Betrouwbaar en servicegericht!

Na bestelling van de kaartjes duidelijke en snelle toezeggingen vanuit de organisatie hoe de procedure zal gaan verlopen. Al deze toezeggingen zijn nagekomen. Kaartjes lagen volgens afspraak tijdig klaar bij ons hotel ter plaatse.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Liverpool-Brighton

Super!!!!

Wat een geweldige ervaring, prachtig stadion en een prachtige sfeer. Ook de plaatsen die ik gereserveerd had waren TOP!!! Super service!

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis 9

Geweldig,geweldig, geweldig!

Het was niet alleen even snel een wedstrijd bezoeken, maar een beleving met mijn twee afgestudeerde zonen. Na deze wedstrijd geboekt te hebben bij VoetbalreizenXL werden we doorlopend op de hoogte gehouden van het hele proces. We wisten telkens waar we aan toe waren. Het hotel was heel goed en als klap op de vuurpijl hebben we een geweldige wedstrijd gezien in een fantastisch stadion.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Bayern München-Bayer Leverkusen

Prima - tiptop in orde

- hotel en dergelijke was prima geregeld, niets op aan te merken - wedstrijd en tickets: heel goed geregeld ook, topplaatsen in de hoek van het stadion met uniek zicht op Hazard, Mbappé en andere sterren als Neymar. Ook het binnenkomen met de mobiele tickets was uitstekend geregeld en niets op aan te merken - vervoer: alles uitstekend vanuit Brussel geregeld inzake vliegtuigplaatsen en extra bagage en dergelijke - Eerste keer dat we zoiets hebben gedaan maar raden iedereen is te gaan kijken op jullie site als ze iets dergelijks willen doen, niets op aan te merken, perfect geregeld Voor meerdere herhalingen vatbaar !

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Real Madrid - PSG

Goede service! Topwedstrijd gezien!

Ik was in barcelona voor mijn werk en toevallig moesten ze voor de champions league tegen Borussia Dortmund spelen. Via voetbalreizenxl nog een kaartje kunnen krijgen gelukkig. Met handige informatie erbij.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Barcelona - Borussia Dortmund

Heel mooie ervaring

Mooie ervaring en heel goed geregeld door VoetbalreizenXL

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Barcelona - Dortmund

Super Gaaf

Super genoten....... samen met mijn zoon. Hele ervaring.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis 1

Overweldigend

Ruben en ik bezochten de match Borussia Dortmund - Paderborn! We waanden ons als kleine kindjes in een grote snoepwinkel. Dortmund is de definitie van passie voor voetbal. Geweldig! (Het resultaat van de match vergeten we even 🙃)

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Borussia Dortmund - Paderborn

super ervaring! en super geregeld

Samen met mijn zoon de wedstrijd palace tegen liverpool bezocht! geweldige sfeer en een super ervaring! mooie plekken waardoor we de wedstrijd goed konden zien!! alles was goed geregeld

• Maatwerk en flexibiliteit N.v.t.
  • Bezochte wedstrijd/voetbalreis crystal palace vs liverpool

Super!

We hebben genoten. Alles is goed geregeld door VoetbalreizenXL.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Leverkusen - Freiburg

Uitstekende service en een top wedstrijd!

Door middel van een uitstekende service en een duidelijke briefing heb ik kunnen genieten van een top wedstrijd! De plekken waren super en met veel Nederlanders om me heen. Ook gezellig! De uitleg voor het openbaar vervoer, plek van de ingang en de procedure voor de wedstrijd waren erg duidelijk en ging uiteindelijk heel makkelijk. Kortom: top wedstrijd en super service!

