Een tweetal tickets aangeschaft via VoetbalreizenXL voor de wedstrijd Manchester City - Aston Villa op 26 oktober 2019 waar ik met mijn jongste zoon van 13 jaar naar toe ben geweest. We hadden werkelijk waar prachtige plaatsen achter het doel en konden de spelers, bij wijze van spreke, bijna aanraken. Wat een mooie en onvergetelijke ervaring hebben wij gehad. Tickets ontvangen via de mail, uitgeprint en door middel van de QR code (deze scannen) konden wij het stadion in, perfect geregeld allemaal ! Zeker een aanrader !
Hé Maurice, Zo te lezen hebben jij en je zoon van 13 een schitterende wedstrijd gezien. De plaatsen waren zo te zien uitstekend, dat is natuurlijk goed om te horen! Wij doen uiteraard ons best om de beste plaatsen te bemachtigen. Mooi dat alles zo perfect geregeld is, van de boeking tot de tickets tot de wedstrijd. Mochten we je in de toekomst nog eens kunnen helpen, dan weet je ons vast en zeker te vinden! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
We hadden een leuke wedstrijd uitgezocht in een stad waar we nog nooit waren geweest . Dat was ook de reden dat we Liverpool kozen en niet Londen bijvoorbeeld . Een uitermate goed hotel (Pullman)op een ideale locatie vlakbij de docks (horeca). De stad draait op de voetbalclub en de Beatles . leuke stads tochten gemaakt . We vonden het nogal spannend met de kaartjes . bericht via Whats App van een zekere Joel. dat gaf een onrustig gevoel . De plaatsen in het stadion vielen tegen . Rij acht tegen de cornervlag dus totaal geen overzicht op de wedstrijd . van de 3 doelpunten niets gezien . De kaarten overhandigen na de wedstrijd ging goed . Was zo gebeurd . Wat opviel : de spelers komen en na afloop vanaf de middenlijn een handje naar het publiek en weg wezen . dat doen we in nederland beter . Al met al een leuke ervaring maar jammer van de plaatsen . zo hadden we ze niet besteld !
Goedemorgen Ronald, Bedankt voor je uitgebreide review, daar worden wij ook weer wijzer van! :) Zo te lezen heb je een erg leuke wedstrijd gezien. Daarnaast is zo te zien de stad Liverpool je ook bevallen! We proberen met de hotelkeuze dan ook in te spelen op de mogelijkheid om een bezoek aan de stad te vergemakkelijken. De spanning rond de kaartjes, die je benoemt, proberen we juist weg te nemen door duidelijke communicatie via ons contactpersoon in Liverpool.. Helaas heb jij het als onrustig ervaren, onze excuses. Daarnaast benoem je dat je op de plaatsen waar je zat (ter hoogte van de cornervlag) je de goals niet hebt meegekregen? Onze ervaring leert ons dat je juist de goals vanuit hier op een unieke manier ervaart, dicht op het veld. Zo heb je de kans in de hoeken van het veld ook nog eens dat de spelers naar je toe komen om het doelpunt met je te vieren. Helaas heb jij dat anders ervaren.. Het betreffen echter wel degelijk de tickets die je hebt besteld, wij garanderen dan ook altijd dat je de tickets ontvangt in de categorie die je hebt besteld. Ondanks dat willen we je nogmaals bedanken voor je verhelderende review en mooie cijfer. We hopen dat je ondanks dat je wat zenuwachtig was, toch hebt kunnen genieten van de mooie wedstrijd in Liverpool. Mochten we je in de toekomst nog eens kunnen helpen, hopen we dan alle twijfel bij je weg te nemen! Wie weet tot een volgende keer. ;) Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Samen met mijn zoon deze wedstrijd bezocht, geweldige ambiance en beleving! Stad Liverpool is zeker ook een bezoekje waard, daar hadden we nog ruim de tijd voor.
Goedemorgen Wilco, Wat hebben jij en je zoon een schitterend duel uitgekozen om te gaan bezoeken! Mooi dat jullie wat tijd hebben vrij gemaakt om de stad te bezoeken. Dat is ook zeker een leuk en belangrijk onderdeel van je voetbalreis! Bedankt voor je mooie review. Mochten we jou en je zoon nog eens kunnen helpen bij het samenstellen van een mooie voetbalreis, dan weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Persoonlijk contact, mogelijkheden qua reis genoeg, duidelijke informatie, tickets en hotel goed geregeld.... Prima organisatie!!
Hé Mireille, Bedankt voor je mooie woorden, daar doen we het voor! Hopelijk heb je het naar je zin gehad bij Manchester City. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
mooie stad , lekker weer , goede wedstrijd gezien , mooie plek in het stadion , goed zicht .. ( is altijd al goed geweest ) . prima hotel , niks luxe , sober , maar prima verzorgd en netjes.
Hé Mark, Bedankt voor je schitterende review. Zo te lezen heb je het erg naar je zin gehad. Een mooie stad, het lekkere weer en mooie plaatsen in het stadion maakten je voetbalreis zo te lezen tot een succes! Nogmaals bedankt voor je mooie cijfer en wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
leuke spannende wedstrijd, helaas jammer dat we boven de uitsupporters zaten.
