Samen met mijn beide zoons bezocht ik Werder Bremen-Leverkusen. Afgezien van de tickets was ook de informatie over Bremen en het Weser Stadion uitstekend. Omdat we ruim van tevoren aanwezig waren, konden we meer ondernemen dan alleen het bezoek aan het stadion.We hadden ook nog het geluk getuige te mogen zijn van een spectaculaire wedstrijd met een verrassende uitslag: 2-6!
Beste Pieter, Bedankt voor de mooie recensie en wat een doelpunten hebben jullie gezien. Geweldig! Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en tot de volgende keer. Met sportieve groet, VoetbalreizenXL
Top geregeld!
Beste Frits, Bedankt voor de mooie recensie. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met sportieve groet, VoetbalreizenXL
Was echt heel geweldig mooi uitzicht over het veld op de 1e ring van korte zijde jammer genoeg niet gewonnen dortmund maar het was top!!
Beste Pieter, Bedankt voor het mooie cijfer (9,0)! Goed om te lezen dat jullie de zitplaatsen op de 1e ring van de korte zijde als geweldig hebben ervaren en dat jullie ondanks de uitslag een top ervaring hebben gehad bij Borussia Dortmund. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
We hebben een top ervaring gehad. Drie plaatsen onder het dak waren niet echt goed, geen goed zicht en beperkt beleving van grootsheid van stadion. Andere twee wel.
Alles was perfect geregeld. Niks op te merken. Voor herhaling vatbaar!
Beste Wesley, Bedankt voor de 10!! en wat fijn om te lezen dat jullie alles als perfect geregeld hebben ervaren. Tot de volgende keer, gaan we nogmaals voor een 10. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
goede reis, goed geregeld, hotel was "gewoon", m.i. niet de 4-sterren waard. Gedateerde, kleine kamer, die wel schoon was en dicht bij centrum. Heeft onze reis verder niet beïnvloed
Beste André, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie een goede reis hebben gehad. Je geeft aan dat het hotel in jullie beleving geen 4-sterren waardig is, dit nemen wij mee in onze evaluatie. Indien nodig zullen we actie ondernemen. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
ik vind het heel leuk en het aanbod van de reis was heel goed
Fantastische ervaring minpuntje was dat het Hotel buiten het centrum lag
Onze ervaring met Voetbalreizen is zeer goed. Hotel was goed en op loopafstand van het station midden in het centrum van Dortmund. Ook de voetbaltickets waren super, mooie plaatsen goed overzicht kortom voor herhaling vatbaar.
Beste Rik, Bedankt voor de positieve recensie en wat geweldig om te lezen dat jullie ervaring met VoetbalreizenXL zeer goed is. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en tot de volgende keer. Met sportieve groet, VoetbalreizenXL
Goede advisering, persoonlijke aandacht en alles liep uiteindelijk prima zoals afgesproken. Ik ben heel tevreden.
Beste Gert-Jan, Bedankt voor de goede recensie. Super om te lezen dat jullie tevreden zijn over onze persoonlijke aandacht en het stukje advies dat wij jullie hebben gegeven. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Hotel Castlefield was prima en het stadion was goed te bereiken met Metrolink. We zaten aan de lange zijde maar pal aan de corner vlag, je zou het ook de hoek kunnen noemen. Een goede score en toch VoetbalreizenXL niet aan bevelen.... Dit heeft te maken met onze ervaring met de tussenpersoon. Deze overhandigde geen kaarten maar seizoenskaarten op naam met strikte mondelinge instrukties, ook op schrift: "Do not ask any Manchester United employee for help. Do not go to the Ticket Office under any circumstances. Do not go showing the cards to other people. Do not show any of these letters to anybody at manchester United". Op de seizoenskaart stond dat deze niet door verkocht mocht worden.... Bij een champions league wedstrijd van Arsenal, geboekt bij een ander bedrijf kregen wij destijds officiêle kaarten, was wel zo prettig. Nu was het hopen op een vlotte binnenkomst en wat als we geweigerd zouden worden? Bij het tot stand komen van de boeking is deze wijze van toegangsbewijzen verstrekken niet medegedeeld.
