Makkelijk te boeken, goed op de hoogte gehouden bij veranderingen. Hotel was oké (4 sterren beetje teveel eer) en de wedstrijdkaartjes werden netjes bezorgd. Mooie plaatsen in t stadion, samen met m'n zoon genoten van een mooie wedstrijd en geweldige sfeer!
Voetbalreizen heeft aan alle verwachtingen voldaan! We zaten (zoals gevraagd) met 3 man naast elkaar. Betere plekken hadden we niet kunnen wensen! Volgende wedstrijd boeken we zeker weer hier!!
Testen, testen en testen en hopen dat Corona aan je voorbij gaat. We hadden vakantie, de reis betaald, dus het risico genomen. Een fantastisch verblijf gehad in Manchester, Ronaldo zien scoren, uit eten geweest, mooie stad. Maar de volgende trip is pas als alles weer enigszins normaal is.
Alles was top geregeld, kaartjes en hotel. De COVID maatregelen hadden wel veel invloed op onze reis. Echter hier kan Voetbalreizen XL uiteraard ook niks aan doen
Geweldige wedstrijd mogen ervaren. Wat een belevenis! Communicatie was goed en tickets ruim op tijd digitaal ontvangen.
Doordat de regels in Engeland veranderde was het voor mij, ook als dubbel gevaccineerde die eigenlijk 24 uur eerder zou moeten gaan vertrekken vanwege de aangescherpte maatregelen, niet te doen om de reis en de wedstrijd te bezoeken. Helaas ben ik al mijn geld kwijt en dat maakt dat ik voor een volgende reis 4 keer extra na ga denken.
Echt een aanrader om naar Liverpool te gaan. De stad is leuk voor 1 dag, maar dan ook weer niet langer. Mensen zijn overwegend vriendelijk. Helaas dat alle corona ellende een schaduw over het geheel heeft geworpen.
Door Corona kon de wedstrijd die wij wilden bezoeken helaas niet doorgaan. De service die vervolgens geboden is was perfect. Binnen een hele korte tijd hebben we naar een andere wedstrijd kunnen om boeken en hoefden wij niet bij te betalen ondanks dat de nieuwe kaarten net iets duurder uitvielen. Ondanks dat alles heel goed geregeld was vielen de plekken helaas een beetje tegen. Voor het bedrag dat we betaald hebben voor de kaartjes verwacht je toch echt de beste plaatsen, dit was helaas naar ons idee niet het geval. Het zou fijn zijn als je bij de aankoop van de kaarten iets meer inspraak krijgt in de plek die je krijgt want wat de beste plekken zijn is voor iedereen natuurlijk anders.
Samen met een maat ben ik naar Liverpool geweest om op Anfield de wedstrijd tegen Newcastle United bij te wonen. Super om de sfeer rondom en in het stadion mee te maken. De stad Liverpool is zelf niet echt een mooie stad, maar de mensen zelf zijn super vriendelijk. Hebben genoeg pubs bezocht, wat ook zeker de moeite waard was. Al met al een top ervaring.
In Oktober kaarten besteld voor Dortmund - Besiktas. Dure plaatsen voor 190€ per stuk maar voor mijn eenmalige trip met mijn zoon van 15 wilde ik dat wel doen. Op 7 december was de wedstrijd en omdat Dortmund zich niet meer kon plaatsen voor de volgende ronde was het stadion maar voor 20% gevuld. Om ons heen waren volop lege plekken en mensen naast ons hadden maar 40€ per plek betaald . Het was mooi geweest als jullie de prijs hadden aangepast op basis van de actualiteit
goed georganiseerd alles prima verzorgd, geen problemen ondervonden.
Na het aanvragen van de offerte hadden we deze ook snel ontvangen, waarna we ook snel konden kiezen welke keuzes we wilden maken. Via de mail hadden we ook snel reactie en werd de offerte ook snel aangepast, ze kunnen snel schakelen tussen opties en wensen. Ook als een reis door corona niet door ging kregen we onze kosten voor de tickets terug. 1 tip: Sluit mails af met een naam van degene die de mail stuurt. Afsluiten onder de naam 'klantenservice' staat heel onpersoonlijk wat jullie verder niet zijn. En het is voor de klant ook fijner als je een mail kan openen met "beste Sidney" ipv "beste klantenservice".
We waren nog nooit in londen geweest , leuke mooie stad hotel voetbal kaartjes alles prima verzorgd
Was leuk en prima geregeld.
Mijn eerste trip met VoetbalreizenXL was geweldig. Alles keurig geregeld, goed hotel + wedstrijdticket. Alles keurig en optijd geregeld. Ik heb er erg van genoten en zal zeker nog een keer met VoetbalreizenXL op reis gaan!
Duidelijke informatie, uitgebreidde communicatie via de mail. Zeer tevreden en een top weekend gehad in Parijs.
Heb nog een betere plek gekregen dan ik had geboekt en ze houden ook echt rekening met je opmerkingen. Ik raad ze van harte aan!
De manier om aan kaartjes te komen voor mooie wedstrijden van legendarische clubs in het buitenland
Het is een vreemde tijd om te reizen met alle restricties maar wat een mooie ervaring. Ik heb goede tips van de organisatie gehad mbt het testen in Manchester! De plaatsen op de tribune waren erg goed!!
De spelers voor wie we gingen zitten leverden. Onvergetelijk!
Goed bereikbaar bij vragen, kan niet elke organisatie zeggen, vind ik heel belangrijk. Betrouwbaar qua levering kaarten, denken mee over wedstrijden en prijzen
Prima communicatie met de mensen van kantoor. Het hotel en de plaatsen in voetbalstadion Old Trafford van Manchester United was perfect. Wij gaan zeer zeker nog een andere voetbalreis bij jullie boeken. Hartelijk dank!
alles was super geregeld. genoten van de wedstrijd.
Net zoals paar jaar geleden opnieuw een match bijgewoond van mijn favoriete ploeg tegen de wereldsterren van PSG. Ondanks het zware verlies is alles vlekkeloos verlopen. Van bestellen tot het toezenden van de tickets. Voetbalreizen XL is zeker aan te bevelen ,en hoop er in de toekomst nog gebruik van te maken. Dank, MVG Dirk
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.