top ervaring, zeker na de upgrade van de kaarten naar een hospitality behandeling.
Beste Wilfred, Bedankt voor je goede beoordeling. Fijn dat jullie een top ervaring rijker zijn. Hospitality tickets geven vaak net dat beetje extra. Hopelijk kunnen we je in de toekomst aan nog een mooie reis helpen. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Zeer klantvriendelijk en goede berichtgeving over voortgang
Beste Fred, Bedankt voor je top beoordeling. Fijn dat je alles als positief hebt ervaren! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Het was hartstikke leuk , mooie plek in het Stadion , en met z'n vijven naast elkaar ! Top !! Bedankt namens ons allemaal !!
Beste Jelis, Bedankt voor je perfecte beoordeling! Fijn dat alles naar jullie zin was en dat jullie met z'n vijven naast elkaar konden zitten! Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
We hebben een bijzonder mooi weekend gehad met een goede wedstrijd en ook goede tribune plekken. Het Hotel was ook prima. Echter bij het inchecken bij het Hotel kregen we te horen dat we eerst moesten betalen met een creditcard, terwijl wij de complete reissom reeds geruime tijd van te voren betaald hadden. De receptioniste liet ons zien dat ze geen keus had en ze een melding kreeg dat er geen geld of garantstelling was ontvangen. Na telefonisch contact met voetbalreizenXL werd ons verteld dat het geregeld zou worden. De receptioniste heeft ons uiteindelijk toch toegelaten en vertelde er wel bij, dat als het geld er de volgende morgen nog niet zou zijn, er alsnog betaald diende te worden. Daar zijn we maar akkoord mee gegaan. De volgende morgen kregen we te horen dat het uiteindelijk toch geregeld was.
Beste Herbert, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat jullie een bijzonder mooi weekend hebben gehad. De wedstrijd was inderdaad goed en ik denk dat de sfeer ook mooi moet zijn geweest. Gelukkig is alles opgelost wat betreft te betaling in het hotel ondanks dat de situatie natuurlijk niet ideaal was. Hopelijk heeft dit jullie niet belemmert in jullie voetbalervaring en wij staan graag voor je klaar wanneer je nog een keer een wedstrijd wilt bezoeken. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Alles was goed geregeld. De mobiele tickets werkten gelukkig goed. Wij hebben genoten van de wedstrijd, de sfeer en natuurlijk het mooie stadion
Beste Olsthoorn, Bedankt voor je mooie beoordeling. We zijn blij dat je genoten hebt van jouw voetbalervaring! Hopelijk zien we je in de toekomst nog een keer terug bij VoetbalreizenXL. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Het was supervoor elkaar
Beste Richard, Bedankt voor je goede beoordeling. Fijn dat alles goed voor elkaar was. Hopelijk heb je genoten van de wedstrijd en de ervaring! Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Alles was prima geregeld en de tickets waren er op tijd. Mooie stad en gelukkig ook prachtig weer. Alleen het ontbijt in hotel Republica was bedroevend. Dat hebben we dus buiten de deur gedaan.
Beste Ab, Bedankt voor je positieve reactie. Fijn dat je de ervaring als prettig hebt ervaren. Rome is ook zeker een stad die je een keer bezocht moet hebben. Hopelijk zien we je in de toekomst nog een keer terug! Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Alles verliep goed. Prachtig stadion! Gemoedelijke sfeer. Jammer dat West Ham niet hun beste avond had... 0-2 Na de 'bubbles'-song hadden we 50.000 ook wel voor een doelpunt willen horen juichen. Maar goed dat dat niet te boeken is hè. Alleen de e-tickets werkte niet bij de ingang van het stadion. Via de ticketshop bij het stadion nieuwe tickets gekregen op vertoon van de e-tickets.
Beste Patrick, Allereerst bedankt voor je mooie reactie. Het stadion is inderdaad prachtig! Zodra wij de opties hebben dat je ook doelpunten kunt 'boeken' laten we het weten ;) Wat bijzonder dat je e-tickets niet werkte, gelukkig is alles wel opgelost. Nogmaals dank en tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
De tip om ook nog naar een wedstrijd in een lagere divisie (League Two) te gaan was een prima idee. We zijn nog Tranmere Rovers - Carlisle United geweest op Prenton Park aan de andere kant van de Mersey. Wat een geweldig Engels sfeertje!
Beste Allert, Bedankt voor je mooie beoordeling. Bij wedstrijden uit de lagere divisies is de sfeer inderdaad nog authentiek Engels. Maargoed een potje tussen Liverpool en Spurs op Anfield is ook niet verkeerd natuurlijk. Nogmaals dank voor je reactie. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Ondanks verzetten van de wedstrijd toch netjes opgelost!
Beste Nicole, Allereerst bedankt voor je mooie beoordeling. We zijn blij dat je onze service als prettig hebt ervaren. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nogmaals helpen aan een mooie voetbalervaring. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Ik ben zeer tevreden over het contact, de gehanteerde procedure en de opvolging middels een pro actieve benadering.
