Vanaf het uitzoeken van de reis tot en met het bezoeken van de wedstrijd was alles goed geregeld. Op alle vragen snel een antwoord ontvangen. Na de boeking goed op de hoogte gehouden hoe het e.e.a. ging verlopen. Kaartjes en hotelvoucher waren ruim op tijd in huis. En na een 5-0 overwinning met een voldaan gevoel richting de kerstmarkt en het hotel. Wij gaan zeker nog een keer een reis met jullie boeken.
Goedemorgen Peter, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat alle communicatie en informatie je zo goed zijn bevallen. De 5-0 overwinning was helemaal de kers op de taart! Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Deze trip was memorabel, we (zoon en ik) wilde heel graag Messi nog eens zien scoren en dat is meer dan gelukt. 1 x Griesmann, hattrick van Messi en een waanzinnige goal van Suarez, voorbereid en op aangeven van Frenkie de Jong. Deze vinken we af. Het was daarnaast prachtig weer, en op de dag na de wedstrijd zijn we per metro naar het klooster van Montserrat gegaan. Hier hebben we vanaf het station een heerlijke wandeling gelopen van 2 uur naar het klooster. (niet voor watjes - 2 uur redelijk steil omhoog). Al met bal echt een minivakantie. Alles op en top geregeld. Wij melden ons in 2020 weer voor een andere wedstrijd. Zou graag nog eens naar Olympique Marseille gaan.
Goedemorgen Bastiaan, Ontzettend bedankt voor je fantastische reactie! Zo te lezen is alles tiptop voor je geregeld. Van de zitplaatsen in het stadion, het hotel en ook de transfer naar Spanje! Mocht je in de toekomst nog eens een voetbalreis willen maken, dan weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Mijn zoon had het idee mijn vader voor zijn verjaardag een voetbalreis binnen Europa cadeau te geven. Dat hebben we ook gedaan. Mijn vader koos de champions league wedstrijd Liverpool - Napoli. De voetbalkaartjes hebben wij geregeld via VoetbalreizenXL. En wat een zitplaatsen hebben wij gehad! Het kon bijna niet beter. De beleving van een voetbalwedstrijd op Anfield is niet te beschrijven. Dit moet je meemaken en beleven. En hoe genoot mijn vader. De dag na de wedstrijd hebben wij een stadiontour gedaan. Ook dit is een aanrader. Je komt op plekken waar je anders nooit komt. Plannen voor de volgende voetbalreis worden alweer gesmeed. Hartelijk dank voor deze geweldige beleving!
Goedemorgen meneer Kuijt, Ontzettend bedankt voor je fantastische reactie! Zo te lezen is alles tiptop voor je geregeld. In de toekomst kunnen we je zo te lezen weer op reis helpen! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
De reis was goed georganiseerd van tickets tot en met het hotel. Bovendien hebben we een topwedstrijd meegemaakt en ook de hele entourage om de wedstrijd heen was super.
Hé Robert, Bedankt voor je mooie woorden. We zijn blij dat we je deze unieke voetbalervaring hebben mogen bezorgen! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Het was een feestelijke avond in Camp Nou: Messi toonde de gewonnen Ballon d’Or en liet daarna met drie fraaie doelpunten zien dat hij nog altijd een topspeler is. ( hoewel wij de Ballon ook aan Virgil van Dijk hadden gegund !). Met nog een snel doelpunt van Griezmann en een bijzondere goal van Suarez plus nog eens goed spel van Frankie de Jong kregen we een prima wedstrijd te zien. Punt van kritiek: de opslag op de ticketprijs was wel erg grof (opslag van meer dan 100 %). Service was verder wel ruim voldoende.
