Makkelijk en goed geregeld
Manchester City bezocht. De kaart was prima op tijd en de plek in het stadion was te gek. Dank voor de upgrade!
Als vriendelijk en zeer professioneel.
Voor de tweede keer een geweldige voetbalreis geboekt, ditmaal naar Milaan voor stadsderby. Goed hotel in centrum Milaan en GE-WEL-DIGE plaatsen bijna aan het veld. Contact met voetbalreizenxl was makkelijk en kreeg altijd snel reactie op onze vragen
Geweldige mooi ervaring en goede plaatsen in stadion
Fijn bedrijf. Reageren meteen als je vraag hebt. Kaarten netjes op tijd.
Hele leuke dag gehad in Koln gecombineerd met wedstrijd Fc Koln. Mooie wandeling vanaf centrum naar stadion gemaakt met diverse tussenstops bij café’s van de supporters.
Samen met mijn zoon genoten van een prachtig voetbalweekend in Dortmund
Ondanks de prijzige tickets (zoals bij iedere andere reisorganisatie) een prima service. De tickets op tijd gekregen en een gratis upgrade naar de lange zijde mogen ontvangen.
Mooie reis goed plekken. Kaartjes zijn duur
is goed
Goede service en goede kaarten. Zelf vond ik het wat spannend dat de kaarten pas een dag van te voren werden toegezonden, maar die angst bleek geheel onterecht. Volgende wedstrijd in het buitenland boek ik weer via jullie. Bedankt!
Zeer goede en vlotte service, ik heb zelf een gratis Upgrade gekregen.
Alles was tot in de puntjes verzorgd. Tickets op tijd geregeld.
Hadden kaarten besteld voor Werder Bremen, kreeg de kaarten keurig 5 dagen van te voren in de mail als mobile tickets. Was top geregeld.
Prima service, kaarten op tijd, duidelijke instructie.
De derde keer met deze organisatie naar de voetbal geweest. Alles perfect geregeld, niets op aan te merken. Hotel was in orde, centraal gelegen, vriendelijk personeel, nette kamers en goed ontbijt. Tickets voor de voetbal op tijd ontvangen.
We hadden kaarten voor de wedstrijd van Werder Bremen. Entree in blok 10. Dit bleek echter het uitvak te zijn. Navraag leerde dat we bij blok 11A naar binnen moesten. Rij een stoel enzo klopten wel. Misschien iets om rekening mee te houden voor andere reizigers. Verder een pracht weekend.
Mijn broer en ik waren bij Napoli - AS Roma in het Diego Maradonna stadion. Uitstekende plaatsen. De kaarten werden prima op tijd afgeleverd in het hotel in Napels. Ik raad Voetbalreizen XL na deze uitstekende ervaring van harte aan!
Wij waren met zijn 4'en naar een wedstrijd van PSG geweest. Wij hadden de wens om dan ook met zijn 4'en naast elkaar te zitten. Dit kon uiteraard niet gegarandeerd worden maar ze gingen hun best doen om dit wel voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk hadden we meer dan 24 uur van tevoren voor de wedstrijdtickets en zaten we ook met z'n allen naast elkaar. Top geregeld en hele mooie plekken.
Goed geregeld, mooie plaatsen in het stadion
Ons weekend naar München is zeer goed bevallen! Het hotel was goed en de plekken in het stadion waren top! Echt een aanrader!
Met mijn zonen naar de wedstrijd geweest, kaarten waren erg duur en alles er omheen zoals parkeren moet je zelf uitzoeken. De ervaring was wel heel gaaf en daarom zal ik het zeker aanraden bij anderen.
Supermooie plaatsen
Voor de eerste keer besteld, kaartjes op tijd binnen gekregen. Netjes verzorgd. Alleen jammer dat het parkeren in Dortmund slecht geregeld is, dus volgende keer weer kaartjes bestellen bij Voetbalreizenxl maar nog vroeger op pad!
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.