Top.
Ik ben met mijn zoon naar Bayern München tegen Red Bull Leipzig geweest. Alles was goed geregeld communicatie omtrent het ontvangen van de tickets was duidelijk en goed. Enige min punt is/was dat we tussen de uitspelende supporters zaten. En niet in een neutraal vak. Maar over het algemeen een top ervaring.
Mooie wedstrijd Everton heeft ook nog met 3-1 gewonnen dus beter kon niet.
Ik kreeg alle informatie op tijd en goed binnen via de mail. Zo kon ik goed voorbereid op rijs met mijn maten. Ik zou zeker nog een keer via jullie tickets regelen of een hele reis!
Mijn volgende voetbalreis zal ik zeker weer door VoetbalreizenXL laten organiseren.
Het was de 1e keer dat ik + mijn 17 jarige neef een voetbalwedstrijd buiten Nederland hadden gezien. Echt ongelofelijk en wat een sfeer. Het was 5-0 geworden voor Paris Saint Germain (PSG) tegen Montpellier en zelfs 1 goal was nog afgekeurd, anders was het 6-0 geworden. Bovendien waren nog 2 rode kaarten uitgedeeld. Daarnaast nog dé supporters van PSG, ik heb nog nooit zoiets gezien en gehoord, ongelofelijk écht de 12e man. Schitterend... We hadden upgrade kaartjes voor de trophee lounge, wat ik en mijn neef óók geweldig vonden. Het enige wat ik wel vind is dat de 2 kaartjes wel duur waren. Ik moest € 198,- betalen. Dat vind ik toch wel veel geld voor 2 voetbalkaarten. Maar... na de wedstrijd mocht mijn neef toch nog 1 PSG tenue (shirt met zijn naam + rugnummer + voetbalbroek + sokken) uitzoeken in de PSG-winkel. Hij vond hét geweldig !!!!!!!!!!!
Goed geregeld, prachtige plekken; tickets ruim op tijd binnen! Goeie service
Waanzinnige trip om echt een keer iets leuks te doen met je zoon, dochter, vriend of familie. Londen is waanzinnig en een voetbal wedstrijd is de kers op de taart! Een investering voor het leven! Safe wedstrijd boeken via voetbalreizen xl.
Prima geregeld weer qua kaarten. Enige minpunt was dat we (niet voor eerste keer verschrikkelijke plekken hadden in het stadion (3e rij van boven in hoek). Al begrijp ik ook dat voetbalreizen hier weinig aan kan doen.
Een stadion met een fantastische sfeer
Voor zijn 14de verjaardag, kreeg mijn zoon Joas een weekendtrip naar Londen. Als groot voetbal liefhebber en voetbalspeler is zo'n weekend pas echt geslaagd, als je een wedstrijd kan meemaken in het Olympic Stadion in Londen. Moeders nog snel tickets geboekt, een paar dagen voor de wedstrijd en dat verliep heel soepeltjes en netjes bij VoetbalreizenXL Als klap op de vuurpijl, kreeg ik een mail dat we een upgrade kregen en in The Academy gedeelte mochten zitten. Op lekkere zachte stoeltjes en in de rust op een loungebank een gratis drankje mogen nuttigen. De wedstrijd was ontzettend spannend, een echte kraker met een eindstand van 3-3 !! Bedankt VoetbalreizenXL, voor de fantastische service en een volgende keer weten wij jullie weer te vinden
Met 8 man een ervaring rijker. Wat een fantastisch stadion, wedstrijd en een geweldige sfeer in en rondom het stadion. Wederom zijn wij erg tevreden met jullie klantgerichtheid en service.
Samen met mijn vriend hebben we via voetbalreizen XL kaarten gekocht voor PSG-Montpellier. Het contact met voetbalreizen verliep heel soepel! Ze reageren snel op e-mails en mailen tijdig alle informatie plus nuttige stadion informatie en hoe je er moet komen. 2 dagen van te voren kregen we de kaarten via de mail opgestuurd met als verrassing een upgrade naar geweldige plaatsen en entree naar de lounge voor een drankje voor en na de wedstrijd. Alles verliep zo soepel! Wij kunnen niet wachten tot onze volgende reis met voetbalreizen XL!
