Heb eind januari 2 wedstrijden bezocht via voetbalreizenxl en beide keren was alles goed voor elkaar!!! Mijn complimenten!!!
De tickets waren op tijd geleverd. prima plaatsen in San Siro
Was een hele leuke ervaring met VOETBALREIZENXL. Wij hadden prachtige zitplaatsen gekregen.
Super geregeld, mooie plekken en een betrouwbare partner in de toekomst zeker weer via Voetbalreizenxl.nl kaarten bestellen.
Goed Hotel goede plaatsen in het stadion en tijdig de tickets en reserveringen
We hebben op 26/01/19 een fantastische wedstrijd gezien het weekend 26-27/01/19 was super verzorgt door Voetbalreizen.nl. Vlucht, hotel en informatie waren prima geregeld.
Het was een fantastische reis naar Parijs en de wedstrijd was super.
Mooie wedstrijd gezien. Alles was top geregeld.
Beste Karim, Bedankt voor het achterlaten van een recensie en bedankt voor de 10! Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot een volgende keer. Gaan we dan nog een keer voor een 10. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Anfield was geweldig. Perfect geregeld door VoetbalreizenXL. Wat jullie beloven maken jullie ook waar.
Beste Irma, Bedankt voor het schrijven van een recensie. Wij zijn het helemaal met je eens. Anfield is GE-WEL-DIG! Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Geweldige ervaring. Deze zullen we nooit vergeten. Alles top geregeld!
Beste Wim, Bedankt voor het schrijven van een recensie en het cijfer 9,1. Fijn om te lezen dat jullie een geweldige ervaring hebben gehad bij Real Madrid. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Toezending benodigde documenten tijdig en netjes. Apart / hotel was zeer goed. Snelle reactietijd bij vragen / email. Voor herhaling vatbaar !!
Beste Edwin, Bedankt voor het mooie cijfer 8,5. Fijn om te lezen dat jullie onze manier van werken goed hebben ervaren. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Topreis met een topmatch!
Beste Leen, Bedankt voor de 10! Fijn om te lezen dat jullie een TOP reis hebben gehad. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Geweldige ervaring om mee te maken, voor herhaling vatbaar, advies wel om 3 dagen te gaan zodat je meer tijd hebt om diverse andere locaties te bezichtigen. Reserveer op tijd voor de stadiontour. deze zit al snel vol of je moet meerder dagen gaan.
Klantgericht en service stonden centraal bij het leveren van de tickets. Verrassend waren de executive tickets voor de Club500 lounge en plaatsen. Lekker opwarmen voor en na de wedstrijd.
Beste Henk, Bedankt voor het schrijven van een recensie en het cijfer 9,0. Fijn om te lezen dat jullie onze service goed hebben ervaren en dat de club500 tickets ook een aangename verrassing waren. Wij geven onze klanten graag iets meer ;) Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
alles prima. wil wel melden dat Travel Lodge the strand niet comfortabel genoeg is qua bed voor 2 volwassen kerels
Beste Jaco, Bedankt voor het schrijven van een recensie en het cijfer 9,0. Fijn om te lezen dat jullie onze service goed hebben ervaren. Het puntje over de bedden nemen wij mee in de evaluatie van het speelweekend en zullen indien mogelijk hier actie op ondernemen. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Leuke zitplaats, achter het doel en de fanatieke Nordkurve aanhang.
Het was een enorme beleving voor zowel mijn zonen als ikzelf. Alles was piekfijn geregeld en alle afspraken werden nagekomen. We hadden prachtige plaatsen en de sfeer was enorm zowel voor als tijdens de match . We hadden natuurlijk de match uitgekozen met het meeste spektakel...4-3 was de eindstand...hoeveel keer ga je dat meemaken ....voetbalreizen XL ...ik zal jullie zeker aanraden aan mijn vrienden en mijn kids ook ...proficiat en nogmaals bedankt grt Eddy, Kenny en Jelle
Beste Eddy, Bedankt voor de 10. Fijn om te lezen dat ook jullie reis piekfijn geregeld was en dat wij ook nu weer al onze afspraken zijn nagekomen. :-) Een bezoek aan Liverpool is altijd geweldig.. de wedstrijd die jullie hebben gezien maakte het natuurlijk helemaal magisch! Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Alles prima geregeld, ook na verplaatsen van de wedstrijd werden wij gelukkig tijdig geinformeerd. prima zitplaatsen in stadion.
Gisteren super mooie ervaring gehad bij Schalke - Wolfsburg, dit was de 1e keer met voetbalreizenXL maar zeker niet de laatste keer! Super georganiseerde reis!
Was een leuke ervaring. Alleen schrokken we van de prijzen op de tickets, in vergelijking met het totale bedrag dat we moesten betalen dat veel ruimer lag. Ik snap dat er een verdienmodel aan hangt maar zoveel? En leg dan ook uit exact uit, wat de extra kosten zijn die worden gemaakt aan de consument.
Alles was tot in de puntjes geregeld en duidelijke documentatie om uit te printen zelfs het inchecken van de tickets werd gedaan voor ons. 10 met een griffel
Beste Henk, Bedankt voor de 10. Fijn om te lezen dat alles tot in de puntjes geregeld was ;) Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Gaan we nogmaals voor de 10. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Alle afspraken nagekomen. Goed geregeld. Snel antwoord op mailtjes. Echte aanrader!!
Beste Kai, Bedankt voor het schrijven van een recensie en het prachtige cijfer 10,0. Fijn om te lezen dat jullie onze service goed hebben ervaren. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Zeer goede en persoonlijke service. Je merkt dat hier mensen werken die verstand van zaken hebben en dit werk met liefde doen. Dank!
Fantastische trip met 9 mensen naar Manchester! Mooie wedstrijd,alle 9 bij elkaar gezeten en een 3-0 overwinning. Bedankt VoetbalreizenXL! Top geregeld!
Beste Alexander, Bedankt voor het schrijven van een recensie en het cijfer 9,4. Goed om te lezen dat jullie een fantastische trip hebben gehad. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Alles top geregeld, vlotte communicatie ivm afhandeling boeking en opvolging ervan. Goed hotel, goed gelegen.
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.