Ter ere van de 18e verjaardag van onze zoon, zijn we afgelopen weekend met z'n achten naar Londen geweest en hebben daar de wedstrijd Crystal Palace tegen Manchester City gezien. Wat een feest was dit! We hadden prima plaatsen (4 aan 4 achter elkaar) en zaten midden tussen de Crystal Palace fans. Selhurst Park is een klein stadion, zodat we alles goed konden zien. 90 minuten lang hebben we genoten. Niet alleen van de wedstrijd, maar ook van de supporters die alleen maar aan het zingen waren. VoetbalreizenXL onderscheidt zich door een goede communicatie en uitgebreide informatie over de voetbalreis. Voorafgaand aan de reis, ontvang je een telefoonnummer waarop men bereikbaar zijn, mocht er iets niet goed gaan. Zeker voor herhaling vatbaar!
Hi Barbara, Bedankt voor je mooie review! Wat een fantastisch cadeau voor je zoon. De plekken zijn je zo te lezen ook bevallen, mooi dat het gelukt is om zo'n grote groep dicht bij elkaar te krijgen. :) Fijn ook om te lezen dat je ons onderscheidend vermogen goed weet te onderstrepen, zo heeft een nieuwe klant een goed beeld van ons als organisatie, bedankt! Je weet ons te vinden voor jullie volgende voetbalreis, tot dan! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
- Goede, snelle en vooral duidelijke communicatie
Onze zitplaatsen misschien iets te kort bij het uitvak. Niet altijd leuk wanneer zij achter staan. Stadion prima te bereiken met de U bahn. Bezoek aan een van de vier Fan shops van de BVB en het Duits voetbalmuseum is een aanrader. Wederom een prima weekend.
Hé Dicko, Goed om te lezen dat je weekend zo goed is bevallen. De fanshops zijn vaak een imposante ervaring en het Duitse voetbalmuseum zo te lezen ook! Hopelijk kunnen we je een volgende keer nogmaals op weg helpen! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Genieten van Engels topvoetbal in een fantastische ambiance. Sfeer rond en in het stadion is typisch engels, ff een pint pakken bij de pub op de hoek van het stadion en vervolgens naar de wedstrijd. City won met 0-2, jammer voor Palace maar wel genoten van twee mooie goals.
Hi Johan, De pint in de pub en de heerlijke Engelse sfeer, klinkt als een perfect voetbalweekend in Engeland! Hopelijk is de uitslag bij je volgende voetbalreis in het voordeel van de club die je dan een bezoekje brengt. Wij helpen je tegen die tijd natuurlijk graag om je voetbalreis samen te stellen! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Samen met mijn vrouw en zoontje van 7 een premier league wedstrijd van De Spurs bezocht. Gave ervaring in een prachtig stadion. Goede service van VoetbalreizenXL. Snelle Reacties op mijn vragen en we wisten precies waar we aantoe waren.
Hé Jasper, Bedankt voor je cijfer 10! Zo te lezen is alles naar wens geweest voor jou, je vrouw en je 7-jarige zoontje. Mooi dat alles zo helder was en jullie een onvergetelijke voetbalervaring rijker zijn geworden. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Tickets vooraf per mail ontvangen, gaf zekerheid voordat we op reis gingen. Wedstrijd super mooie ervaring. Prachtig stadion, goed bereikbaar. Zeker voor herhaling vatbaar. En dan zeker via voetbalreizenXL, andere club in ander stadion. Wie weet.....tot gauw!
Hi Oscar, Bedankt voor je mooie woorden, zo te lezen is alles goed bevallen. We helpen je in de toekomst met alle plezier nog eens om een voetbalreis samen te stellen, tot dan! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
In oktober de voetbalwedstrijd Arsenal - Bournemouth bezocht via voetbalreizen XL. Goed bevallen: goede & snelle communicatie vooraf, duidelijke handleiding voor in Londen zelf en achteraf de check of alles naar wens is geweest.