Het was fantastisch om op Anfield op the KOP tribune de sfeer mee te mogen maken.
Het was voor mij de 1ste keer dat ik via voetbalreizen tickets heb geboekt,en weet zeker dat ik hier meer gebruik van ga maken. Top wedstrijd gezien,alles was goed geregeld. Mooi plaatsen in het stadion,goede parkeer mogelijkheden rondom het stadion. Tickets zijn op tijd aangeleverd. Alles word voor je gedaan,je print je ticket en genieten maar.
Alles sehr gut gelaufen. Bin sehr zufrieden gewesen Und werde wieder auf euch zurück kommen da es nicht das letzte Mal war!!
De service van VoetbalreizenXL is uitstekend geweest en wij hebben een erg leuke ervaring gehad met als toetje een wereldgoal van BMG...
In eerste instantie op aanraden van Voetbalreizen heb ik de lounge seats 93:20 geboekt. Helaas waren deze tickets niet meer beschikbaar. De tickets zijn geuppgrade voor de lange zijde maar uiteindelijk zaten wij niet echt op lange zijde maar in een hoek. Toch hebben wij genoten van dit prachtig evenement.
Goedemorgen Patrick, Jammer dat de 93:20 tickets uitverkocht bleken te zijn.. Dat is inderdaad een echte aanrader. ;) De tickets op de Lange zijde hebben we nog voor je ge-upgrade naar een lagere zitplaats op de lange zijde, hopelijk hebben we zo het leed toch nog weten te verzachten. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Leuke wedstrijd gezien alles was goed geregeld van kaartjes tot hotel. Hotel was ook qua locatie perfect.
Goedemorgen Jason, Mooi om te lezen dat alles naar wens is geweest. Zelf zijn we ook even heen geweest, de sfeer in Keulen was fantastisch! Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Met mijn oudste zoon voor het eerst gaan vliegen en naar een wedstrijd van Barcelona geweest. Alles was top geregeld. Kaarten kwamen netjes via de mail binnen!
Goedemorgen Hilbert, Mooi om te lezen dat alles naar wens is geweest, dat doet ons goed! Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Snelle,adequate offerte. Tickets op tijd in huis. Mooie game gezien. Al met al een top weekend!
Goedemorgen Bart, Bedankt voor je lovende woorden voor onze werkwijze! Mooi om te lezen dat de wedstrijd naar wens is geweest en zo je weekend tot een succes heeft gemaakt. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Dankzij voetbalreizen een fantastische trip naar Real Madrid gemaakt! De upgrade van kaarten doen We kregen was ook ronduit fantastisch! Dankjewel voor de fantastische ervaring en correcte afhandeling.
Goedemorgen Marieke, Mooi om te lezen dat alles naar wens is geweest! Goed om te zien dat de upgrade ook naar wens is geweest, dat doet ons goed. :) Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
VoebalreizenXL heeft er voor gezorgd dat wij met 3 mannen een onvergetelijk weekend in Londen hebben gehad. Uiteraard met als hoogtepunt de wedstrijd Tottenham Hotspurs - Liverpool. Alles prima geregeld, communicatie was helder en er werd snel gereageerd. Tot de volgende keer.
Goedemorgen Mathe, Wat fantastisch om te lezen dat we jullie een onvergetelijk weekend hebben kunnen bezorgen! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Netjes op tijd en goed geregeld.
Goedemorgen Dimitri, Bedankt voor je lovende woorden. Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Mooi zicht van alle kanten in het stadion. Hotel bedden erg hard
Goedemorgen Kitty, Mooi om te lezen dat je ervaring in het voetbalstadion naar wens is geweest. Je opmerking over de bedden sturen wij door naar onze hotelpartner, zodat het hotel mogelijk een oplossing kan vinden voor de harde bedden! Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.