5 kaartjes voor Barcelona Real Madrid besteld. Kosten wat, maar dan heb je ook wat. Onder meer prima service ondanks deze wat nerveuze klant die zich zorgen maakte of hij de kaarten wel zou krijgen. In het stadion fijne plekken. Zelfs moeder en twee dochters hadden het niet willen missen.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Barcelona-Real Madrid

Top ervaring, goede service

Ter gelegenheid van de 80e verjaardag van mijn vader een tripje naar Dortmund gemaakt om daar de wedstrijd Borussia Dortmund tegen FC Köln te bekijken. Vooraf nog veel onduidelijkheid over het aantal toegelaten supporters vanwege Corona. Telkens wanneer ik daar een vraag over stelde werd er snel geantwoord. Eerlijk is eerlijk..... waarschijnlijk had ik goedkoper aan kaarten kunnen komen maar nu had ik er geen zorgen over. Uiteindelijk de kaarten besteld en deze keurig op tijd in de mailbox. Top weekend gehad, mede dankzij de mannen (en vrouwen?) van VoetbalreizenXL.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Borrusia Dortmund - FC Köln

Zeer goed.

Mijn ervaring met voetbalreizenXL is zeer goed. Ze komen hun afspraken na. Als je vragen heb beantwoorden ze je vraag zo goed mogelijk. Klantvriendelijk is ook super. Al met al is alles super goed. Betrouwbaarheid is ook zeer goed.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Fc Barcelona-Real Madrid

Professionele uitstraling, komen afspraken na.

Topwedstrijd gezien! Duidelijke afspraken. Wellicht iets eerder reageren bij vragen via chat/mail.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Leverkusen bayern munchen

Tickets online ontvangen , een mooie upgrading gekregen top avond gehad !

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Barcelona - dynamo kiev

Fantastisch

Voordat ik bij VoetbalreizenXL boekte was ik erg huiverig over derde partijen die kaarten verkopen voor Engelse wedstrijden. Ik had me online veel ingelezen en buitenlandse sites waren overduidelijk niet betrouwbaar. VoetbalreizenXL kwam als enigste als daadwerkelijk erg betrouwbaar uit de test dus vandaar hier kaarten gehaald voor City-Burnley. Tickets kwamen een week van te voren als e-ticket binnen en werkte perfect. Een echte aanrader voor iedereen die huiverig is om kaarten via een derde partij te kopen!

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Manchester City - Burnley

Ja was perfect!!!

• Maatwerk en flexibiliteit
  • Bezochte wedstrijd/voetbalreis Top!

Fantastisch

Zitplaatsen waren eerste rij. Dichtbij cornervlag. Na een fantastische comeback van United hebben wij Ronaldo van 2 meter afstand zijn doelpunt viering gezien. Onvergetelijk natuurlijk.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Manchester United - Atalanta Bergamo

Top geregeld, kaarten waren ruim op tijd binnen

Goede uitleg bij de kaarten en de gegevens van de kaarten. Kaarten waren ruim op tijd binnen.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Manchester United - Atalanta

Uiteindelijk wat lang op de tickets moeten wachten maar alles goed geregeld gekregen.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Chelsea FC - Southampton

Super ervaring!!

Wij zijn naar een wedstrijd PSG - Lyon geweest, alles was goed geregeld. Ik werd goed op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen. In Frankrijk was alles ook prima geregeld! Alles 5 sterren kan er niets anders van maken!

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis PSG - Lyon

Beroerd uitzicht..

De 2 stoelen die we hadden bevonden zich op de 2e rij boven de ingang van het trappengat. Hier stond een vrij fors hek wat ons uitzicht helaas flink belemmerde. Wedstrijd was een leuke belevenis, maar deze plaatsen beveel ik niet aan.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Dortmund-FC Koln

Mooie wedstrijd, mindere plekken

Wij zijn naar de wedstrijd Liverpool-Manchester City geweest. Voor een bedrag van € 614,- per ticket had ik op betere plaatsen gehoopt. Wij zaten ver bovenin / in een hoek en van deze afstand waren de spelers slecht te zien. Ook moest ik zelf 2 dagen voor de wedstrijd mailen waar de tickets bleven. Gelukkig was het en goede wedstrijd maar voor die prijs weet ik niet of ik het nou waard vond.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Liverpool - Manchester City

Volgens verwachting. Goede communicatie en. Afspraken nakomen

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis PSG -Lyon

Top, goed geregeld

Prima voor elkaar

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Leverkusen - Wolfsburg

Waarschijnlijk kunnen jullie hier totaal niets aan doen maar omdat de kaartjes op het aller laatste moment kwamen gaf dat toch wel stress.... uiteindelijk prima plekken in het stadion en prima hotel. Dank daar voor

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Psg lille

Goed geregeld

We hadden alleen tickets nodig. Die waren op tijd en op een prima plek in het stadion. Volgende keer zeker weer via VoetbalreizenXL

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Valencia vs Real Mallorca

Kaartjes snel binnen en prima plaatsen op de tribune

De kaartjes waren makkelijk te vinden en waren ook super snel in huis, ruim voor ons vertrek naar Rome. Contact met klantenservice was snel en prettig. In het stadion hadden we perfecte plaatsen.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis AS Roma - AC Milaan

Goed geregeld en betrouwbaar

Duidelijke website. Klant wordt goed geïnformeerd. Enige aanmerking: de mogelijkheid dat de wedstrijd verplaatst kan worden naar een andere dag, en dat daar rekening mee moet worden gehouden, staat niet duidelijk op de website noch wordt in het mailverkeer gecommuniceerd. Doordat onze wedstrijd van zondag naar zaterdag werd verplaatst, gaf dat nogal wat stress omdat er vluchten moesten worden omgeboekt.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis geweldig

Belachelijk duur

Als ik het wedstrijd kaartje via de website van de club zelf had gekocht had ik meer als 100 euro bespaart! Hier kwam ik helaas achteraf pas achter. Verder wel goed geregeld, kaartjes optijd ontvangen.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Inter-Juventus

Prima geregeld en goede service!

Alkes prima geregeld door VoetbalreizenXL; kaartjes voor de wedstrijd mooi op tijd binnen (en zelfs een gratis upgrade naar prima plaatsten in het San Siro stadion!), hotel was netjes en centraal gelegen. Ook de communicatie was heel prettig; vragen werden telefonisch en per mail snel en goed beantwoord. Voor herhaling vatbaar!

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis AC Milan-Torino

Werkte zonder problemen

Aanvraag vind allemaal goed, kreeg keurig de e-tickets tijdig in de mail. Tickets zijn wel erg prijzig overigens.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Inter Milaan - Juvenstus

aanrader voor boeken voetbalreizen

makkelijk te boeken en na boeking duidelijke communicatie van verloop tickets.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis FC Barcelona _ real Madrid

Lastig te beoordelen door Covid

Ten opzichte van de start, ruim één jaar geleden, was de service terug gelopen. Niet te begrijpen, dat het boeken van een vlucht niet meer in de pakketreis paste. Bovendien was het geboekte hotel vervangen door een ander (goedkoper) hotel. De kamer had geen uitzicht en voldeed absoluut niet aan het 4XXXX niveau. De plaatsen in het stadion waren uitstekend. Kortom wat kritischer op jullie zelf is aan te bevelen. Mijn kleinzoon heeft hier niets van gemerkt en de dagen van zijn leven gehad. Bedankt daarvoor.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Barcelona-Valencia

Goed geregeld

Kaarten besteld en via de mail ontvangen. Geen probleem met binnen komen in stadion. Top geregeld

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Barcelona-Levante

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.