Hé Elke, Wat goed om te horen dat alle naar wens is geweest! We doen altijd ons uiterste best om je voetbalreis zo goed mogelijk samen te stellen, zo te horen is dat gelukt! Mocht je in de toekomst nog eens een voetbalreis willen maken, dan weet je ons te vinden ;). Wellicht kunnen we van deze 9 een 10 maken :). Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Geweldig, city-trip en voetbalreis in één. Goed geregeld allemaal. In één woord: fantastisch !! Prachtige stad (Barcelona ), heerlijk nazomerweer en ook nog de winst van Barca als kers op de taart !
Hi Arthur, Bedankt voor je mooie review! Zo te lezen was je bezoek aan FC Barcelona fantastisch en de wedstrijd was dan ook nog eens naar wens ;). Mooi om te lezen dat we alles goed hebben kunnen regelen voor jou. Mocht je in de toekomst nog eens een voetbalreis willen maken, dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Als je 50.000 mensen You never walk alone hoort zingen in een stadion is dat een onvergetelijk moment.Liverpool is een leuke stad om te bezoeken met veel muziek en voetbal historie
Hi Dirk, Goed om te lezen dat het hele weekend je zo goed is bevallen. Liverpool is ontzettend mooi om mee te maken en de wedstrijd ontpopte zich toch spannender dan aanvankelijk wellicht gedacht! Bedankt voor je mooie review. Wie weet kunnen we je in de toekomst nog eens helpen aan een mooie voetbalervaring! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Met ons 35+ team de wedstrijd tussen Schalke '04 en FC Köln bezocht in de Veltins Arena. Een fantastisch mooi stadion en heerlijke sfeer en alles prima geregeld door VoetbalreizenXL. Goede en heldere communicatie en persoonlijke aandacht van de medewerkers. Een aanrader voor ieder (voetbalteam) die een keer een wedstrijd wil bezoeken.
Hé Otto, Wat een vet teamuitje! We hebben al mooie foto's van jullie ontvangen en dan ook nog eens deze geweldige review. Bedankt! Wie weet kunnen we jullie bij een volgend teamuitje nog eens helpen bij het samenstellen van een mooie voetbalreis. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Prima ervaring met voetbalreizenXL, reis incl hotel geregeld naar Liverpool. De stad van de beatles! En natuurlijk LiverpoolFC! We bezochten een wedstrijd van Liverpool-Leicester. Tickets prima bezorgt in hotel waar ik ze kon afhalen. Super wedstrijd, mooie ervaring en ook fantastische stad! Zorgeloos weekend
Goedemiddag Ferdy, Bedankt voor je mooie review van je ervaring met ons. Zo te lezen heb je een zorgeloos weekend in Liverpool gehad, daar doen we het natuurlijk voor! Wie weet kunnen we je in de toekomst nog eens helpen aan een mooie voetbalreis. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Een bezoek aan Liverpool met mijn zoon van 12, een die-hard fan. In het oerwoud van voetbalreisbureautjes is het soms ingewikkeld de bomen nog te zien. Helemaal omdat je soms leest over mensen die zich na een voetbalreis bekocht voelen of uiteindelijk helemaal geen kaarten bleken te hebben. Daarvan was hier geen sprake: alles is perfect geregeld, de communicatie was geruststellend en hoewel ik de overdracht van de seizoenskaarten waarvan wij gebruik mochten maken een beetje een onzekere factor vond, ging dit ook allemaal heel erg goed. Toen wij vrijdagavond arriveerden, lagen de tickets al voor ons klaar. Met duidelijke instructies. De plaatsen waren nog beter dan ik had gehoopt, de sfeer was fantastisch en wedstrijd zelf (tegen Leicester City, 2-1 door een penalty in de laatste minuut) was genieten geblazen. Direct na afloop konden we de kaarten buiten het stadion weer inleveren, alles helemaal goed dus!