Goedemorgen Lea, Bedankt voor je mooie woorden, zo te lezen is je bezoek aan FC Barcelona een succes geworden! Je punt van kritiek wil ik graag toelichten: de prijs die op het wedstrijdticket vermeldt wordt, is niet de prijs die door ons betaald wordt. De marge op de tickets is dan ook zeker geen 100%. Hopelijk heb je ondanks dit kritiekpunt, wel een mooie voetbal wedstrijd gezien! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Prachtige dagen om nooit te vergeten, wat een voetbal beleving daar in Liverpool.
Hi Tim, Liverpool is een unieke voetbalervaring op zich. De merseyside dery is dan helemaal fantastisch om te bezoeken! Wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Hoewel wij vaker naar de Bundesliga gaan kijken blijft Het gewoon fantastisch hoe de sfeer daar is.
Hé Maurice, Bedankt voor je mooie review, de Bundesliga is inderdaad uniek in zijn soort! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Het was even spannend of de voetbaltickets door de kerstdrukte tijdig zouden worden geleverd, maar uiteindelijk netjes ontvangen. Het voetbalavontuur kon beginnen. Mooie plekken met een goed overzicht op het veld. VoetbalreizenXL was goed bereikbaar voor vragen waardoor een volgende reis ook zeker via deze organisatie weer geboekt zal worden.
Goedemorgen Jelle, Bedankt voor je mooie woorden! Zo te lezen is alles naar wens verlopen, daar doen we uiteraard ons uiterste best voor. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Prima Communicatie naar aanloop van de wedstrijd en duidelijke instructies. konden zo doorlopen na de security en tickets werkten prima.
Goedemorgen Rutger, Mooi dat alles naar wens is verlopen! Mogelijk kunnen we je in de toekomst nog eens op reis helpen. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Het was een geweldige ervaring Het is een supermooi stadion fantastische sfeer en de stad is ook fantastisch we gaan dit zeker nog een keer doendoen
Hé Sven, Mooi dat we je weer hebben kunnen helpen aan een mooie voetbalervaring! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Samen met een vriend zijn wij naar Tottenham - Burnley en Brighton - Wolves geweest. Echt een top weekend en zeker voor herhaling vatbaar! Alles was tot de puntjes geregeld!
Hi Thijs, Bedankt voor je mooie woorden. We hebben je foto's inmiddels gedeeld via onze social media kanalen. Wie weet kunnen we je in de toekomst nog eens aan een mooie voetbalreis helpen! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Goed georganiseerd, afspraken worden nagekomen.
Goedemorgen Hans, Bedankt voor je mooie woorden en dito cijfer! Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Het is niet makkelijkbom kaarten te bemachtigen voor st Pauli. Op deze manier geraakten we aan mooie plaatsen. De prijs is misschien wel wat hoger dan een normaal bezoeker ervoor betaald, maar gezien de moeilijkheidsgraad om ze te bemachtigen: meer dan waard.
Goedemorgen Nicky, Bedankt voor je mooie review. We zijn blij dat we je deze mooie ervaring hebben kunnen bieden! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Alleen kaartjes besteld voor de derby Liverpool-Everton. De reis zelf was al door ons geregeld. Keurige communicatie en informatie. Ophalen van de kaarten (wegens ontbreken van 24-uurs receptie bij ons appartement) ging soepel en netjes. En ondanks dat er toegezegd werd dat ze hun best gingen doen, maar we waarschijnlijk 3 om 2 zouden zitten met ons gezelschap van 5, hadden de kaartuitgifte mensen 5 kaarten bij elkaar weten te krijgen. Al was ruilen in het stadion ook waarschijnlijk prima gelukt. Geweldige ervaring, zowel de wedstrijd als hoe het geregeld was. Voor herhaling vatbaar. Na de wedstrijd kaarten weer keurig afgegeven volgens instructies bij het ophaalpunt en zonder gedoe afgehandeld! Bedankt!
