Prima geregeld!
Goed georganiseer. Uitstekende communicatie. We zijn een fantastische ervaring rijker door VoetbalreizenXL
Prima geregeld, kaarten waren op tijd afgeleverd bij het hotel in Londen. Zitplekken in het stadion hadden wel iets beter gekund voor 160 EUR per ticket; we zaten nu bijna helemaal bovenin tegen het dak. Voor de rest was het gewoon goed.
Ondanks het feit dat Madrid met een B-elftal speelde was de wedstrijd super. Alleen al de atmosfeer in het stadion is een belevenis op zich. We zaten wel erg hoog in het stadion maar toch was de wedstrijd erg goed te volgen. Vanaf het eerste contact met VoetbalreizenXL t/m het ontvangen van de kaartjes verliep het allemaal perfect. Mede namens mijn vader en broertje, bedankt!
Beste Roy, Bedankt voor je perfecte beoordeling! Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie genoten hebben van de ervaring. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog een keer blij maken met een unieke voetbalervaring. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Het was in een woord geweldig. Alles perfect geregeld, goed hotel, mooie plaatsen in het stadion. Echt een aanrader en een unieke ervaring.
Beste Jack, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat alles naar jullie zin is verlopen. Dit vinden wij ook erg belangrijk als organisatie. Nogmaals dank voor de reactie en wellicht zien we je volgend seizoen weer terug! Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Alles goed geregeld snel persoonlijk
Beste Vincent, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat alles goed gergeld was en dat je onze service als persoonlijk hebt ervaren. Uiteraard staan wij ook volgend seizoen weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Top weekend gehad, het arrangement Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt was op maat door Voetbalkreizen XL geregeld. Het fantastisch Best Western Hotel had ruime kamers en was van alle gemakken voorzien. Het hotel was op 10 minuten loopafstand van het sfeervolle BayArena (Leverkusen) verwijderd. Tevens konden wij de wedstrijd van onze 2 gegarandeerde zitplaatsen van heel dichtbij volgen. Kortom, Voelbalreizen XL, Chapeau!
Beste Wim, Bedankt voor je mooie reactie. Fijn dat jullie een top weekend hebben gehad! Jullie hebben het ook goed getroffen met de wedstrijd zeg! Hopelijk zien we je volgend seizoen weer terug bij VoetbalreizenXL Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Geweldige sfeer in en om het stadion. Prima plekken en gezellige lounge met lekker eten en drinken. Kaarten ruim op tijd binnen. Snelle reactie en prima informatie door voetbalreizenXL. Ook buiten het stadion een gezellige sfeer met kraampjes en eettentjes. Absolute aanrader om met zoon/dochter te bezoeken.De stadion tour op de volgende dag maakte het bezoek aan Arsenal helemaal compleet. Uitstekend met de metro te bereiken. Prima te combineren met een paar dagen Londen. Kortom, enorm genoten.
Beste Arthur, Bedankt voor je top beoordeling. Fijn dat jullie reis goed is bevallen. Een voetbalreis met je zoon/dochter is ook altijd leuk om te doen! Wellicht kunnen we jullie volgend seizoen weer helpen aan een mooie voetbalervaring. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Ik ben met mijn zoon (Tom 13 jr) een weekend naar Liverpool gegaan. de wedstrijd Liverpool vs Huddersfield was de absolute highlight. Wat een sfeer en voetbal wedstrijd. Wij zeker volgend jaar nog een keer !! Wel hele dure tickets !
Beste Neil, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat leuk om een weekendje Liverpool te pakken met je zoon! Een wedstrijd van Liverpool bezoeken is natuurlijk een prachtige ervaring. Nogmaals dank voor je reactie en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
We hadden een FC Barcelona wedstrijd uitgekozen in de meivakantie, en deze bleek tegen Levante. Wat we niet wisten, bleek tot onze verrassing het de kampioenswedstrijd in de Spaanse Liga te zijn en FC Barcelona werd kampioen! Een ongekend spektakel in Camp Nou
Beste Jos, Bedankt voor je mooie reactie. Het moet een enorme belevenis zijn geweest om bij de kampioenswedstrijd aanwezig te zijn. Ook nog eens een hoofdrol voor Lionel Messi tijdens zijn invalbeurt! Hopelijk kunnen we je in de toekomst wederom aan een mooie reis helpen! Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Tickets zouden een dag voor de wedstrijd bezorgd worden maar waren er al een week eerder en dat was wel prettig. Super sfeer in het stadion en dan al die Werder supporters in het groen, gewoon tussen het thuispubliek, dat vonden we geweldig. We werden zelfs gefeliciteerd met de overwinning door de Werder supporters die naast ons zaten. (Vanwege onze gekochte Düsseldorf sjaal) Wat zou het mooi zijn als dat in Nederland óók zou kunnen.