Hé Marc, Wat een mooie woorden heb je over voor ons! Daar worden we hartstikke blij van en daar doen we het voor. Goed om te lezen dat alles perfect geregeld was, de communicatie geruststellend is ervaren en de plaatsen in het stadion je zijn bevallen! Nogmaals bedankt voor je mooie woorden en we helpen je vanzelfsprekend graag nog eens aan een mooie voetbalreis. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
De vlucht ging goed, op tijd, hotel was super met leuke ambiance en de wedstrijd was geweldig. Het Liverpool volkslied moet je een keer live meegemaakt hebben. Wat een supporters, wat een sfeer en na afloop feest in alle kroegen op z'n Engels.
Hé Ted, Zo te lezen heb je het fantastisch gehad in Liverpool. Mooi dat de vlucht, het verblijf en de wedstrijd je zo goed zijn bevallen! Bedankt voor je mooie woorden en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Live een wedstrijd beleven in Manchester is een unieke ervaring. De sfeer is fantastisch en zeer gemoedelijk terwijl alles tot in de puntjes geregeld is. Ook als stad is Manchester echt wel de moeite : je kan er leren over de voetbalgeschiedenis, leuke winkelen, gezellig iets gaan eten en heel lekker eten. The Corn Exchange is een aanrader voor wie van de niet traditionele keuken houdt, met keuze uit een 15-tal hippe restaurants.
Hé Bart, Mooi om te horen dat alles zo goed geregeld is! Bedankt ook voor je suggestie om 'The Corn Exchange' te bezoeken! We zullen kijken hoe we dit duidelijker onder de aandacht van de consument kunnen krijgen. Bedankt voor je review en wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
geweldige ervaring
Goedemiddag Ad, Geweldig dat jij en je zoon zo'n geweldige dag hebben beleefd in Liverpool. Een ongekende climax in de extra tijd zorgde ongetwijfeld voor een onvergetelijke voetbalervaring. Je weet ons in de toekomst te vinden ;) Met vriendelijke groeten, David van VoetbalreizenXL
Het contact met de leverancier van de kaartjes was top geregeld. We moesten om 12 :00 uur in de pub zijn en kort ervoor werd er nog gecheckt of we er al waren. We kregen de kaarten en we bleken op rij 3 te zitten en dat was in 1 woord FANTASTISCH. We konden bijna de spelers "aanraken". Na afloop van de winstpartij van Liverpool hebben we de kaarten weer ingeleverd in die pub en die zat net als voor aanvang van de wedstrijd stampvol met zowel Liverpool en Leicester-fans, zonder enig probleem. We gaan zeker nog een keer. VoetbalreizenXL bedankt voor het leuke weekend, waar deze dag deel van uitmaakte..
Hi Ruud, Wat fantastisch om te lezen dat je bezoek aan Liverpool zo geslaagd is! Rij 3 is inderdaad erg overweldigend en dat maakt de hele ervaring alleen maar mooier. Mooi om te lezen dat de levering van de tickets je zo goed is bevallen, dat doet ons goed. Hopelijk weet je ons te vinden voor je volgende weekendje weg! Met vriendelijke groet, David namens VoetbalreizenXL
Hé Arie! Wat een kort en bondige review. ;) Het cijfer zegt ons echter voldoende over je ervaring met VoetbalreizenXL. Wie weet kunnen wij je in de toekomst nog eens helpen bij het samenstellen van je voetbalreis. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Prima service en contact vanuit Voetbalreizen XL. Altijd duidelijk over de gang van zaken. We kwamen het stadion binnen en hebben de wedstrijd gezien en dat is wat je verwacht natuurlijk, dus helemaal niks op aan te merken. Zou zo weer een wedstrijd boeken bij Voetbalreizen XL.
