Erg goed
We hadden echt top plekken. Vlak bij het veld en doel. Toen manchester scoorde kwamen ze ook onze kant op gerend om het te vieren en was echt tof! Je kon ze nu echt van dichtbij zien. Zo anders dan nederlands voetbal. Echt zo’n gave ervaring.
Met mijn zoon naar manchester city geweest was een hele leuke ervaring Mooie plekken in het stadion en een goed hotel
Prima geregeld !
Goede contact,beste service.Bayern Munchen vs. Augsburg geweest.Beste plekken geregeld.Alles in orde.Dank u wel!
Wedstrijd Frankfurt Stuttgart bezocht . Fantastische plaatsen in een wervelend stadion
Kaarten besteld voor wedstrijd naar Bayern München. Kaarten zo als afgesproken via de mail geleverd. Dag van te voren gebeld dat ik gratis een upgrade kon krijgen. Telefonisch goed te bereiken en netjes te woord gestaan.
Alles was goed geregeld. Zeer tevreden! Ook toen ik een fout had gemaakt door 1 persoon te weinig te boeken werd dit door voetbalreizen snel voor me opgelost. Echt super!
Met mijn oudste zoon naar Manchester United. Wat een beleving en alles tip top verzorgd door VoetbalreizenXL. Absoluut een aanrader!
Oorspronkelijk zou ik de wedstrijd West Ham United - Aston Villa bezoeken. Toen deze echter werd verplaatst naar de zondag hebben we binnen een half uur met Voetbalreizen XL de tickets om kunnen boeken naar Tottenham Hotspur - Nottingham Forrest. Zo konden we toch gewoon op zaterdag een wedstrijd bezoeken in Londen. Van de switch hoefden we geen spijt te hebben. Het Tottenham Hotspur Stadium is werkelijk prachtig, met alles wat je maar kan bedenken om een fantastische voetbalervaring te hebben. Van uitgebreide barren, live muziek tot zelfs een bierbrouwerij in het stadion! We hadden prima plaatsen en Engelse voetbalambiance stelde wederom niet teleur. 3-1 winst, een gestopte penalty en wij konden tevreden afblussen in een van de prachtige pubs die Londen te bieden heeft. Dank voor de geweldige service!
Goed voor elkaar, de kaarten werden netjes bezorgt een dag vooraf bij het hotel.
We zijn ontzettend goed geholpen door het team alle credits ( na alle corona perikelen ). Hotel in Madrid uitstekend en de wedstrijd en plaats waar we zaten kon niet beter.
Vanaf het boeken tot aan het verlaten van het hotel tot in de puntjes geregeld. Bij vragen makkelijk en snel contact. We gaan zeker weer gebruik maken van de service.
Het is alweer de 4e keer, dat ik samen met mijn zoon een heerlijk voetbalweekendje heb gehad, via VoetbalreizenXL. Een stadionbezoek gekoppeld aan een leuke stedentrip en je hebt een geweldige ervaring. Moet ook even kwijt, dat VoetbalreizenXL de beste plek voor een hotelovernachting regelt. Altijd midden in het centrum, maar ook schoon, netjes, vriendelijk personeel ter plekke, goed ontbijt, tja....kan niet beter. Ook als er iets is kun je bellen of mailen en je hebt snel contact. Bij VoetbalreizenXL is het gewoon 'top' geregeld.
Super geregeld alles!!! Kaarten worden keurig in het appartement bezorgd en ruim op tijd
Prima service. Goede plekken in het stadion.
Dit jaar met een groep vrienden Napoli - Atalanta Bergamo bijgewoond. De zoveelste voetbal reis voor ons gezelschap. Wederom een succes!! Goede communicatie en aanlevering van kaarten ter plaatse. Zeer tevreden en volgend jaar hopen wij weer een reis via voetbalreizen xl toe te voegen. Bedankt mannen!
Goed geregeld, we kregen zelfs nog betere plekken (kosteloos ) Hotel was simpel
bij het toekomen in het stadion werd ons al snel duidelijk dat we lang gingen mogen aanschuiven. er was heel veel chaos en hebben 1,5 uur moeten aanschuiven voor we het terrein konden binnengaan. wat 10 minuten na de aanvang van de match was. bovendien raakten we niet op onze eigen plek, deze waren onbereikbaar. de organisatie heeft last minute besloten om de belgen en de portugezen te scheiden. wij moesten dus naar het bezoekersvak, dat op dat moment natuurlijk overbevolkt was. conclusie.... 150 euro voor een ticket betaald, helaas niet de volledige match gezien, heel de tijd rechtgestaan zonder zitplek, en niet het vak waar we voor betaald hadden. achteraf gezien ook geen mogelijkheden gehad om iets te eten of te drinken, via politiebegeleiding direct naar de metro gebracht. dit zouden we wel konden gedaan hebben als we in het vak zaten waarvoor we betaald hebben (tussen de portugezen). onze aanbeveling aan een organisatie zoals jullie: duidelijk meegeven dat het een risico is voor de koper dat bij internationale matchen de bezoekers van beide ploegen volledig gesplitst zitten, waardoor wij niet op onze oorspronkelijke plek konden zitten.
Het was de eerste keer dat ik tickets kocht via voetbalreizen XL. Mijn tickets waren mooi op tijd en we hadden mooie plaatsen in het stadium. Meer hadden we niet nodig om er een mooie voetbaltrip van te maken. Het was de Max
De kaarten die we via VoetbalreizenXL hebben gekocht voor Borussia Dortmund tegen RB Leipzig waren veel te duur voor de plaats die we uiteindelijk toegedeeld hebben gekregen in het stadion......
Prima en snel geregeld!
Goed voor elkaar zo.
Als kado gekregen, erg leuke ervaring.
My partner and I bought tickets for the Liverpool - Manchester United match. I have no complaints, everything was great! Good and quick contact with customer service.
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.