Het was de eerste keer naar Dortmund en zelf kaartjes regelen lukte eerst niet helemaal. Hiermee was het gelijk geregeld. Super eenvoudig
Samen met mijn vriendin ben ik naar de wedstrijd Borussia Dortmund - Leipzig geweest. Voetbalreizen had voor ons kaartjes geregeld op de Gelbe Wand. Dit was een geweldige ervaring en ondanks de 4-1 nederlaag hebben we een super avond gehad.
Alles ging prima.
Ik had 3 kaarten besteld voor categorie 2. 1 dag voor de reis begon kreeg ik een mail met de tickets waarin stond dat ik een gratis upgrade kreeg naar categorie 1. We zaten op de 4e rij vanaf het veld op de middenlijn. Een super geweldige ervaring voor ons allemaal. De spelers waren zo dichtbij dat we ze bijna aan konden raken. Helaas bleek Ronaldo waar we eigenlijk voor kwamen nee niet bij. Maar dat mocht de pret niet drukken en we hebben een super weekend gehad. Top hartstikke bedankt
ik had e-ticket graag eerder ontvangen dan 2 dagen van tevoren.
Deze keer was t pakket een voetbal ticket met hotelvoucher en GEEN VLIEGTICKET. Dat mag wel heel erg duidelijk aangegeven worden omdat dit vorige keer er wel bij zat. T ging dus bijna fout omdat we op t laatste moment vliegtickets moesten regelen en die waren dus ook extra duur. T andere punt is t hotelvoucher, dat werd ook op de laatste dagen geregeld nadat ik me daarvoor had moeten melden en vragen waar dat ticket bleef. Een ander praktisch punt is om de mensen te vertellen waar ze hun spullen, rugzak kunnen stallen want die mag niet t stadion in. Wij hebben dankzij een andere fan een winkeltje gevonden waar ze voor 5 pond een rugzak wilden bewaren. T hotel was voor ons geen optie omdat we dan onze vlucht zouden missen. Dus ja, jullie kunnen t voor de voetbalfan nog behoorlijk verbeteren
Was echt top en goed geregeld
Gewoon goed geregeld. Betrouwbaar. Redelijke prijs.
Wij hadden kaarten voor de Spurs. Netjes op tijd digitaal ontvangen Aanrader!
Na een gecancelde reis (ivm corona) na 2 jaar de wedstrijd van Barcelona kunnen bezoeken. Gemakkelijk zonder problemen kunnen omboeken. Het hotel zelf was erg netjes en prima. De ligging in hartje centrum was erg goed. De plekken in het stadion waren geweldig! Al met al een fijne reis gehad en onvergetelijke ervaring! Bedankt! Misschien als kleine tip, iet meer ervaring over de huidige corona regels in het land. Met name het inreizen. Ik kwam er via via achter dat ik ook nog een spaans reisdocument in moest vullen.
Tweede keer Dortmund. Kaartjes conform afspraak in de e-mail. Plekken zoals vooraf besproken. Stadion is top, sfeer aldaar top. Vanuit centrum gratis met je tickets via metro naar stadion
Super geregeld en top plekken
Reageren snel en adequaat op elke vraag. Houden zich keurig aan de afspraken. Betrouwbaar.
Mooi en centraal gelegen hotel en mooie plaatsen in het stadion.
Dortmund, met die gelbe Wand, uitverkocht en dus 81.500 mensen, wat een belevenis voor m’n zoon z’n 16de verjaardag. Al feest van 5 uur voor de aftrap!
Uitstekende plaatsen kaarten netjes op tijd geleverd.
Bestelling en levering van de tickets zijn conform verwachting geweest. Plaatsen in het stadion vielen wat tegen. Bedoeling was zitten ter hoogte van de middellijn maar wij kwamen ruim meer naar de zijkant ter hoogte van het doel te zitten. Schuin voor ons stond ook nog een hek waar wij regelmatig tussendoor moesten kijken. Verder was alles (=bestelling, betaling en aflevering vd tickets) prima georganiseerd en geregeld.
Prima contact!
Goede communicatie, service en bereikbaarheid. Mercure goed gesitueerd.
Super strak geregeld , hotel goed , ontbijt super en we hebben een mooie tijd gehad in Londen . Spurs wedstrijd was top
Super vader zoon weekend gehad. Goed hotel in het Centrum van Machester en goede plekken in het Stadion. Ook de verstrekte informatie van Manchester was handig.
Goed ervaren. Fijne locatie van Hotel. Fijne plekken in het stadion. Helaas is mijn moeder overvallen en hebben ze haar portemonnee gezakkenrold. Dit wil ik graag mededelen zodat de volgende toeristen/bezoekers zich hiervan bewust zijn. Vooral op terrasjes en metrostations.
Super geregeld! De vraag naar de plekken waren perfect geregeld.
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.