5 kaartjes voor Barcelona Real Madrid besteld. Kosten wat, maar dan heb je ook wat. Onder meer prima service ondanks deze wat nerveuze klant die zich zorgen maakte of hij de kaarten wel zou krijgen. In het stadion fijne plekken. Zelfs moeder en twee dochters hadden het niet willen missen.
Ter gelegenheid van de 80e verjaardag van mijn vader een tripje naar Dortmund gemaakt om daar de wedstrijd Borussia Dortmund tegen FC Köln te bekijken. Vooraf nog veel onduidelijkheid over het aantal toegelaten supporters vanwege Corona. Telkens wanneer ik daar een vraag over stelde werd er snel geantwoord. Eerlijk is eerlijk..... waarschijnlijk had ik goedkoper aan kaarten kunnen komen maar nu had ik er geen zorgen over. Uiteindelijk de kaarten besteld en deze keurig op tijd in de mailbox. Top weekend gehad, mede dankzij de mannen (en vrouwen?) van VoetbalreizenXL.
Mijn ervaring met voetbalreizenXL is zeer goed. Ze komen hun afspraken na. Als je vragen heb beantwoorden ze je vraag zo goed mogelijk. Klantvriendelijk is ook super. Al met al is alles super goed. Betrouwbaarheid is ook zeer goed.
Topwedstrijd gezien! Duidelijke afspraken. Wellicht iets eerder reageren bij vragen via chat/mail.
Tickets online ontvangen , een mooie upgrading gekregen top avond gehad !
Voordat ik bij VoetbalreizenXL boekte was ik erg huiverig over derde partijen die kaarten verkopen voor Engelse wedstrijden. Ik had me online veel ingelezen en buitenlandse sites waren overduidelijk niet betrouwbaar. VoetbalreizenXL kwam als enigste als daadwerkelijk erg betrouwbaar uit de test dus vandaar hier kaarten gehaald voor City-Burnley. Tickets kwamen een week van te voren als e-ticket binnen en werkte perfect. Een echte aanrader voor iedereen die huiverig is om kaarten via een derde partij te kopen!
Ja was perfect!!!
Zitplaatsen waren eerste rij. Dichtbij cornervlag. Na een fantastische comeback van United hebben wij Ronaldo van 2 meter afstand zijn doelpunt viering gezien. Onvergetelijk natuurlijk.
Goede uitleg bij de kaarten en de gegevens van de kaarten. Kaarten waren ruim op tijd binnen.
Uiteindelijk wat lang op de tickets moeten wachten maar alles goed geregeld gekregen.
Wij zijn naar een wedstrijd PSG - Lyon geweest, alles was goed geregeld. Ik werd goed op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen. In Frankrijk was alles ook prima geregeld! Alles 5 sterren kan er niets anders van maken!
De 2 stoelen die we hadden bevonden zich op de 2e rij boven de ingang van het trappengat. Hier stond een vrij fors hek wat ons uitzicht helaas flink belemmerde. Wedstrijd was een leuke belevenis, maar deze plaatsen beveel ik niet aan.
Wij zijn naar de wedstrijd Liverpool-Manchester City geweest. Voor een bedrag van € 614,- per ticket had ik op betere plaatsen gehoopt. Wij zaten ver bovenin / in een hoek en van deze afstand waren de spelers slecht te zien. Ook moest ik zelf 2 dagen voor de wedstrijd mailen waar de tickets bleven. Gelukkig was het en goede wedstrijd maar voor die prijs weet ik niet of ik het nou waard vond.
Volgens verwachting. Goede communicatie en. Afspraken nakomen
Prima voor elkaar
Waarschijnlijk kunnen jullie hier totaal niets aan doen maar omdat de kaartjes op het aller laatste moment kwamen gaf dat toch wel stress.... uiteindelijk prima plekken in het stadion en prima hotel. Dank daar voor
We hadden alleen tickets nodig. Die waren op tijd en op een prima plek in het stadion. Volgende keer zeker weer via VoetbalreizenXL
De kaartjes waren makkelijk te vinden en waren ook super snel in huis, ruim voor ons vertrek naar Rome. Contact met klantenservice was snel en prettig. In het stadion hadden we perfecte plaatsen.
Duidelijke website. Klant wordt goed geïnformeerd. Enige aanmerking: de mogelijkheid dat de wedstrijd verplaatst kan worden naar een andere dag, en dat daar rekening mee moet worden gehouden, staat niet duidelijk op de website noch wordt in het mailverkeer gecommuniceerd. Doordat onze wedstrijd van zondag naar zaterdag werd verplaatst, gaf dat nogal wat stress omdat er vluchten moesten worden omgeboekt.
Als ik het wedstrijd kaartje via de website van de club zelf had gekocht had ik meer als 100 euro bespaart! Hier kwam ik helaas achteraf pas achter. Verder wel goed geregeld, kaartjes optijd ontvangen.
Alkes prima geregeld door VoetbalreizenXL; kaartjes voor de wedstrijd mooi op tijd binnen (en zelfs een gratis upgrade naar prima plaatsten in het San Siro stadion!), hotel was netjes en centraal gelegen. Ook de communicatie was heel prettig; vragen werden telefonisch en per mail snel en goed beantwoord. Voor herhaling vatbaar!
Aanvraag vind allemaal goed, kreeg keurig de e-tickets tijdig in de mail. Tickets zijn wel erg prijzig overigens.
makkelijk te boeken en na boeking duidelijke communicatie van verloop tickets.
Ten opzichte van de start, ruim één jaar geleden, was de service terug gelopen. Niet te begrijpen, dat het boeken van een vlucht niet meer in de pakketreis paste. Bovendien was het geboekte hotel vervangen door een ander (goedkoper) hotel. De kamer had geen uitzicht en voldeed absoluut niet aan het 4XXXX niveau. De plaatsen in het stadion waren uitstekend. Kortom wat kritischer op jullie zelf is aan te bevelen. Mijn kleinzoon heeft hier niets van gemerkt en de dagen van zijn leven gehad. Bedankt daarvoor.
Kaarten besteld en via de mail ontvangen. Geen probleem met binnen komen in stadion. Top geregeld
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.