De aankoop was ongemakkelijk en niet duidelijk door ineffectieve betaalmogelijkheid. Customerservice was niet beschikbaar ondanks openingstijden die dat wel aangaven. Ter plekke wordt FC Liverpool in een brief verwijten gemaakt dat ze grof geld verdienen aan kaarten.... Ik denk dan 'pot verwijt de ketel' na zelf 249 euro per ticket betaald te hebben. De organisatie ter plekke was goed. Tickets op tijd in hotel. Helaas geen drie plaatsen naast, maar -wel- vlakbij elkaar
We gingen naar de wedstrijd van Liverpool maar verbleven in Manchester in een hotel. Dat konden de tickets niet afgegeven worden. We kregen nog te horen wat er deze de wedstrijddag zelf konden ophalen. Een dag van te voren kregen we bericht Waar we deze konden ophalen in Liverpool. Dit was een lokatie tussen het station en Anfield in. Helemaal perfect dus👍🏻! Fijn dat we ook met z'n vieren naar elkaar konden zitten. Het was een geweldige wedstrijd!!! Genoten dus.
Hé Tamara, Goed om te lezen dat je bezoek aan Liverpool zo geslaagd is! Mooi dat we je goed hebben kunnen helpen omtrent de levering van de tickets. Wie weet kunnen we je in de toekomst nog eens helpen aan een mooie voetbalervaring! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Super geregeld. De e-tickets werden ruim op tijd geleverd en wat een plekken! Zo dicht op t veld. T was fantastisch!
Goedemiddag Marko, Goed om te lezen dat de plaatsen bij FC Barcelona - Sevilla naar wens waren! De uitslag van de wedstrijd was daarnaast ook nog eens erg spectaculair met een klinkende 4-0 zege voor Sevilla! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Alles netjes geregeld! Mooie plekken in het stadion. Hotel dichtbij het centrum en bij het stadion. Inchecken zo klaar en prima kamers!
Hé Gerben, Wat een schitterende recensie van jou! Goed om te horen dat de plekken in het stadion van Barcelona je zo zijn bevallen. De centrale ligging van het hotel is zo te lezen ook naar wens geweest. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog eens op reis helpen naar een mooie wedstrijd! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Geweldige ervaring en prima afhandeling van alles.
Hé Patrick, Wat mooi om te horen dat alles zo goed is bevallen. De uitslag in Valencia zal ongetwijfeld de kers op de taart zijn geweest. Wellicht kunnen we je in de toekomst nog eens helpen aan een unieke voetbalervaring! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Het was altijd één van mijn dromen om een wedstrijd van een Premier League top club bij te wonen. De score was 4-0 in het voordeel voor Spurs, met een paar prachtige goals, ik kan niet blijer zijn met deze ervaring. De service en snelheid in communicatie is perfect met voetbalreizen XL. Ik raad het zeker aan om je voetbalreizen te bestellen met hen. Spurs is van mijn lijst af. De volgende clubs die ik graag live wil zien zijn City, Liverpool en Arsenal en deze zal ik zeker bij voetbalreizen XL bestellen.
Hi Achraf, Wat fantastisch dat we één van je dromen hebben waar mogen maken! De Premier League is voor een veel andere voetbalsupporters ook een droom om eens in het echt mee te maken. Tottenham Hotspur speelde met de 4-0 ook nog eens een uitstekende wedstrijd. Voor Manchester City, Liverpool en Arsenal hebben wij ook tickets en complete reizen beschikbaar. Ik weet dus wel zeker dat we je in de toekomst opnieuw kunnen helpen bij het samenstellen van je voetbalreis! Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL.
Fantastisch stadion, fantastische plek, fantastische sfeer en fantastisch resultaat( due to Ajax).
Goedemiddag Theo, Bedankt voor je mooie review en goed om te horen dat de wedstrijd je zo is bevallen! Wie weet tot een volgende keer.. Met vriendelijke groet, David van VoetbalreizenXL
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.