Beste Wil, Bedankt voor je positieve beoordeling! Goed om te lezen dat je het contact, de procedure en de opvolging als prettig hebt ervaren. Dit is iets wat wij namelijk ook erg belangrijk vinden. Nogmaals bedankt en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Alles goed geregeld, hotel, goed! Leuke wedstrijd!
Beste Leendert, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat alles goed geregeld was en dat je een mooie wedstrijd hebt gezien. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Snel actie ondernomen na verplaatsing wedstrijd St pauli.
Beste Erik, Bedankt voor je reactie. Gelukkig is alles na verplaatsing van St Pauli toch nog goedgekomen. Hopelijk zien we je in de toekomst nog een keer bij ons terug! Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Alles was keurig geregeld , het was jammer dat wij in het stadion niet allemaal bij elkaar konden zitten ( 7 personen)
Beste Harm, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat alles goed geregeld was bij jullie voetbaltrip. Helaas is het soms met grotere groepen niet mogelijk om allemaal naast elkaar te zitten maar ik snap dat dit een beetje balen kan zijn. Ondanks dat hopen we dat jullie genoten hebben en zien we je graag nog een keer terug! Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Ook nu weer prima geregeld, kaartjes op tijd en vragen werden snel en efficiënt beantwoord.
Beste Rob, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat alles wederom goed geregeld was! Uiteraard zullen wij bij jouw volgende voetbalreis ook weer voor je klaarstaan. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Perfecte, betrouwbare organisatie om voetbalreizen in het buitenland te bezoeken
Beste Gerard, Bedankt voor je postieve reactie. Fijn dat alles goed geregeld was. Hopelijk heb je een mooie ervaring gehad! Wellicht zien we je in de toekomst nog een keer terug. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Communicate is goed, duidelijk en snel verlopen. Duidelijke website met duidelijk aangegeven de prijzen voor de diverse kaarten met daarbij vermeld de plaats in het stadion. We hadden perfecte kaarten voor Bernabeu. Kaarten via mail ontvangen en makkelijk te downloaden voor gebruik op je mobiele telefoon met duidelijke instructies. Prijzig, maar het geld waard. Wij raden VoetbalreizenXL zeer zeker aan !
Beste Marcel, Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te lezen dat je alles als goed hebt ervaren en dat je ons zou aanraden. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog een keer aan een mooie voetbalervaring helpen. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Mooie plekken wel wat prijzig wedstrijd viel tegen maar kan niemand iets aan doen. Alles goed voor elkaar.
Deze keer gekozen voor losse voetbaltickets. Contact verloopt altijd soepel: snelle reactie en het voldoen aan de vraag. Zelf nog een gratis upgrade met plekken aan de lange zijde, rij 2. Al met al perfect geregeld weer! Was weer top, ondanks verlies West Ham United.
Beste Patrick, Bedankt voor je positieve reactie. Helaas kunnen wij inderdaad niet helpen bij het spelverloop. Zodra we dit kunnen laten we het weten;) Hopelijk zien we je in de toekomst nog een keer terug en heb je dan meer mazzel met de wedstrijd. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Prima organisatie en komen afspraken na
Beste Bert, Bedankt voor je top beoordeling! Goed om te lezen dat alles goed is verlopen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Top plekken achter het doel, wat ik niet had verwacht. Misschien wel wedstrijd van het jaar meegemaakt. West Ham kwam van een 1-3 achterstand naar 4-3 terug in de 91e minuut! Hele goede ervaring met dank aan VoetbalreizenXL!
Beste Brian, Allereerst bedankt voor je mooie beoordeling! Het wedstrijdverloop had niet beter kunnen zijn. Wat een spektakel! Bedankt voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Hele mooie ervaring.
Beste Jan, Bedankt voor je positieve reactie! Fijn dat je een mooie ervaring rijker bent. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Erg fijne ervaring met het boeken van losse wedstrijdtickets via VoetbalreizenXL. Door een fout bij aflevering, waren we later in het bezit van de tickets. VoetbalreizenXL heeft ons echter zeer goed geholpen en alles tot in de puntjes geregeld!
Beste Jesper, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad en dat je goed geholpen bent. Daar streven wij als organisatie ook naar. hopelijk zien we je in de toekomst nog een keer terug bij Voetbalreizenxl. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Goed verzorgde reis naar Milaan voor derby AC Milaan tegen Inter Milaan stond al heel lang op wensenlijst. Met deze reis is langgekoesterde wens in vervulling gegaan. We hebben genoten van begin tot eind, prachtige ervaring, ondanks dat wedstrijd iets tegen viel. Vogende reis wordt al uitgezocht.
Beste Pieter, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je met deze derby een wens in vervulling hebt kunnen laten gaan. Hopelijk dat het voetbal bij je volgende wedstrijd dan wel iets beter zal zijn. tot dan! Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Prettig, correct, snel
Beste Mark, Bedankt voor je positieve reactie. Goed om te zien dat je onze service als prettig hebt ervaren! Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.