Beste Martin, Bedankt voor de goede score (8,0). Het contact dat er is geweest tussen jullie en 'de tussenpersoon' had er nooit mogen zijn. Wij gaan onderzoeken wat hier is mis gegaan zodat deze situatie in de toekomst niet meer voor zal komen. De gegeven feedback zullen wij dan ook zeker meenemen in de evaluatie van het speelweekend. Voor vele clubs bieden wij officiële tickets aan. Voor sommige wedstrijden zullen wij naast het gebruik van officiële tickets ook gebruik moeten maken van clubcards welke altijd toegang geven tot het stadion. Mocht zich iets voor doen tijdens een voetbaltrip dan zijn wij voor-, tijdens en na de wedstrijd voor al onze klanten goed bereikbaar op ons noodnummer. Wij hebben niet eerder meegemaakt dat een van onze klanten de wedstrijd heeft gemist. :-) Wij hopen dat jullie ondanks het puntje van feedback een unieke voetbalervaring rijker zijn en hebben genoten van de sfeer op 'old trafford'. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Prima reis en voetbalervaring gehad!! Alleen jammer van de telefoon (zakenroller in de metro). Bovenal een hele mooie ervaring/trip voor het gehele gezin met vele indrukken.
Beste Richard, Bedankt voor de goede recensie en wat fijn om te lezen dat jullie met het hele gezin een unieke voetbalervaring rijker zijn. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Het contact en de verzorging van de reis en voetbaltickets is heel goed geregeld.
Goed geregeld, mooie ervaring gehad!
Het is allemaal prima geregeld.. In het stadion hing heel veel sfeer.. leuke en mooie herinnering..
Wij hebben ontzettend genoten van de derby tussen Inter Milaan en AC Milaan!!! Alles was tot in de puntjes geregeld en wij zijn zeker niet teleurgesteld. Vriendelijke groet, Anita & Fred
Ik ben met mijn zoontje geweest. De wedstrijd was slecht maar we zaten vlak bij de supporters van PSG die er een waar feest van hebben gemaakt, de hele wedstrijd. Het hotel was perfect voor de thuiswedstrijd van PSG. het was een 25 minuten lopen en was schoon. De kamer was klein maar ook zeer geschikt voor ons. Bij het ontbijt was er genoeg keuze maar het belangrijkste, alles was schoon. Ik zou zo weer terug gaan naar dit hotelletje.
Een onbetaalbare vader en zoon ervaring mede dankzij Voetbalreizen XL
Beste Kees, Bedankt voor de mooie recensies en wat een wedstrijd hebben jullie gezien, 4-0! Goed om te lezen dat jullie een onbetaalbare voetbalervaring rijker zijn. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot een volgende keer. Met sportieve groet, VoetbalreizenXL
Goede communicatie! Duidelijke mails en snelle reacties op je vragen! Echt top.
Beste Natalie, Bedankt voor mooie recensie en het cijfer 9,9. Fijn om te lezen dat jullie onze service als top hebben ervaren. Wellicht tot een volgende keer. Gaan we dan voor een 10! Met sportieve groet, VoetbalreizenXL
Fantastische reis gemaakt naar Barcelona met gezin om Barcelona te ontdekken, maar natuurlijk om de FC Barcelona te zien spelen in CAMP NOU
Beste Alex, Bedankt voor de mooie recensie en wat goed om te lezen dat jullie er een fantastische voetbalreis van hebben gemaakt. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
We hebben de kaarten voor de wedstrijd besteld en vier dagen voor vertrek gekregen via de mail. Eerst konden we de kaarten niet openen in de app, maar na telefonisch contact lukte het wel. Een super wedstrijd gezien, vanaf een fantastische plek in het stadion!
Beste Gerard en Tamar, Geweldig om te lezen dat jullie de plaatsen in het stadion fantastisch vonden. Bedankt voor de mooie recensie en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Samen met mijn zoon van 16 een geweldige avond gehad en niet alleen door de 4 0 overwinning van Dortmund. Alles was perfect geregeld, we hebben een top avond gehad en VoetbalreizenXL heeft er alles aan gedaan om ons deze avond te bezorgen, bedankt ! Tip: Lever bij de tickets parkeer tips, bijvoorbeeld bij Borussia Dortmund parkeren bij de universiteit vanwaar een shuttlebus rijdt.
Beste Michiel, Bedankt voor de mooie recensie en wat een geweldige wedstrijd heb je met je zoon gezien. Bedankt voor de tip over het parkeren. Dit nemen wij mee in de evaluatie en gaan we verwerken in onze voetbalgids. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Fantastische ervaring. Heerlijk potje gezien. Heerlijk sfeertje. Geweldig genoten. Top, bedankt
Top ervaring
Beste Remco, Bedankt voor de positieve recensie. Met vriendelijke groet, VoetbalreizenXL
Ik ben met mijn zoon naar het London Stadium geweest voor de derby West Ham-Spurs. Het sfeerje was fantastisch en de plekken die VoetbalreizenXL had geregeld waren perfect. Door de flexibiliteit in hotels en het perfect nakomen van de afspraken hebben we een geweldig weekend gehad!
Beste Rene, Bedankt voor de mooie recensie! Geweldig om te lezen dat jullie de sfeer en de plekken in het stadion als fantastisch hebben ervaren. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.