Was allemaal perfect geregeld. Kaartjes opgehaald bij een hotel in Londen. Ging heel snel en soepel. De plek in het stadion was geweldig en de wedstrijd fantastisch. ook al heeft VoetbalreizenXl daar geen invloed op gehad :-)
Heel erg leuk!
Was prima geregeld allemaal.
Goed direct contact via mail of telefonisch waardoor evt. onduidelijkheden snel opgelost zijn. Beschikbaarheid van entreepas en hotel goed geregeld. De rest moet je zelf doen. Dat is ook prima. Daardoor kun je de kosten enigszins beperken.
Alles klopte.
We hebben een geweldig lang weekend gehad in Manchester. Vooraf was alles al prima geregeld, van tickets en informatie over stad en hotel tot aanwijzingen over hoe we e.e.a. het beste kunnen aanpakken ter plekke. Het keuzeaanbod van de hotels was genoeg en de keuze die wij uiteindelijk hebben gemaakt, bleek een goede. Erg vriendelijk en gastvrij; goed bed en ontbijt. Op korte afstand van centrum en stadion, waar het per slot van rekening om gaat. Bij het stadion konden we eenvoudig onze tickets ophalen. Kortom een geweldige ervaring. Zelf hebben we de vliegreis geregeld En een aanrader is toch wel om met KLM te vliegen.
Top ervaring! Hotel dichtbij het centrum, snelle reacties via mail of Facebook. Goed op maat geleverde offertes. Alles echt super geregeld.
De reis was van begin tot het eind goed geregeld. , goede route beschrijving. We vlogen op Luton AirPort, bij de uitgang stond al een service desk met treinkaarten te koop inclusief shuttlebus. Top geregeld
Het was een heel leuke ervaring en alles was tip top in orde! De communicatie ivm de tickets was zeer duidelijk en we kregen heel goede informatie!
prima website, je word persoonlijk geholpen via mail. afspraken zijn duidelijk en prima verlopen. volgende keer bestel ik weer bij hen.
De tickets waren snel binnen. Helaas jammer dat we helemaal in het hoekje ergens bovenin zaten. Goedkopere andere sites gevonden die wel betere plekken aanbieden, of ons niet 80,- laten betalen om in een hoekje op de bovenste rij te zitten, dus dit was waarschijnlijk de laatste keer met VoetbalReizenXL
De wedstrijd van Arsenal tegen Burnley was een super mooie ervaring. Ik heb altijd al naar en wedstrijd van Arsenal gewild en het heeft m’n verwachtingen overtroffen. De kaarten waren makkelijk af te halen op de afgesproken plaats en de plekken in het stadion waren perfect. In de rust konden wij zelfs gebruik maken van de lounge en kregen wij een gratis drankje. De kaarten gaven ons toegang tot het zogeheten “club level” wat net wat meer luxe biedt als “gewone” kaarten. Al met al een top dag!
Jammer , als je gelijk op een mail reageerd(Wk darts) dat je een dag later moet bellen dat er geen kaartjes meer waren, omdat bellende mensen voorrang kregen op de mailer die binnen 3 seconden terug mailde
We hadden geweldige stoelen aan de rand van het veld. De persoonlijke benadering vind ik echt super. Ik beveel voetbalreizenXL dan ook zeker aan.
De wedstrijd zelf viel iets tegen, maar dat is altijd afwachten. De tickets en service waren top geregeld tegen een zeer redelijke prijs.
Het was een fantastische ervaring en de volgende reis boeken wij zeker weer bij VoetbalreizenXL! Snelle reactie's op vragen en persoonlijk contact, TOP!
Snelle reactie na vragen. Hotel was vlakbij het stadion. Prima geregeld!
Een buitenlandse wedstrijd bezoeken is zeker een unieke voetbalervaring en gaan mijn zoon en ik zeker vaker doen. Maar een volgende keer niet via VoetbalreizenXL. Het boeken, het contact voor een beetje maatwerk en de ontvangst van de tickets verliep uitstekend. Daar alle lof. Alleen: we hebben extra betaald voor de tickets en voor het hotel (vier sterren). De plaats in het stadion was niet super; vrijwel geheel bovenaan de tweede ring. Niet echt een lekkere plek. Maar vooruit. Het hotel (een Mecure Hotel nota bene) was echter heel erg slecht. Slechte bedden, het was vies, een uitgewoond appartement (lampen deden het niet en planken hingen los uit de muur), de kamer was super warm en de airco functioneerde niet. Er was te weinig bediening bij ontbijt, waardoor te druk, te rommelig, en veel eten was op. En heel vreemd, geen hotel parkeerplaats (plaatsen waren gereserveerd wegens de wedstrijd?) en dus verplicht parkeren in een veel te dure openbare parkeerplaats. Heel vreemd. Ik verblijf best regelmatig in een hotel, maar dit was het slechtste hotel ever. Enige voordeel: het hotel lag op verzoek op loopafstand van het stadion. Dat is erg relaxed. Aanrader: we verbleven een dag langer in het hotel en daardoor een dag de mogelijkheid om de stand ook te leren kennen. Dat was gaaf. Kortom: de service van VoetbalreizenXL is echt top, de prijs / kwaliteit totaal niet.
Beste Franc, Bedankt voor uw recensie. Vervelend om te lezen dat het vier sterren hotel 'Aparthotel Mercure Paris Boulogne' niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Dit hadden wij natuurlijk graag anders gezien. De situatie die u beschrijft hebben wij niet eerder van onze klanten te horen gekregen en is dan ook nieuw voor ons. Een hotel hoort natuurlijk schoon te zijn en lampen horen het natuurlijk te doen.. Wij zullen uw reactie meenemen in de evaluatie van het speelweekend en zullen deze ook bespreken met onze hotel-partner zodat zij hier actie op kunnen ondernemen. Wij hopen dat u ondanks het verblijf genoten heeft van uw bezoek aan PSG en de mooie stad Parijs. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
PSG thuis is een aanrader vanwege de leuke sfeer in het stadion. Niet verwacht dat het publiek zo tekeer zou gaan ruim voor én tijdens de gehele wedstrijd en nog niet blase is ondanks alle sterren +/+ de zeldzaam mooie stad krijg je erbij !!!
Een fantastische ervarng!
Als je mailt, snelle reactie en goed antwoord op je vragen. Tickets keurig met uitgebreide uitleg geleverd. Zeer tevreden, voor herhaling vatbaar.
Ik heb deze voetbal reis met mijn zoon ondernomen en het enorm naar de zin gehad! Goede stoel en plek in het stadion !!! Hotel echt goed gelegen dichtbij het centrum. Hotel zelf ook goed !
Prima geregeld en voor herhaling vatbaar.
Kaarten vlot geregeld - helaas was de eerste keus al uitverkocht (leek nog wel een optie op de website). Afhalen kaarten in Londen ging ook heel goed. Wedstrijd (Fulham - West Ham) was fantastische ervaring. Het enige, kleine minpuntje wellicht was dat we niet in een thuisvak zaten maar gemengd, met zo'n 80% West Ham supporters. Het dragen van Fulham muts + sjaal werd duidelijk niet op prijs gesteld ....
Prima geregeld en goed gevoel, kon de tickets bij het stadion ophalen. Een aanrader.
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.