perfect, zeker aan te bevelen

Super ervaring, duidelijk uitleg ontvangen en goed geregeld

• Bezochte wedstrijd: Real Madrid - Barcelona

goede service, goed behandeld

We zijn enthousiast over onze voetbalwedstrijd. Wel hebben we een aantal aandachtspunten: - Het feit dat wij 'illegaal' waren op andermans memberskaarten voelden oncomfortabel aan. We mochten immers niet de weg vragen. Dit werd nog versterkt doordat in een onduidelijk handschrift op het bijgeleverde kaartje was aangegeven waar wij naar toe moesten. De 5 bleek een S te zijn en de V was een U. Tip geef er een duidelijk kaartje waar de toegangen (turnstyles) zijn en typ de kaartjes. - wij zaten op de 3e rij van boven. Gezien de forse prijs van de tickets viel dat flink tegen. Het zicht was goed maar de beleving (bovenste ring tribune overzijde was niet te zien) was daardoor wel minder. Tip informeer reizigers waarvoor zij tickets boeken, op welke hoogte en plaats in het vak Indien bovenstaande info wordt verstrekt zullen wij eerder terugkeren om een voetbalreis te boeken

• Bezochte wedstrijd: Liverpool- Watford

goede service, goed behandeld

prijsverhouding plaats op tribune te duur rij 92 in nok van stadion en dat voor die prijs

• Bezochte wedstrijd: Liverpool -Watford

goede service, goed behandeld

Alles goed geregeld Hotel/Locatie/Wedstrijd/Diner. En het Weer, eind Februari en dan 18 graden en Zon. 1 Ding was verwarrend, en wel ophalen kaarten. Was niet Millenium Hotel maar na afloop van Diner. Misschien stond het in de beschrijving, maar klanten erop wijzen dat vliegen vanaf Stansted. Goedkoper kan zijn maar een treinkaart + 25,00 retour kost pp. en dat dit toch snel 1-1,5 uur kost. Voor degene die op de dag zelf vliegt is dat te krap. Nico

• Bezochte wedstrijd: Chelsea-Tottenham

goede service, goed behandeld

Fantastische wedstrijd gezien. Misschien goed om voortaan te vermelden of het ontbijt in een hotel continentaal is of Brits. Daarnaast was mij vooraf niet duidelijk dat de kaarten weer terug moesten. Ik had de app bijna te laat ontvangen.

• Bezochte wedstrijd: Liverpool - Watford

perfect, zeker aan te bevelen

Een geweldige ervaring. 5-0 winst Liverpool en 2x Virgil van Dijk die scoort. Alles top geregeld, en het regelmatige contact via mail en telefoon komt goed over.

• Bezochte wedstrijd: Liverool-Watford

goede service, goed behandeld

Een enorm goed georganiseerde voetbalervaring. Alles was mogelijk. We zaten in een geweldig hotel en alles verliep retesoepel. Complimenten!

• Bezochte wedstrijd: Liverpool - Watford

goede service, goed behandeld

Geweldige trip gehad. Prima apartement vlakbij centrum . Geweldige plekken in het stadion. Prima mailcontact voor en tijdens de reis. Heerlijke wedstrijd gezien . 5-0 met 2 doelpunten van Virgil van Dijk. Kon niet beter wensen. Gewelige sfeer in en rond het stadion. En super vriendelijke en beleefde mensen in Liverpool zelf.

• Bezochte wedstrijd: Liverpool - watford

goede service, goed behandeld

Was een geweldige ervaring en ook heel goed geregeld allemaal qua hotel en reis ! Echt super gehad samen met mijn zoon !

• Bezochte wedstrijd: Atletico Madrid villareal

goede service, goed behandeld

Perfect de afsoraken nagekomen en vrrzorgt!

• Ervaring met: Losse voetbaltickets|Complete voetbalreizen
  • Bezochte wedstrijd: Bayern-bertha

goede service, goed behandeld

Goed georganiseerd, prima plaatsen en goede informatie vooraf. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Bezochte wedstrijd: Borussia Monchengladbach-Wolfsburg

goede service, goed behandeld

Prima geregeld door VoetbalreizenXL. Combi aanbod met een wedstrijd uit de Premier Leage. Heerlijk ouderwets en gedateerd stadion midden in een woonwijk gelijkend op Coronation Street. Moesten even in de rij staan om via een voucher tickets af te halen. Stonden keurig op naam klaar. In stadion plaatsen tussen seizoenkaarthouders gekregen. Geweldige sfeer ondanks het teleurstellend scoreverloop voor de thuisploeg. Engels voetbal zoals je mag verwachten, strijd, passie en fanatisme binnen maar ook buiten het veld. Geweldig om mee te maken

