Tip top georganiseerde wedstrijd, zowel vanuit voetbalreizenXL qua info vooraf en opsturen tickets en zitplaatsenin het starion maar ook alles om en rond het station. We gaan het zeker vaker doen, maar niet meer naar Schalke04 want we vonden het uit publiek vele male meer sfeer maken dan de 55k thuis supporters. En dat terwijl het sle verloop super was: 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3. Wel gezellig buiten het station. VoetbalreizenXL aanrader mensen.
Goedemorgen Remko, Bedankt voor je mooie woorden over je voetbalreis en ons als organisatie! Wie weet kunnen we je in de toekomst nog eens helpen aan een nieuwe unieke voetbalervaring! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Het is een droom die uit komt.
Hé Kimberley, Wij zijn blij dat we je droom waar hebben mogen maken! Bedankt voor je mooie cijfer. Wie weet kunnen we je in de toekomst nog eens aan een mooie voetbalreis helpen. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Naar st Pauli we wisten een beetje wat we konden verwachten,maar niet dat het zo mooi was,wat een club,cultuur,sfeer! Voor ons de mooiste voetbalbelevenis in het buitenland tot nu toe. Kermis,Reepelbahn,voetbal,alles ademde de sfeer van St Pauli. De plekken die we kregen waren echt goed.We waren zelfs nog het sfeervak de SUDCURVE opgelopen.
Goedemorgen Patrick, Bedankt voor je mooie review. St. Pauli is een unieke club in zijn soort en een bezoek meer dan waard. Wij zijn blij dat we jou en je zoon deze mooie ervaring hebben kunnen bieden! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Afgelopen zaterdag hebben we tijdens een weekend London een thuiswedstrijd van Tottenham Hotspurs bezocht. De toegangskaarten zijn geleverd door VoetbalreizenXL. Zeer heldere communicatie in de voorbereiding, ruim op tijd de digitale tickets per mail bij ons aangeleverd en prachtige plekken in het stadion. Je krijgt als klant een mobiel nummer van VoetbalreizenXL voor het geval je ergens hulp bij nodig hebt (hebben wij gelukkig niet nodig gehad), maar dat geeft wel een rustig gevoel!
Goedemorgen Marco, Bedankt voor je mooie review en dito cijfer! Met ons noodnummer proberen we jou als klant inderdaad een rustig gevoel te geven, gelukkig is dat bij jou gelukt! Wellicht kunnen we je in de toekomst nog eens aan wedstrijdtickets helpen voor een mooi duel. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
De sfeer in het stadion was super. Alles was goed geregeld. VoetbalreizenXl: zeker een aanrader!
Hé Dimfy, Bedankt voor je mooie woorden! Mocht je in de toekomst nog eens een voetbalreis willen maken, dan weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Een zeker geslaagd weekend Barcelona met een goed centraal gelegen hotel! Voetbal reizen xl alles netjes voor elkaar! Spullen op tijd binnen, duidelijke communicatie! Als ik dan een minpunt moet noemen is het de plekken in het stadion... we doen al jaren trips via verschillende organisaties, maar hier zijn de goedkoopste kaartjes ook echt de minste plekken! We gaan zeker nog eens via jullie op pad!
Goedemorgen Jan, Bedankt voor je review en vertrouwen in VoetbalreizenXL. We zijn blij om te lezen dat je nog eens bij ons een voetbalreis wilt boeken. Daar helpen we je uiteraard graag mee! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
VoetbalreizenXL heeft onze reis goed georganiseerd. Houden je continu op de hoogte. Goed hotel geboekt.
Goedemorgen Erik, Bedankt voor je mooie review. Zo te lezen is alles naar wens geweest, dat is natuurlijk mooi om te zien. Wie weet kunnen we je in de toekomst nog eens helpen aan een mooie voetbalreis! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Het stadion is prima te bereiken middels een pendelbus. De plekken waren top en de sfeer in het stadion was mede door de uitfans van Gladbach erg leuk. Mooie pot!
Hé David, Bedankt voor je mooie review. Zo te lezen is alles naar wens geweest! Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
De kaarten zijn netjes op tijd geleverd. De wedstrijd was leuk. Bedankt voor de service.