Goedemiddag Lars, Mooi om te lezen dat de wedstrijd zo leuk en spannend was! Wie weet kunnen we je in de toekomst nog eens helpen aan een mooie voetbalreis. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Kaarten prima prijs/kwaliteit. Communicatie helder en snel(le reactie)
Goedemiddag Peter, Bedankt voor je fantastische cijfer! Met een mooie ontknoping werkten Arsenal en Vitoria Guimaraes daar ook nog aan mee. ;) Een volgende keer helpen wij je uiteraard graag om je nog eens een unieke voetbalervaring te bezorgen. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Prima ervaring met deze firma. Gaan zeker nog eens een wedstrijd boeken.
Hi Yvonne, Zo te lezen is je ervaring met ons erg goed is bevallen! Mooi dat we aan al je verwachtingen hebben kunnen voldoen. In de toekomst helpen we je graag nog eens bij het samenstellen van een voetbalreis! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Ik kocht 4 tickets voor Manchester City - Aston Villa. Geweldige communicatie door Voetbalreizen XL en goede plaatsen dicht bij het veld zorgden voor een uitstekende ervaring. Ik maak zeker nogmaals gebruik van hun diensten!
Heldere en open communicatie. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de voorgang en over eventuele wijzigingen. Voor de eerste keer kaartjes geregeld. In eerste instantie natuurlijk spannend of alles goed komt, maar ze hebben de verwachtingen meer dan waar gemaakt en wij hebben een geweldige wedstrijd beleefd.
Hé Niek, Mooi om te lezen dat we jouw verwachtingen waar hebben mogen maken! Daar doen we het natuurlijk voor. :) Mocht je nog eens kaartjes willen kopen, dan weet je ons te vinden ;). Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
De kaarten lagen netjes klaar bij het ticket office van het stadion zoals aangegeven per mail. De communicatie was helder en direct, we kregen ook meteen antwoord op vragen.
Goedemorgen Rob, Zo te lezen is je bezoek aan het Champions League duel tussen Manchester City - Atalanta Bergamo een succes geworden! Goed om te zien dat de tickets klaar lagen, zo kun je als voetbalsupporters gerust op reis :) Bedankt voor je mooie review en dito cijfer. Mocht je in de toekomst nog eens een voetbalreis willen maken, dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Dit was de eerste Italiaanse wedstrijd die we bezocht hebben. En als gezin helemaal de eerste wedstrijd ooit. Informatie van voetbalreizenXL was prima. Aankoop van de kaarten optimaal geregeld. En als bonus een leuke wedstrijd. Voor Italiaanse begrippen een open wedstrijd met veel kansen.
Hi Anne, Zo te lezen is je bezoek jou en je reisgezelschap goed bevallen! Mooi om te zien dat je bezoek aan Italië zo'n succes is gebleken. De Italiaanse competitie wordt vaak nog gezien als een wat saaie competitie, terwijl de Italianen steeds aanvallender voetbal spelen! Mochten we je nog eens kunnen helpen bij een voetbalreis samenstellen, dan helpen we je, uiteraard, graag! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Wat was het geweldig om een keer een voetbalwedstrijd in Engeland mee te maken! Voetbalreizenxl heeft mij goed geholpen en ik kreeg ook gelijk antwoord op vragen die ik had. De kaarten heb ik netjes een aantal dagen van te voren ontvangen. Wij zullen hier zeker nog een keer boeken als wij een voetbalwedstrijd bij willen wonen in het buitenland.
Goedemorgen Patty, Wat een schitterende review, bedankt! Wij proberen al je vragen te beantwoorden en zo te lezen is dat goed gelukt. We helpen je vanzelfsprekend graag bij het samenstellen van je volgende voetbalreis. Tot dan! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Goed geregeld allemaal! Kaartjes al voor vertrek ontvangen en we hadden erg mooie plekken in het stadion. Voor herhaling vatbaar.