Beste Roelof, Bedankt voor je positieve reactie. Een wedstrijd in de Bundesliga bezoeken is ook zeker de moeite waard. Je ziet wel vaker dat supporters van zowel het thuis als uit team in hetzelfde vak zitten. Zo hoort het inderdaad ook gewoon. Nogmaals dank voor je reactie en wellicht tot volgend seizoen. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Topwedstrijd gezien, tickets ruim op tijd binnen. Goede wedstrijd informatie gekregen
Beste Bastiaan, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat jullie een topwedstrijd hebben gezien en dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk zien we je in de toekomst weer terug bij VoetbalreizenXL Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Alles top geregeld mooi vader zoon weekend gehad ook een tour door het Arsenal stadion gedaan
Beste Marco, Bedankt voor je goede beoordeling. Fijn dat alles goed geregeld was en dat julie een mooi vader/zoon weekend hebben gehad. Jullie zijn ook een van de eerste die het indrukwekkende nieuwe stadion hebben kunnen bezoeken! Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Fantastisch geregeld! Leuke wedstrijd (jammer dat United niet heeft gewonnen.., maar dat kunnen jullie niet fixen, hahaha), fijne plaatsen en gebruik van de lounge!
Beste Henk, Bedankt voor je perfecte beoordeling! Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Helaas kunnen wij inderdaad niks aan de uitslag doen, anders hadden we dat uiteraard wel laten weten ;) Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Ook deze keer een top-ervaring. Alles tot in de puntjes geregeld. Ga zo door VoetbalreizenXL.
Beste Albert, Bedankt voor je mooie reactie. Fijn dat alles wederom weer allemaal in orde was. Hopelijk heb je genoten van de wedstrijd en uiteraard staan we in de toekomst weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Kan iedereen aanraden. Keurig bedrijf en goede begeleiding. Super kaarten, rond middenlijn op 10 meter van het veld. Geweldige sfeer en ambiance.
Beste Michel, Bedankt voor je mooie reactie. Fijn dat je ons zou aanraden! Wij vinden het klantcontact ook zeer belangrijk. Fijn dat jullie genoten hebben van de sfeer en ambiance en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Fantastisch geregeld. Prima wedstrijd gezien. Mooie plekken aan de rand van het veld. Iedereen aan te raden.
Beste Evert, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen! Een wedstrijd van Fulham bezoeken is ook zeker een mooie ervaring! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Prima originele kaarten en plekken waar je u tegen zegt. Wedstrijd van veel goals een super nette mooie Stadion in Düsseldorf.
Beste Jan, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat jullie een mooie wedstrijd hebben gezien! Ook het wedstrijdverloop zat zeker mee (indien je voor Düsseldorf was). Hopelijk kunnen we je in de toekomst wederom blij maken met een mooie voetbalreis. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Geen ENKELE opmerking ! Alles verlopen zoals afgesproken.
Beste Jurgen, Bedankt voor je zeer positieve reactie. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Goed om te horen dat je geen op- of aanmerkingen hebt. Graag zien we je in de toekomst weer terug bij VoetbalreizenXL. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Super geregeld allemaal
Beste Erik, Bedankt voor je perfecte beoordeling. We zijn blij dat alles precies zo gelopen is als je mag verwachten. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Super goed geregeld. Mooi (voetbal)weekend gehad
Beste Frans, Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te lezen dat jullie een mooi voetbalweekend hebben gehad in Madrid. Uiteraard helpen we je in de toekomst graag nog een keer aan een mooie reis. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
De voetbaltickets en hotel was goed geregeld, hotel lag op een leuke plaats in Manchester en de zitplaatsen in het stadion waren werkelijk geweldig, bijna op het veld. De sfeer meemaken in het stadion en na afloop in de stoet terug naar het centrum was een geweldige ervaring.
Beste Rene, Bedankt voor je mooie reacite. Fijn dat alles goed is gegaan en dat jullie hebben genoten in Manchester. De sfeer tijdens topwedstrijden is in Engeland ook fantastisch om mee te maken. Graag zien we je in de toekomst nog een keer terug! Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Prima geregeld, betrouwbaar en attent!
Super geregeld! Alles dik voor elkaar en goede en snelle communicatie.
Beste Thom, Bedankt voor je zeer positieve beoordeling. Fijn dat je het contact als prettig hebt ervaren. Dit vinden wij uiteraard heel belangrijk. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.