Goedemorgen Ryanne, Bedankt voor je mooie review! We proberen altijd 5 plaatsen naast elkaar te krijgen, maar kunnen dit niet 100% zeker garanderen. Daarom communiceren we in eerste instantie 2 om 3 zitplaatsen zodat je niet onnodig teleurgesteld wordt. Gelukkig hebben we je positief kunnen verassen met de 5 zitplaatsen naast elkaar. Zo te lezen kunnen we je in de toekomst nog eens helpen aan een mooie voetbalreis, tot dan! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Super plaatsen gekregen door jullie.... alles was top... spijtig van het resultaat maar dit kon de bewondering niet bederven.
Goedemorgen Peter, Helaas hebben we inderdaad geen invloed op de uitslag van de wedstrijd.. ;) Wie weet wordt je volgende voetbalreis eentje met een betere uitslag! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Met mijn zonen naar Westham United tegen de Spurs. We zijn alle drie voetballiefhebbers en hadden nog niet de ervaring in het buitenland. Dit meegemaakt hebbend kan ik alleen maar iedere voetballiefhebber aanraden dit een keer te doen. Hele families op de tribune en geen gedoe tussen rivaliserende supporters. Kunnen we in NL nog een voorbeeld aan nemen.
Goedemorgen Ronald, Bedankt voor je mooie woorden. De sfeer en ambiance in Engeland zijn ronduit uitstekend. Wie weet kunnen we je in de toekomst nog eens aan een mooie voetbalreis helpen! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Een wedstrijd in het buitenland bezoek stond voor mijn en mijn zoon al lang op ons verlanglijstje. Als dat dan ook nog de Champions leage Wedstrijd Barcelona-Borussia Dortmund mag zijn is dat mee dan mooi. Contacten met VoetbalreizenXL liepen uitstekend. VoetbalreizenXL bedankt voor jullie inbreng bij deze mooie ervaring.
Goedemorgen Maarten, Wat een fantastische wedstrijd hebben jij en je zoon uitgekozen! We zijn erg blij dat we jou en je zoon hebben kunnen helpen om deze geweldige wedstrijd bij te wonen. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog eens op reis helpen! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Fantastisch georganiseerde voetbalreis, we verbleven in het prachtige gelegen Towerbridge hotel! Maar het absolute hoogtepunt waren de fantastische hospitality kaarten, met fantastische bediening en eten en de fantastische zitplaatsen,maakte het plaatje compleet! Een echte aanrader voor de voetbalfan!!!
Goedemorgen Ocar, Goed om te lezen dat je bezoek aan de Londen derby tussen Chelsea en West Ham United zo goed is bevallen! De hospitality plaatsen zullen daar ongetwijfeld aan hebben bijgedragen. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog eens helpen aan een mooie voetbalreis! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Geweldige wedstrijd bezocht : Liverpool - Brighton. Veel Nederlandse inbreng , met uitblinkers van Dijk en Propper. Plaats in het stadion was iets minder, we zaten in de hoek. Sfeer en beleving maakten echter alles goed. Het teruggeven van de "geleende"seizoenkaarten is ook vrij omslachtig en het gaf ons een beetje een stiekem gevoel. Al met al een geweldige ervaring die we graag nog eens over gaan doen.
Goedemorgen Peter, Bedankt voor je mooie review en wat een geluk heb je gehad met de vele Nederlandse invloeden! Twee mooie goals van Virgil van Dijk maakte het verschil. Wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Duidelijke communicatie, tickets op tijd binnen en lekker potje voetbal gezien!