• Bezochte wedstrijd: Millwall -Preston North End

goede service, goed behandeld

Prima afhandeling door VoetbalreizenXL. Tickets werden tijdig geleverd. Prima plaatsen voor een schappelijke prijs. Een enorm groot volledig uitverkocht stadion met een. geweldige voetbalsfeer. Mooie opkomst tijdens het communitysinging van het lijflied van WHU. Leuke wedstrijd met een verrassend scoreverloop.

• Bezochte wedstrijd: West Ham United - Fulham

Was prima geregeld

• Bezochte wedstrijd: Psg-nimes

goede service, goed behandeld

Leuke ervaring...goede plaatsen in het Stadion. Super sfeer ondanks een nederlaag. Prima hotel op een goede locatie vlakbij het centrum. 3e helft was goed uit te houden in het centrum van Mönchengladbach :-)

• Bezochte wedstrijd: Borussia Monchengladbach - Wolfsburg

goede service, goed behandeld

Alles volgens afspraak en goed geregeld. Super ervaring en zelfs met drie man naast elkaar!

• Bezochte wedstrijd: Borussia Dortmund-Bayer Leverkusen

goede service, goed behandeld

Wederom een top ervaring. Mooie plaatsen en goede sfeer. Volgend jaar weer een ander stadion!

• Reisaanbod N.v.t.
  • Bezochte wedstrijd: Werder Bremen - Stuttgart

perfect, zeker aan te bevelen

Service top Maar Hotel Oxford kan ECHT niet!! Oud, vies, 35 graden, onvriendelijk personeel, verrotte ramen, rioollucht in kamer, bedbord onder de vieze vlekken, geen kapstok, geen ruimte of haakjes in de badkamer. Vuilnisbak met de haren er nog in, vlekken op de spiegel. Echt te ranzig om aan te raken allemaal

• Website N.v.t.
  • Bezochte wedstrijd: Chelsea Manchester City

goede service, goed behandeld

Soms twijfel je bij het kopen van grote artikelen zoals een trip met hotel, is dit een betrouwbare site. Ik kan alleen maar zeggen, absoluut, prima meegedacht en een goede communicatie. alles verliep zoals in de mail werd gezegd.

• Bezochte wedstrijd: west Ham United - Fulham

goede service, goed behandeld

Mooie ervaring, bij een volgende keer ga ik zeker weer voetbalreizen XL raadplegen.

• Bezochte wedstrijd: Paris SG - Nimes Olimpique

perfect, zeker aan te bevelen

Kan niet anders zeggen dan subliem! Een droom is voor ons beiden dankzij jullie uitgekomen. Hier kijken we ons gehele leven op terug. Prima service van jullie, goede begeleiding en alles mooi transparant. Jullie hebben er 2 klanten bij hoor.

• Bezochte wedstrijd: FC St.Pauli-FC Ingolstadt

goede service, goed behandeld

Plaatsen in het stadion waren uitstekend met 6 personen in hetzelfde vak! Goed geregeld!

• Bezochte wedstrijd: Bayern München

goede service, goed behandeld

Zeer snelle en vriendelijke reactie. En ook eerlijk voorbeeld: vroegen om het chelsea vak maar konden jullie niet beloven. Dat is dan fijn om een eerlijk antwoord te hebben gekregen. We zaten er overigens wel. Gemaakte afspraken zoals vastleggen tickets en datum van tickets voor her opsturen ervan snel en optijd en geen problemen gehad verder.

• Bezochte wedstrijd: Chelsea-manchester city

goede service, goed behandeld

Geweldige wedstrijd gezien en alles prima geregeld. Goede informatie voorafgaand aan de wedstrijd over de kaartjes en de reisgids. Dank daarvoor

• Bezochte wedstrijd: West Ham United - Fulham

goede service, goed behandeld

het was allemaal top geregeld kwa kaarten en ze waren mooi optijd, jammer dat we in eerste instantie niet konden gaan met degene met wie we wilden. we waren met 3 personen maar de kaartjes gingen per 2. we hebben gelukkig nog iemand kunnen vinden en alles was verder top. kaartjes optijd met duidelijke uitleg erbij.

• Bezochte wedstrijd: schalke 04 - manchester city

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.