Goedemorgen Margreet, Bedankt voor je mooie woorden! Goed om te lezen dat alles goed geregeld is je alles reisbenodigdheden op tijd hebt ontvangen. Zo te lezen is de reis voor herhaling vatbaar, wij helpen je tegen die tijd graag nog eens om je volgende voetbalreis ook tot een succes te maken! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
24/10. Vandaag de tickets ontvangen voor de wedstrijd Borussia Mönchengladbach - Eintracht Frankfurt. Betaald per ticket € 94,00, op de ticket staat echter vermeld € 39,00. Hierover gebeld waar het grote verschil in zit. Reactie er zit marge op bij extern bureau en bij voetbalseizoen XL. Ik snap dat er aan verdiend moet worden, maar 2 1/2 x over de kop, begrijp ik echt niet. Voel me bekocht en dus opgelicht, jammer (terwijl we de wedstrijd nog moeten bekijken) Gr. Marco
Beste Marco, Vervelend om te lezen dat u het gevoel heeft te zijn opgelicht... dit is niet het gevoel dat wij u willen geven. In uw recensie geeft u aan dat u het verschil tussen de prijs op het kaartje en de prijs die u er uiteindelijk voor betaald heeft te groot vind. We geven graag uitleg. Als persoonlijk- en servicegericht voetbalreisbureau maken wij net als ieder andere organisatie verschillende kosten welke worden doorberekend in de prijs. Tevens zullen wij indien nodig gebruik maken van externe inkoopkanalen. De combinatie zal er voor zorgen dat de prijs op onze website hoger uitvalt dan de prijs welke op het kaartje vermeld staat. Het is vervolgens aan u of u gebruik wilt maken van onze service en met de aangeboden kaarten de wedstrijd wilt bezoeken. We hopen dat u door deze uitleg een beter beeld heeft gekregen van de prijsstelling en dat u ondanks de prijs, nadat u de wedstrijd heeft bezocht, een mooie voetbalervaring rijker bent en dat het het uiteindelijk natuurlijk allemaal meer dan waard was. Met sportieve groet, VoetbalreizenXL
Vanaf het eerste contact via de mail is er snel gereageerd door middel van overzichtelijke mails. Prima geregeld! We hebben het heel erg leuk gehad.
Ons bezoek aan Tottenham Spur was fantastisch. Verder gecombineerd met een aantal dagen in Londen. Reis, hotel en bezoek stadion ging vlekkeloos. Wel opletten dat je geen rugtas bij je hebt, die mag en stadion niet in en het in bewaring stellen kost 10 Pond.
Goedemorgen Jos, Mooi om te lezen dat je bezoek aan Tottenham Hotspur zo goed is bevallen! Fijn dat alles zo vlekkeloos is verlopen. Bedankt voor je schitterende cijfer, wie weet tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Echt heel goed geregeld! Klantvriendelijk mbt vragen die je hebt! Aanrader! Erik van Cann
Hé Erik, Bedankt voor je mooie woorden. Je aanbeveling kan de keus van een toekomstige klant wellicht vergemakkelijken! Mooi om te lezen dat het hele proces rond het samenstellen van je voetbalreis zo goed is bevallen. Voor een volgende voetbalreis weet je ons te vinden! ;) Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Prima ervaring, duidelijke communicatie en snelle aflevering tickets (via de email).
Hé Frans, Wat een schitterend cijfer, bedankt! Goed om te lezen dat je hele ervaring met VoetbalreizenXL zo goed is bevallen. We proberen de communicatie voor, tijdens en na de voetbalreis altijd zo goed als mogelijk in te richten, dat lijkt gelukt. Wie weet tot een volgende keer, dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Voor de eerste keer met VoetbalreizenXL op stap en is goed bevallen. Goed geregeld en steeds tijdig geïnformeerd over bijzonderheden. Prima hotel (Holiday Inn) een paar straten verwijderd van Piccadilly. Vanuit hier kun je met de bus naar zowel Old Trafford als Etihad Stadium. Wij hebben het getroffen met het weer en de wedstrijd!
Goedemorgen Fré, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn blij om te lezen dat je eerste ervaring met VoetbalreizenXL zo goed is bevallen. De informatie rondom de wedstrijd en hotel in Manchester zijn ook naar wens geweest, top! Tot slot is de wedstrijd natuurlijk even afwachten, maar met een 5-1 overwinning in de Champions League hebben jullie het geweldig getroffen! Nogmaals bedankt voor je mooie review en passend cijfer :) Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Goede, duidelijke en prettige communicatie. De wedstrijddag zelf verliep tevens vlekkeloos.
Goedemorgen Marcel, Bedankt voor je mooie review, zo te lezen heb je het naar je zin gehad bij Lazio Roma - Atalanta. ;) Wie weet tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
We kregen de kaarten via aangetekende post, wat heel goed geregeld was. We zijn naar Chelsea - Newcastle United geweest. We hadden hele mooi plaatsen precies tussen de middenstip en de goal in zeg maar. Goed zicht over het hele veld.
Prachtig stadion, sfeervol een unieke ervaring
Hi Jaap, Wat goed om te lezen dat het stadion en de sfeer je bezoek aan Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach tot een succes hebben gemaakt. Bedankt voor je mooie review, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Ongelofelijke ervaring gehad met mijn zoon , mooie sfeer in en om het stadion Alles is gemoedelijk en kan Zeker een aanrader naar een wedstrijd van werder Bremen
Hé Patrick, Bedankt voor je mooie beoordeling! Goed om te lezen dat jij en je zoon je zo vermaakt hebben bij Werder Bremen. Een mooie club waar het stadion steevast is uitverkocht. De sfeer is je zo te lezen goed bevallen! Mochten jij en je zoon nog eens zo'n mooie voetbalreis willen maken, dan weet je ons te vinden ;)! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Duidelijke informatie over de westrijd en randzaken maken het tot een prachting voetbaluitje.
Goedemiddag Marten, Mooi om te lezen dat alles zo goed is bevallen! Wie weet kunnen we jou in de toekomst nog eens naar een mooie club helpen? Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.