongens!! Mijn iphone snel gemaakt en dat voor een goede prijs en service met een glimlach;) xx

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal super!! Mijn ipad snel gemaakt!! Ik ben helemaal blij!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bedankt jongens! Het is nooit fijn als mijn telefoon weeer kapot is maar gelukkig staan jullie dagelijks klaar!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top service! Ik kom zeker weer terug als ik weer een kapot toestel heb.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gisteravond een afspraak voor het maken van mij Samsung en ik werd gelijk nog gebeld omdat ik de kleur was vergeten aan te geven. Gelukkig hadden ze het goede onderdeel op voorraad. Alles snel geregeld maar toch nemen ze de tijd voor je super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ipad gebarsten omdat mijn zoon de Ipad van de tafel had gestoten, Gelukkig doet de Ipad het weer en ben ik blij met de uitstekende service! Ik word vaste klant!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voortaan ga ik hierheen! Super service! Mijn Toestel kon het netwerk niet meer vinden. (stond op het verkeerde netwerk en gratis advies hoe ik dit kon veranderen en dat terwijl de Phone House het toestel zogenaamd moest op sturen en dan was ik mijn toestel 2 weken kwijt en over de kosten nog niet gesproken te hebben. Bedankt jongens!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vandaag me iPhone 6 laten maken binnen 10 minuten stond ik weer buiten met een werkend scherm! Top service jongens!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt super geholpen,en een geweldige service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gisteren mijn iPhone6 op de grond laten kletteren. Resultaat: versplinterd beeldscherm. En dat al voor de tweede keer! Dik balen. Vorige keer via Vodafone op laten sturen. Reparatie was keurig gedaan maar mobiel een week kwijt, moest eerst leeg getrokken worden en vooral een boel gedoe. En de prijs loog er niet om, dik 350 euro voor het beeldscherm en de achterzijde vervangen. Ik keek al niet blij maar het idee om mijn mobiel weer zo lang te moeten missen en die hoge rekening waren helemaal niet iets waar ik naar uit keek. Dus toch maar even mijn goede vriend Google geraadpleegd. En zo kwam ik op GSMreparatiecentrum.nl uit. Nog een filiaal in Tilburg ook, goede reviews en betaalbaar. Ik maakte online een afspraak (voor 30 minuten later) en stuurde manlief op pad. Na een heel korte tijd was hij alweer thuis en mijn iPhone6 was een nieuw origineel Apple beeldscherm rijker. Alsof er niets gebeurd was! Super blij mee. Bedankt GSMreparatiecentrum. Dikke duim omhoog.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top service. Heel erg klantvriendelijk, super! Bedankt gsm reparatie centrum Tilburg.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb hier mijn iPad mini laten maken, had dit beter niet kunnen doen. Kreeg hem terug en ze hadden een hele hoek afgeknipt. Na een paar dagen begon het glas los te laten en nu gaat hij niet eens meer aan. Ben terug geweest en ik zou hem zelf laten hebben vallen. Kon wel korting krijgen van 20 euro als ik hem weer liet herstellen. Donder toch op joh! 5 dagen plezier van gehad en het is gewoon prutswerk door onprofessionels !!!! Pas op mensen ga hier niet naar toe maar naar een erkende reparateur met ervaring.

• Geweest bij vestiging: Bergen op Zoom

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn dochter had haar Iphone laten vallen: en het glas was gebroken. Er werd een nieuw scherm opgezet. Dit was echter niet helemaal goed gegaan en we gingen tot twee keer toe terug. Er ontstond ruis over de garantie. Na uitgebreid overleg is het probleem uiteindelijk naar volle tevredenheid van onze kant opgelost aan de balie. Klasse! Onze welgemeende complimenten hiervoor. Wij komen zeker terug bij GSMreparatiecentrum.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had mijn telefoon laten repareren en toen ik thuis was, kwam ik achter dat de scherm donkerder was geworden dan voor de reparatie en deed af en toe raar. Ik heb een email gestuurd en ik werd geadviseerd om terug te gaan, vandaag terug geweest en jongens hebben gelijk een nieuwe scherm aangeboden. Top service, zeker een aanrader. Een kleine minpuntje Is dat het duurt even langer dan 30 minuten, begrijpelijk waarom maar misschien Is het handig om dat duidelijker op de Website zetten. Tweede keer wist ik dat, maar de eerste keer vond ik dat minder leuk i.v.m. Lunchpauze.

• Geweest bij vestiging: Leiden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerst bij concurrent GSMpower geweest voor vervanging scherm xperia Z3; mistake made. Mob nog steeds kapot. Toen naar jullie gegaan en nu is mijn baby weer de oude. En ik mocht een beschermhoesje lenen, lief.

• Geweest bij vestiging: Nijmegen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij een 'concurrent' geweest en hij moest de tablet opsturen en er kwamen eventueel extra kosten bij. Ik ben hier niet mee akkoord gegaan en zei dat ik naar een ander ging. Ik kwam aan bij GSMreparatiecentrum en ze konden mij gelijk helpen en binnen aantal minuten was ik klaar met een nieuw scherm op me tablet en ze konden mij ook gelijk helpen met een extra scherm op mijn telefoon. Ik zeg TOP.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle en goed service. Erg klantvriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Word altijd netjes en vriendelijk geholpen. Snelle service!

Smaragdplein 237

3523EJ Utrecht