Ondanks Corona vertraging van de wedstrijd een goede en duidelijke service
Toppie!
Super geregeld door voetbalreizen. upgrade stadion plekken en 2 nachten ipv 1 nacht voor dezelfde prijs. Goede communicatie tussen voetbalreizen en de klant bij vragen.
Aanrader
Super goed geregeld, prima hotel, fijne locatie hotel zelf en ook op loopafstand van Parc des princes. Bedankt
Ik ben goed geholpen. Snel en goed telefonisch advies. Goed bereikbaar. Boekje met bezienswaardigheden was ook erg handig.
2 jaar lang zijn we bezig geweest. Dit had te met uitgestelde wedstrijden en covid. Uiteindelijk heeft deze voetbal onze verwachtingen ruim overtroffen. Het was al het wachten meer dan waard. Wat een voetbalsfeer!
Top ervaring met mooie plekken in de Kop.
Mede door COVID en een late zondagavond wedstrijd die niet paste, vroegen wij alle flexibiliteit van voetbalreizenXL. Gelukt. Uiteindelijk de wedstrijd en wereldspeler psycholoog van dichtbij beleeft. Ook vragen tussendoor werden bijzonder klantvriendelijk beantwoord. Enige tip, nog iets pro actiever aangeven wanneer bevestiging en kaartjes komen, dat geeft rust en zekerheid bij de klant.
Kaarten gekocht voor een wedstrijd van PSG. Duidelijke website en bestelprocedure. In de aanloop naar de wedstrijd prima contact over verzending van de (digitale) kaarten. Kaarten voor twee geweldige plekken, rij 4 bij de middenstip. Mijn zoon en ik hebben genoten van een prachtige wedstrijd. VoetbalreizenXL is een aanrader!
Wij hadden losse voetval tickets gekocht voor PSG en dit is allemaal makkelijk en vlot gegaan. We zaten alledrie naast mekaar op een mooie plek. We kregen de e tickets via mail en het was gewoon goed. Het enige minpunt is de prijs van de tickets maar uiteindelijk zijn ze bij voetbalreizen.xl goedkoper als je samen wil zitten dan op de officiële website van PSG dus ook dit was een reden om bij voetbalreizen te kopen. Ik heb ook 2x contact gehad per mail en oer telefoon en dat ging ook vlot. Alles was gewoon perfect in orde.
Ook doordat het hotel op 200 meter van het stadion af lag, mooier kon niet
Zoals beloofd kwamen de kaarten een paar dagen voor de wedstrijddag, uitstekende service. Plaatsen in het stadion waren prima, zaten hoog maar doordat het heel steil was had je het idee dat je dicht op het veld zat. Al met al prima geregeld, en op naar de volgende wedstrijd, maar dat zal het volgend voorjaar worden.
Bij vragen voor en na de boeking werd ik snel en vriendelijk geholpen. We hebben een paar weken voor vertrek nog voor één persoon bijgeboekt en we kregen goede plaatsen bij elkaar. Het was mooi om een keer een wedstrijd van PSG mee te maken. Het was de wedstrijd waarin PSG officiëel kampioen werd, dat was wel extra speciaal. We dachten dat het een feestje zou worden als het kampioenschap binnen werd, maar dat viel wel een beetje tegen. De spelers kwamen de supporters niet meer bedanken na de wedstrijd, maar dat was op zich wel logisch: het publiek was al (onderweg naar) buiten… Geen feestje dus, maar wel een unieke ervaring om PSG te zien en Messi te zien scoren.
het was een mooi weekend
Zeer goede plaatsen
Service top! Kaarten Top 1 puntje iedereen ieder geval ik als je iets organiseert wil je dat als weg gaat alles al hebt. Kreeg nu mijn kaartjes vrijdag avond laat via de app. Had de kaartjes al in bezit willen hebben toen ik vrijdag het vliegtuig in stapte. Maar nogmaals top
275 voor een plek hoog in de hoek. Uiteindelijk was het een kampioenswedstrijd maar anders was het flink tegen gevallen. PSG moet je niet gaan bekijken voor sfeer. Kaarten waren wel 2 dagen voor de wedstrijd binnen.
Al was de voetbalmatch maar een onderdeel van onze citytrip naar Sevilla.. Het werd hét event van onze trip. We hebben zo enorm genoten van de match en de sfeer! Een unieke belevenis!
Heel makkelijk en betrouwbaar. We hebben een mooie wedstrijd bezocht. Goede sfeer, prima plaatsen , een mooie herinnering!
Ik had voetbalkaarten voor mijn man en zoon besteld. De communicatie is perfect verlopen. Bedankt aan Voetbalreizen XL
Prima ervaring gehad, tickets keurig afgeleverd, enige minpuntje is de prijs die wat veel is maar anders alles prima geregeld!
Mijn ervaring met VoetbalreizenXL is echt top. Altijd bereikbaar. Altijd snelle reactie. Altijd wordt geleverd wat ik verwacht. Hoewel het gekozen hotel dit keer het een mooi hotel midden in het centrum van Dortmund was (het Leonardo Hotel Dortmund) was de service van het Hotel gewoon slecht. De bediening kon in de avond de drukte niet aan; ik heb 3 keer in 45 minuten moeten vragen een bestelling op te (mogen) nemen en het uiteindelijk eten was gewoon slecht. Dat was wel een echte tegenvaller en niet relaxed. Maar goed, daar kan VoetbalreizenXL dan weer niets aan toe, maar toch daarom een 8 in plaats van een 10.
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.