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis PSG - Lille

Het was een mooie dag prima plaatsen

Mijn zoontje heeft genoten van de wedstrijd en vond het geweldig om de spelers van Bayern in het echt te zien.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Fortuna Dusseldorf - Bayern München

Betrouwbare partner voor unieke ervaring

Via VoetbalreizenXL tickets geboekt voor de wedstrijd Man City tegen Chelsea. Informatie en dienstverlening conform verwachting. Gelukkig konden de tickets alsnog als e-ticket worden geleverd ipv hotelaflevering. Mooie bonus bleek dat de kaartjes geüpgraded waren ten opzichte van wat we hadden geboekt. Ook toen bleek dat er een dat een van de tickets onjuist was, werd dit snel en adequaat opgelost,

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Manchester City - Chelsea

Super om dit mee te maken. Mooie sfeer

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Arsenals

Weer een leuke wedstrijd in de Bundesliga gezien vanaf goede plaatsen aan de zijlijn

Duidelijke informatie over de bezoekende wedstrijd, club en stad. Goede plekken op de lange zijde bijna direct aan het veld. Kaartjes ruim op tijd voor de wedstrijddag in bezit.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Bayer Leverkusen tegen Freiburg

We zijn naar de wedstrijd Arsenal-Southampton geweest. We hebben ook gratis upgrade gehad van onze tickets. Top. Super :)

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis 1

Perfectie

Centraal gelegen hotel op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden (paleis, Prado,...), lekker ontbijt, mooie verzorgde kamer. Leuke wedstrijd, zeer goede plaatsen in het stadion

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Real Madrid-Real Sociedad

Superweekend, alles tiptop geregeld

Voor de eerste maal met VoetbalreizenXL op pad geweest. Kan niet anders zeggen dat ze het erg goed voor elkaar hebben. Vanaf de aanvraag tot en met de terugreis.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis New Castle - Bournemouth

Fantastisch!

Millwall is een van de laatste cultuurbriljantjes in betaald voetbal in VK. Prachtige voetbalcultuur! Goed geregeld door voetbalreizenxl!

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Millwall- Charlton Atletic

Alles was goed georganiseerd.

Het was een goed georganiseerde reis en er is veel en goed gecommuniceerd over de details. Helaas was het hotel ietje minder (bediening was ongeinteresseerd) en we hadden pech dat de stroom op onze verdieping het niet deed bij aankomst en tot de volgende middag - dit was een bekend probleem voor het hotel. Verder was het jammer dat het hotel meer dan een uur reizen van de stadium lag.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis goed

Fantastisch

Beste, Super goed georganiseerd, super dat er al ingecheckt is. Hotel goed, maar zou wel wat dichterbij kunnen. SUPER WEEKEND GEHAD.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Barcelona - celta de vigo

Heel erg vet!

We hadden een goed weekend bij een fantastische wedstrijd (Liverpool - Manchester City). Het hotel was goed, helemaal wat betreft de locatie (een van de belangrijkste dingen voor zo een trip). De reis verliep prima. Bij vragen vooraf aan de wedstrijd was de reactiesnelheid heel erg hoog, wat zeer prettig is.

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Fantastisch

Unieke ervaring !

Alles is vlot verlopen , de sfeer was fantastisch en de wedstrijd was top ! Ik was enkel en alleen minder gelukkig met de switch te elfder ure van hotel Jury's Inn naar Novotel.

• Maatwerk en flexibiliteit
  • Bezochte wedstrijd/voetbalreis Super !

Alles goed geregeld door Voetbal XL

Alles was goed geregeld. Alleen het geboekte hotel was super slecht. Dit hotel zou ik niet meer aanbieden

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Liverpool Manchester City

Super geregeld!!

Ik ben samen met mijn zoon naar de wedstrijd Tottenham Hotspur tegen Sheffield United geweest. Een kadootje vanwege het behalen van zijn havo diploma. Alle info m.b.t. de wedstrijd ruim van te voren gekregen. De kaartjes waren e-tickets en zijn 5 dagen voor de wedstrijd gemaild. We hebben genoten in Londen en gelijk de volgende dag een stadion tour gedaan bij West Ham United. Volgende keer boeken we zeker weer via VoetbalreizenXL. Ik ben erg blij ook met de persoonlijke benadering van Erik!

• Bezochte wedstrijd/voetbalreis Tottenham Hotspur-Sheffield United

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.