Topgeregeld.
Beste Marinus, Fijn om te lezen dat alles top geregeld was. Bedankt voor de mooie recensie en wellicht tot een volgende keer. Gaan we dan nogmaals proberen een 10 te scoren! :-) Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Was super en tickets ruim op tijd ontvangen.
Best een duur tripje - zeker als je op het kaartje 38 pond ziet staan, maar dat is de handel. Voor onze zoon in ieder geval een superervaring. Ronaldo blijft een held. Dank voor de goede service.
Alles was prima geregeld, hebben veel aandacht voor klanten. Enige minpunt: prijzen van de kaartjes (€ 125,- per kaartje) staan in geen verhouding tot de plaats in het stadion (achterste rij in de uithoek van het stadion).
prima geregeld, fijne service!
We zochten een wedstrijd in Londen via Google kwamen we op de website van voetbalreizenxl. De site was duidelijk. De kaartjes zijn niet goedkoop maar de plaatsen in het stadion waren goed. We kregen de kaartjes (membershipcards) ruim op tijd in huis. Bij de entree in het stadion verliep het allemaal soepel met de kaartjes. De sfeer (Arsenal) was heel goed mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.
Het was een voetbalreiss die tip top inorde was, goede plaatsen in het stadion, zeer goed hotel dat niet ver gelegen was van de metro om aan het stadion te geraken. Voor de prijs die we betaald hebben was het meer dan oke! Mss 1 aandachtpuntje, de vluchten die jullie aanbieden zouden wel goedkoper kunnen als ze niet via Amsterdam zouden gaan. Zeer hartelijk bedankt voor deze ervaring!
Een geweldige ervaring rijker. Super geregeld! Zeker een aanrader voor éénieder die voetbalfanaat is.
Al een aantal keren op pad geweest en prima verlopen met de kaartjes, geen moeilijkheden of onvolkomenheden in of bij het stadion. Dus geen ervaring met calamiteiten.
Een zeer goede ervaring met VoetbalreizenXL. Uniek om met 11 personen naast elkaar te zitten, laat staan de verrassende “hospitality” bij onze tickets. Vooraf was dit niet gedeeld en bij aankomst in stadion een zeer mooie bijkomstigheid. De communicatie was correct, snel en alle afspraken keurig nagekomen ( voor zover er afspraken zijn bij enkel het kopen van tickets )
Super dag gehad en alles super geregeld bedankt!!!
We werden vantevoren zeer goed ingelicht en onze vragen werden direct beantwoord. De heenvlucht had helaas vertraging en we werden totaal niet geïnformeerd door Vueling. Dit was het enige minpuntje. Verder een superweekend met een goed hotel, mooie wedstrijd en een prachtige stad.
Wij hebben een zeer goed georganiseerde reis naar Rome gehad. Vliegtickets waren geregeld en ingechecked, hotel was prima en kaarten waren goed bij AS Roma. Ik heb geen minpunten, alleen dat wellicht op voorhand de city tax van het hotel niet included was (€48,-). Ik zou jullie zo aanbevelen en mijn zoon en ik hebben een hele mooie trip gehad. Groeten, Norman en Ryan Veger
Prima geregeld allemaal
Het was een super mooie wedstrijd en het was gemakkelijk om via jullie kaartjes te regelen
Toffe ervaring, alles goed geregeld, geen problemen met inchecken. Enige minpunt was dat onze terugvlucht zeer vroeg was en dat we hierdoor geen ontbijt hebben kunnen nuttigen. Ook was het niet haalbaar met openbaar vervoer om zo vroeg op Airport Bergamo te geraken en hebben we een taxi moeten nemen met een extra kost van 120 euro. Voor de rest een mooie ervaring.
Het was een mooie ervaring en we hebben genoten. Alleen de datum van de wedstrijd mag beter worden aangeven. Toen ik boekte stond de wedstrijd voor zaterdag 20 oktober maar deze is zonder aankondiging verplaatst naar zondag 21 oktober. Daardoor waren wij er een dag te vroeg. We hebben ons wel vermaakt maar in het vervolg zou ik het wel waarderen als de wedstrijd eventueel verzet zou worden om hier ook bericht van te krijgen. Voor de rest was het goed geregeld en zou er in de toekomst zeker weer kaarten bestellen.
Op en top service van VoetbalreizenXL! Van bestelling tot aflevering van de tickets klopte alles, inclusief persoonlijke benadering en hoge reactiesnelheid.
Heel gaaf! Ik houd van voetbal, maar was nog nooit naar een echt grote club geweest, dus gave ervaring! Wil het graag nog eens doen, alleen wel beetje prijzig..:(
Nette plaatsen. Duidelijke uitleg over hoe binnen te komen.
PRIMA GEREGELD ALLEMAAL. HOTEL EEN 6. WEL DICHT BIJ STADION. VEEL MENSEN VLIEGEN OOK NAAR MANCHESTER WAAR NIETS OVER TE VINDEN IS IN REISGIDS. PASJES SYSTEEM WAS EEN ONVERWACHTE REGELING HAD TICKETS VERWACHT MAAR HET GING HEEL GOED ZO.
Super leuke ervaring. Voetbaltickets zijn perfect geregeld. Inclusief een upgrade. Aanrader
Beste Gerard, Bedankt voor de goede recensie en het mooie cijfer 9. Fijn om te lezen dat jullie een super leuke ervaring hebben gehad bij Atletico Madrid. Wellicht tot een volgende keer. Gaan wij er alles aan doen om een 10 te scoren! Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
We zijn zeer tevreden over de service die VoetbalreizenXL aanbied. De kaarten waren tegen een goede prijs en op een goede locatie in het stadion. We kregen zelfs een gratis upgrade, wel naar de harde kern maar het was een prima plaats.
Beste Hans, Bedankt voor de goede recensie en wat goed om te lezen dat jullie de upgrade ook als mooie plaatsen hebben ervaren, de prijs/kwaliteitverhouding goed vonden en zeer tevreden zijn over onze service. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
zeer goed verzorgde informatie (ook mbt attenderen om op tijd te zijn, routebeschrijvingen, achtergrond stadion)
Goedemorgen Ilona, Bedankt voor de 9,1. Fijn om te lezen dat jullie onze documenten als goed verzorgd hebben ervaren. Nogmaals dank voor het kiezen van VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
TOP ervaring mooie wedstrijd veel goals, mooie plek. Zeker een aanrader.
Beste Marco, Bedankt voor de goede recensie en wat een goals (5-0) hebben jullie gezien, geweldig! Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.