Prima hotel en leuke wedstrijd gezien. Het stadion en de sfeer er om heen is een belevenis. Alleen de plaats op de tribune was vreselijk! Kon de helft van het veld niet zien en zou de volgende keer knappe plaatsen willen hebben. Dus zou in het vervolg zelf los boeken, daar heb ik betere ervaring mee.
Beste Ruben, Bedankt voor de recensie. Fijn om te lezen dat u een leuke wedstrijd heeft gezien en het hotel als goed heeft ervaren. De sfeer in en om de Duitse stadions is inderdaad geweldig, een hele belevenis! Vervelend om te lezen dat u uw zitplaatsen als vreselijk heeft ervaren, en een half veld heeft gezien.. iets dat wij nog niet eerder hebben meegemaakt bij Borussia Dortmund. Uw reactie nemen wij mee in onze evaluatie van het speelweekend en zullen er voor zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Ik ben heel tevreden met de service van voetbalreizenxl! Ik werd heel goed geholpen en ik had geweldige plaatsen! Bedankt mannen!
Beste Stephan, Bedankt voor de goede recensie. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de zitplaatsen in het stadion als geweldig heeft ervaren. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Gaan we dan voor een 10. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
We hebben een top reis gehad naar Valencia. Een prachtige stad! Het enige iets mindere waren de plaatsen in.het stadion. We zaten op de 5 ring 2e rij. Op zich een prachtige plek met prima uitzicht ware het niet dat precies in ons gezichtsveld een vierkant hek stond met raster. Het zicht op het gedeelte van het veld hierachter was daardoor lastig. Je kon wel wat zien maar moest goed je best doen. Verder was het een unieke belevenis😊
Beste M, Bedankt voor het mooie cijfer 8.9 en goed om te lezen dat jullie een top reis hebben gehad naar Valencia. Het stadion van Valencia is vrij stijl en heeft helaas vele hekjes op de tribunes. Uw opmerking over de hekjes nemen we mee bij de evaluatie van het speelweekend zodat dit indien mogelijk in de toekomst niet meer voor zal komen. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
We hebben het uitstekend naar onze zin gehad en alles was uitstekend geregeld.
Beste Paul, Bedankt voor het plaatsen van de recensie en het mooie cijfer 9,8. Goed om te lezen dat jullie het uitstekend naar jullie zin hebben gehad bij PSG en dat onze service als uitstekend is ervaren. Nogmaals dank voor het kiezen van VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Erg goed geregeld en goede plaatsen in het stadion. Prima!!
Mooi stadion, en dan ook nog eens de beste wedstrijd van AJAX in jaren.
Prima geregeld!
Alles goed geregeld. De kaarten voor prima plaatsen lagen klaar in het hotel. En een hele goeie wedstrijd gezien!
Beste Martin, Bedankt voor de goede recensie en wat een wedstrijd hebben jullie gezien! Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijjke groeten, VoetbalreizenXL
Fantastisch weekend in Londen gehad. Mooie plaatsen in het stadion. Dicht op het veld. Fantastische wedstrijd met veel goals. Heerlijk tussen de fanatieke aanhang van West Ham. Hotel en vlucht waren prima.
Beste Erik, Wat fijn om te lezen dat jullie het fantastisch hebben gehad in Londen en genoten hebben van de goede zitplaatsen, de vele goals en de sfeer in het stadion. Bedankt voor de recensie en het vertrouwen in VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer!? Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
We hadden losse voetbaltickets besteld bij VoetbalreizenXL en alles was goed en tijdig geregeld. Het was een mooie wedstrijddag met mooi weer, pints voor de wedstrijd bij de Twelve Pins, supporters van beide clubs door elkaar heen, mooi stadion, mooie sfeer en een winstpartij voor Arsenal. Kortom een super ervaring!
Beste Ralph, Bedankt voor de goede recensie en wat goed om te lezen dat jullie een geweldige voetbaltrip hebben gehad. Zoals je beschrijft is de sfeer bij wedstrijden in de Premier League geweldig, lopen supportersgroepen door elkaar en zijn de stadions prachtig. Het bezoeken van een wedstrijd van Arsenal kunnen wij dan ook iedereen aanraden. Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Alles prima verlopen dit was de twee keer met voetbal XL volgende keer weer bedankt👍
Beste Rinus, Bedankt voor de goede recensie. Zoals je van ons gewend bent ook dit keer weer goed geregeld :-) Volgende keer gaan we weer voor een 10! Met vriendelijjke groeten, VoetbalreizenXL
Fantastische reis gehad. Samen met mijn kleinzoon. Wij hebben genoten. Alles was prima verzorgd.