Goedemorgen Ronny, Bedankt voor je korte maar krachtige review. Mochten we je in de toekomst nog eens aan tickets of een voetbalreis kunnen helpen, dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Mijn zoon en ik hebben van de wedstrijd genoten, goede sfeer en alles was verder ook goed geregeld, aansluitend prima vertoefd in hotel en stadstrip. Aanrader!
Goedemorgen Emiel, Mooi om te lezen dat alles naar wens is geweest voor jou en je zoon! Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Mooie plaatsen in het stadion (vak 404). De plaatsen waren niet alle 5 naast elkaar. Dit was ook zo vooraf gezegd. Wel werd beloofd dat ze per 2 en per 3 zouden zijn en alle 5 in hetzelfde vak. Het was zo. Dus correct.
Hé Theo, Bedankt voor je review! We hebben zo te lezen aan je verwachtingen kunnen voldoen, dat is natuurlijk mooi. Mocht je in de toekomst nog eens een voetbalreis willen maken, houden we ons aanbevolen! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Leuk om te ervaren, was heel indrukwekkend. Supergave sfeer in het stadion. Voorherhaling vatbaar.
Goedemorgen Arjan, Bedankt voor je mooie review. Borussia Dortmund is een schitterende club met een fantastische sfeer. Bij een eventuele nieuwe voetbalreis, weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Samen met mijn zoon naar Liverpool. Het Anfield stadion bezocht en het museum, om vervolgens de wedstrijd tegen Spurs te kijken. En uiteindelijk vlak voordat we naar huis vlogen nog even een tour gehad door het Machester United stadion, Old Trafford. En dan een glimlach op het gezicht van mijn zoon gedurende elk uur.
Goedemorgen Alex, Wat een fantastisch weekend hebben jij en je zoon gemaakt! Een topduel van Liverpool op het indrukwekkende Anfield, het museumbezoek en dan ook nog een stadiontour bij Manchester United. Erg indrukwekkend! Bedankt voor je mooie review. Mochten we jullie in de toekomst nog eens aan een unieke voetbalervaring kunnen helpen, dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Ik ben met mijn vader een weekend naar Londen geweest. Het was een super leuke ervaring om nooit te vergeten!! We zijn ook naar een wedstrijd geweest van mijn favoriete club. Ik en mijn vader hebben ontzettend genoten en zeker voor herhaling vatbaar.
Hé Joep, Wat een geweldige ervaring bij Arsenal - Wolverhampton! Je favoriete club live in actie zien samen met je vader. Goed om te lezen dat de hele ervaring voor herhaling vatbaar is. Bedankt voor je mooie review, voor een eventuele volgende keer, weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Wedstrijd Borrusia Dortmund-Wolfsburg bijgewoond op2-11-2019.Wat een geweldige sfeer en een enorm leuke ervaring, Zondags een Stadion tour gedaan in het Signal Induna Park gedaan voor maar 12 euro pp,kaarten gekocht in fanshop centrum,erg snel en reserveren niet nodig.Op de dag van de wedstrijd is het gratis reizen in combi met je wedstrijd ticket. 2 nachten in NH hotel verbleven, Prima,wel erg warm overal,treinen rijden naast het hotel,weinig overlast van gehad,parkeergarage naast het hotel met voldoende parkeerplaats.Prima ontbijtservice en vriendelijk personeel . Ook is Dortmund een aanrader om lekker te shoppen, zeer gezeten veelzijdig. Ook alle voorbereidingen via Voetbalreizen XL krijgen een groot compliment.
Goedemorgen Jannie, Bedankt voor je mooie en uitgebreide review, daar kunnen we wat mee! Mooi om te lezen dat alles naar wens was, dat doet ons goed. Mocht je in de toekomst nog eens een voetbalreis willen maken, houden wij ons aanbevolen. Wellicht dat we van de 8 dan een 10 kunnen maken! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Kaartjes besteld voor Arsenal - Wolverhampton, ondanks het gelijkspel, goed geregeld door voetbalreizenxl!
Goedemorgen Maykel, Bedankt voor je mooie review, zo te lezen is alles naar wens geweest! Mocht je in de toekomst nog eens een voetbalreis willen maken, dan helpen wij je uiteraard graag. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Afgelopen zaterdag hebben wij met een gezelschap van 20 man de wedstrijd Borussia Dortmund - VFL Wolfsburg bezocht. Het was een fantastische ervaring. Uiteraard de wedstrijd en het stadion maar ook het hotel was prima voor elkaar. VoetbalreizenXL bedankt voor de goede service!