Goedemorgen RM, Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je mooie review en wie weet tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Voetbal draait om meer dan alleen die ruim 90 minuten die zich op het veld afspelen. Het gaat om samenzijn, sfeer en beleving. En op dat gebied is de Premier League wat mij betreft het summum op voetbalgebied. Voor de wedstrijd nog even een hapje en een drankje bij het winkelcentrum om de duizenden uitgedoste fans al richting stadion te zien lopen, om vervolgens in de grote massa aan te sluiten en de wandeling richting dat prachtige stadion te lopen. Het borrelende gevoel van spanning wat dat met zich meebracht maak je niet vaak (meer) mee. Dat alleen al is wat mij betreft de reis waard geweest. Het spelniveau doen vele wedstrijden uit de eredivisie echt niet onder voor wat West Ham op de mat legt. Maar uit alles er omheen is mij wel duidelijk waarom van voetbal Engeland het 'thuisland' is. Buiten dat heeft Londen zelf ook genoeg moois te bieden, dus gebruik dat vooral als reden om je gezin mee de grens over te lokken voor een bezoekje. Qua kosten zal het via omwegen direct en zelf regelen vast iets in de prijs schelen. Maar voor een paar euro's meer zorgeloos weten dat je gegarandeerd een goede plek in het stadion zal hebben is ook wat waard. Ik ga in ieder geval nog eens op herhaling!
Hé Michiel, Wat een fantastische review, om in te lijsten! Het enorme winkelcentrum vlakbij het stadion met al die supporters maakt de beleving nog een stukje mooier. De sfeer bij West Ham United blijft onverminderd goed, ook bij wat mindere sportieve resultaten van de 11 op het veld. De stad Londen is een bezoek meer dan waard, je zult vast nog een keer gaan. Dan helpen wij je uiteraard graag nogmaals om er zo'n succes van te maken! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Prachtig stadion en voetbal op niveau (handelingssnelheid/tempo). Tijdens onze reis met Effeweg naar Londen (vrijdag t/m maandag) heb ik mijn vrouw zaterdagmiddag vrij gegeven (of zij mij) om deze match te kunnen bezoeken. Met Tottenham Hotspurfan samen opgelopen naar stadion en werd bijgepraat over zijn club. Later met vrouwelijke supporter -sinds ca. 55 jaar- gebabbeld. Leuk. Veel aziatische toeschouwers w.o. veel Zuid-Koreanen. Kwamen vooral voor hun idool en landsman Son. Als hij net over de middellijn kwam met de bal aan zijn voet gingen zij allemaal staan. Kwam erop neer dat ik haast even lang gestaan heb als gezeten! Gezang vanaf de tribunes. Nogmaals: prachtige ervaring voor mij als oud voetballer.
Goedemorgen Reinier, Bedankt voor je mooie review. Je kunt wel spreken van een unieke voetbalervaring! De hele beleving en de vele fans voor Heung Min Son hebben je een fantastische beleving bezorgd, goed om te lezen. Bij een volgend uitje naar het buitenland, weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
De kaarten keurig ontvangen!
Goedemorgen Maarten, Goed om te lezen dat je blij bent met je tickets voor Tottenham Hotspur - Bournemouth. Bedankt voor je mooie review, wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Wij hebben een super avondje gehad. Wij hebben jullie advies goed gevolgd, en waren ruim op tijd ter plaatse. Wij hebben dus de geweldige sfeer in en rond het stadion perfect meegemaakt. Wij waren neutrale supporters, dus het thuisverlies van Bayern was persoonlijk niet zo erg.. in een stadion met 75000 supporters zijn is sowieso al een onvergetelijke ervaring.. als wij in het buitenland naar de voetbal gaan, zal dit zeker opnieuw zijn met jullie organisatie!
Goedemorgen Jan, Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bayern München is een bezoek meer dan waard, een fantastische club. Bedankt voor je mooie woorden en tot de volgende voetbalreis! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Na de boeking werd er al snel gereageerd. Ook op vragen werd snel en keurig geantwoord. Hotel was prima verzorgd, wedstrijdtickets was prima geregeld. Zeker een aanrader.
Goedemorgen René, Bedankt voor je mooie review. We doen altijd ons best om voor iedereen de voetbalreis tot in de puntjes te verzorgen, bij jou is dat zo te lezen uitstekend gelukt! We helpen je graag bij het samenstellen van je volgende voetbalreis, tot dan! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.