Beste Bert, Bedankt voor de positieve recensie en wat geweldig om te lezen dat jij en je kleinzoon een fantastische voetbalreis hebben gehad. Met 2-0 als eindstand voor Manchester City willen wij graag geloven dat jullie ook genoten hebben van de wedstrijd/ Nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Goede ervaring. Gaan we zeker nogmaals doen.
Beste M. Smit, Bedankt voor de goede recensie en nogmaals dank voor het kiezen voor VoetbalreizenXL. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groten, VoetbalreizenXL
Geweldige ervaring. Alleen zaten wij helemaal boven in het stadion. Dit is niet duidelijk bij het boeken van de tickets. Anders gekozen voor andere tickets. Tevreden over de geleverde service.
Absoluutvoor herhaling vatbaar om bij jullie een volgende buitenlandse wedstrijd te boeken
Goedemorgen Guido, Bedankt voor de 8,8. Wanneer jullie weer een voetbalreis gaan maken helpen we je natuurlijk graag. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Alles goed geregeld. We hebben genoten
Beste Remco, Bedankt goede recensie en goed om te lezen dat jullie hebben genoten op Anfield bij de wedstrijd Liverpool - Southampton. Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Voor de 5e keer een voetbalreis via jullie geboekt en zoals altijd weer top geregeld! Met een gerust gevoel gaan we in december weer naar Liverpool , dan de merceyside derby!
Beste Bas, Fijn om te lezen dat ook je 5e voetbalervaring via VoetbalreizenXL top was. We zullen er alles aan doen om ook je bezoek aan de merceyside derby tip top te organiseren! Met vriendelijke groeten, VoetbalreizenXL
Fantastisch stadion, goede sfeer. Een hele leuke middag gehad. Enige minpuntje was dat het 0-0 bleef 😄.
Beste Sandra, Bedankt voor de goede recensie. Wanneer we de eindstand konden beïnvloeden hadden we uiteraard voor meer goals gezorgd :-) Fijn om te lezen dat jullie ondanks de 0-0 genoten hebben van het stadion, de sfeer en de wedstrijd West Ham United - Chelsea. Mvg, VoetbalreizenXL
Prima ervaring met VoetbalreizenXL, goede telefonische ondersteuning, duidelijke informatie bij kaarten. En een geweldige ervaring met opa, zoon en kleinzoon op Anfield, onvergetelijk!
Beste Erik, Bedankt voor de positieve recensie en geweldig om te lezen dat jullie een onvergetelijke ervaring hebben gehad op Anfield! Mvg, VoetbalreizenXL
Het was een geweldige ervaring met een heel erg goede sfeer in het stadion van FC Liverpool. Daags na de wedstrijd nog de bezichtiging gedaan van het stadion en de fanshop. Een heel weekend FC Liverpool op Anfield Road. Plaatsen in het stadion waren erg goed en conform aanbod VoetbalreizenXL. VoetbalreizenXL bedankt.
Beste Ronald, Bedankt voor de positieve recensie. Fijn om te lezen dat jullie erg genoten hebben van de goede zitplaatsen in het stadion en een geweldige ervaring rijker zijn. Mvg, VoetbalreizenXL
Ik had voor de prijs vd kaartjes niet verwacht in de hoek te zitten. Verder alles OK.
Beste Bart, Bedankt voor de positieve recensie (7,6). Vervelend om te lezen dat de zitplaatsen aan de lange zijde richting de hoek niet hebben voldaan aan uw verwachting. We hopen dat ondanks de zitplaatsen genoten heeft van de fantastische sfeer op Anfield en een unieke voetbalervaring rijker bent. Mvg, VoetbalreizenXL
Super georganiseerde reis, alles goed verlopen en geweldige plekken in het stadion! Alles was super goed geregeld.
Beste Danny, Wow een 10! Bedankt voor de lovende woorden! Mvg, VoetbalreizenXL
Prima service en een fantastische beleving.
Beste Ed, Bedankt voor het plaatsen van de recensie en goed om te lezen dat jullie bezoek aan Anfield fantastisch was! Mvg, VoetbalreizenXL
Het was een TOP ervaring!! Al mijn hele leven fan van The Reds, wel al ooit stadiontour gedaan, maar nooit live wedstrijd gezien. Zoals verwacht was Anfield pure adrenaline en kippenvel.......UNIEK!! Aangezien zoiets verslavend werkt, willen we dit vaker gaan doen. Ik geef jullie een 9 omdat er dan nog ruimte voor verbetering is (zegt men dan), maar SUPER geregeld allemaal.
Beste Pascal, Bedankt voor de goede recensie. Super om te lezen dat jullie een TOP ervaring hebben gehad en hebben genoten op Anfield. Wij snappen heel goed dat dit verslavend werkt en zouden je een volgende keer graag weer een unieke voetbalervaring bezorgen. Mvg, VoetbalreizenXL
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.