Goedemorgen Vincent, Goed om te lezen dat je met zo'n grote groep van 20 man, zorgeloos een weekendje Dortmund hebt kunnen beleven! Mooi dat je de hele ervaring als 'fantastisch' bestempeld, dat doet ons goed! Bedankt voor je mooie review. Als we jullie nog eens aan een mooi weekendje kunnen helpen, weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering van de tickets en ze kwamen ruim op tijd aan.
Goedemorgen Ronald, Mooi om te lezen dat alles naar wens is geweest rond je bezoek aan Borussia Dortmund - vfl Wolfsburg. Bedankt voor je mooie review en passend cijfer. Mochten we je in de toekomst nog eens aan tickets of een complete voetbalreis kunnen helpen, dan helpen we je uiteraard graag! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Met mijn zoon naar een wedstrijd geweest van Bayer 04 Leverkussen. Geweldige pot voetbal in een sfeervolle ambiance; we hebben genoten.
Hé Ed, Bedankt voor je mooie review. Bayer Leverkusen was zo te lezen een uitstekende keuze! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Samen met mijn vader naar de wedstrijd Arsenal - Wolverhampton Wanderers geweest. Wij zijn twee grote Arsenal fans. Ik ben zelfs vernoemd naar Arsenal legend Dennis Bergkamp. Zowel binnen als buiten het stadion was het echt geweldig. Het Emirates Stadium is zeker een aanrader om te bezoeken via VoetbalreizenXL. Alles was goed geregeld.
Hé Dennis, Wat bijzonder dat je vernoemd naar Dennis Bergkamp! Dat zal je bezoek aan Arsenal nog een stukje mooier hebben gemaakt. Wij zijn blij dat we jullie hebben kunnen helpen bij het samenstellen van deze unieke voetbalervaring. Bedankt voor je mooie review, wie weet wil je nog eens een bezoek brengen aan 'The Gunners'. Dan weet je ons ongetwijfeld te vinden. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Alles was top geregeld en zonder gezeur! Heel eenvoudig en een uitstekende service, top weekend gehad!
Hé Mike, Bedankt voor je mooie review. Zo te lezen is alles uitstekend verlopen! Wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Wij hebben de trip als zeer positief ervaren. Goed hotel, perfecte ligging in het centrum en vanaf daar een makkelijke verbinding met de metro naar het stadion. Het was even schrikken omdat onze kaarten geweigerd werden bij de ingang. Blijkbaar werkte ze wel op een ander detectiepoortje, let hier dus goed op. Laat je niet terugsturen maar probeer even bij een andere ingang.
Goedemorgen Rick, Bedankt voor je mooie woorden. Goed om te lezen dat jij en je reisgezelschap je voetbalreis als Fantastisch hebben bestempeld, daar doen we het uiteindelijk voor! Jammer dat je eerste poging bij een toegangspoortje nog werd geweigerd, het blijft uiteindelijk techniek waar wel eens een foutje kan ontstaan. Zoals je zelf hebt ervaren doen de officiële tickets het gewoon en heb je de wedstrijd normaal kunnen bekijken. :) Wie weet kunnen we jullie nog eens op reis helpen naar een mooie club. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Alles wordt perfect geregeld en omschreven door VoetbalreizenXL.
Goedemorgen Joyce, Bedankt voor je mooie woorden. Goed om te lezen dat alles zo perfect geregeld en omschreven is door ons. We proberen altijd zo helder en transparant mogelijk te communiceren naar jou, als klant. Zo te lezen is dat goed gelukt! :) Mocht je nog eens een voetbalreis willen maken, dan weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
De entourage en alles er omheen in 1 woord samengevat GEWELDIG
Hi Bennie, Mooi om lezen dat je bezoek aan Werder Bremen zo goed is bevallen! De sfeer bij deze Duitse club is uitstekend en de wedstrijd was dan ook nog erg mooi. Wie weet tot een volgende keer. ;) Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Man city - Southampton was erg spannend en het was geweldig om het Engelse sfeertje mee te maken!
Goedemorgen Jelle, Wat goed om te lezen dat alles zo goed is bevallen. Het Engelse sfeertje is inderdaad erg indrukwekkend en moet je eens hebben ervaren! Bedankt voor je schitterende cijfer en dito review. Wie weet tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.