Kaarten waren keurig 48 uur van te voren in de mailbox, jammer van het gelijkspel maar flink genoten.
Nu al een drietal voetbalreizen geboekt naar oa Millwall, WestHam United en Manchester United en alles was prima voor elkaar, soms zelfs met betere zitplaatsen dan aangevraagd.
wij bestelden kaarten voor QPR-Sheffield United die normaal gesproken moeilijk verkrijgbaar zijn als particulier. Maar VoetbalreizenXL lukt dat prima en voor een billijke prijs.
Het was een superleuke voetbalreis ondanks de tegenvallende wedstrijd 0-0 tussen Arsenal en Newcastle United. Hele mooie plaatsen in het stadion en ook nog genoten van de stad.
Mijn eerste ervaring met voetbalreizenxl is prima. Duidelijke info en een prima hotel.
Goede service. Ging allemaal erg gemakkelijk. Wedstrijden van Liverpool en Manchester bezocht. Bij 1 van de wedstrijden zelfs een gratis upgrade gekregen.
Zeker met dure voetbalkaartjes in het buitenland, wil je 100% zeker zijn dat het allemaal goed komt. Bij voetbalreizenXL had ik dat vertrouwen meteen, oa vanwege hun snelle reacties op vragen en goede bereikbaarheid. We hebben 2 fantastische wedstrijden bijgewoond de afgelopen periode, een bij Arsenal en een bij Barcelona. Het was geweldig! VoetbalreizenXL doen gewoon wat ze beloven!
Goed verzorgde reis gekregen! Naar Manchester City-Everton geweest. Hadden een gratis upgrade gehad van de plekken waardoor we op de 1e ring zaten met heel goed zicht, echt top! Hotel was ook van 3 sterren naar 4 sterren geüpgraded, hotel was ook centraal gelegen in Manchester. Alles verliep soepel door de aangeleverde documenten en kaartjes waren ruim op tijd. Al met al een goede ervaring!
Samen met mijn gezin hebben we een aantal dagen in Liverpool door gebracht. Met als hoogtepunt de wedstrijd Liverpool-Southampton. De rest van de dagen was het goed vertoeven rondom het hotel die gelegen was direct om de hoek van het station en aan de rand van het centrum. Met de tips van Voetbalreizen hebben we enkele bezienswaardigheden bezocht. Tips van ons: dames laat je (kleine) handtas thuis. Die mag niet mee het stadion in, werd ons toegeschreeuwd. Het zou in de mail hebben gestaan. Wij hebben alles eruit gehaald en in de jaszakken gepropt, de tas weggegooid in de prullenbak. Als je van of naar het vliegveld wil, ga met bus 500. Kost maar 2,30 pond. Taxi is vele malen duurder.
De wedstrijd was een topervaring. We hadden uitstekende plekken. Daarnaast is de service voorafgaand aan de reis ook goed geweest. De mails hebben uitstekend geholpen bij het hotel en het reizen binnen Liverpool. Het binnenkomen door middel van de kaartjes is ook goed verlopen.
Een heerlijke wedstrijd op het sfeervolle Craven Cottage. De kaarten heb ik op tijd ontvangen. Prima zitplaatsen ook. Dit gaan we vaker doen.
Aansluitend ook rondtour Old Trafford van United gedaan, een geweldige ervaring!
Wij zijn met een groep van 5 man naar celtic gegaan. Ik heb de reis ver vantevoren geboekt en betaalde een goede prijs. Na enkele weken kreeg ik een mail met de vraag of ik een gratis upgrade wilde. Hoewel ik sceptisch was (wanneer krijg je immers nog wat gratis) ben ik akkoord gegaan. Het was top geregeld. Business seats en eten en drinken inbegrepen. Een top ervaring.
We betaalden extra om op de lange zijde te zitten maar zaten zo hoog en zo ver naar de zijkant dat de plaatsen op korte zijde veel beter waren geweest. Hotel was vergane glorie. Bar en ontbijt beneden waren prima en nieuw maar zodra je de lift instapte naar de kamers was het veel minder. Service/informatie was goed.
Alles goed geregeld en kaarten ruim op tijd. Constant op de hoogte gehouden en bij vragen snelle reactie.
Alles keurig verzorgd en goed geregeld
Dank voor de gratis upgrade naar Club 67 Lounge. Daar begon het feest! We hebben een onvergetelijke voetbalreis gehad met als hoogtepunt de wedstrijd van Celtic.
Super geregeld. Wedstrijd van Manchester City met geweldige plaatsen. Super wedstrijd gezien. Ook goed hotel in het centrum van Manchester. Het is niet goedkoop maar als je iets goeds wil dan mag je er ook voor betalen
Alles goed geregeld
was goed geregeld
enige minpuntje was : de weg naar het stadion. Allianz stadion van Juventus ligt heel ver weg van het centrum. Om daar te komen, moet je met de bus en overstappen. Maar als je gaat hoe het omschreven is, kom je er niet. Ik heb dus aan de hotel manager gevraagd, voor een alternatief route. Maar dat klopte ook niet. Waar ik moest overstappen, reden helemaal geen bussen. Ik stond daar, in the middle of nowhere. Ik moest wel de taxi pakken.
De sfeer was adembenemend in en rond het stadion. We hadden enorm goede plaatsen met een perfect overzicht van de wedstrijd.
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.