Alles verliep goed. De kaartjes kregen we ruim op tijd. De wedstrijd was ook geweldig!
Zie boven
Ze denken met je mee ,altijd bet bereikbaar geeft een goed gevoel
Goed regeld alles
Vanwege Corona een tijd op onze wedstrijd moeten wachten, maar weer super geregeld. Communicatie top verlopen met het verlengen van de vouchers. Mooie wedstrijd (Dortmund - Leipzig) gezien. Wedstrijdtickets ruim op tijd via de mail ontvangen. Nogmaals, zeer fijne communicatie en zeker aan te raden mocht u een voetbalreis willen boeken!
De reis naar Liverpool was in één woord: geweldig. Ook de vragen die ik voorafgaande aan het weekend had, werden zeer snel beantwoord.
Veel onduidelijkheden ondervonden en niet erg meegaand ! Eerst verkeerde datum geboekt, toen ander hotel, veel onduidelijkheid over waar tickets ophalen, wel willen verkopen maar niet de sores willen als iets anders loopt dan gepland. Klant is geen koning !!
Je bent altijd skeptisch bij het gebruik van een service zoals deze. Duur kaartje, krijg je hem wel op tijd. Voor Liverpool - Man united een gok genomen, 3 tickets voor 600 per stuk. Een rib uit je lijf. Uiteindelijk 2 dagen voor de wedstrijd netjes een app bericht met 3 tickets, naast elkaar. Dan toch nog stress of je wel binnen komt maar dit ging perfect. Ik zou dit nu zo weer aandurven. Om deze reden wil ik ook een review achterlaten, hopelijk is de drempel voor een ander hierdoor lager.
Klein beetje huiverig om online kaarten te bestellen en daar stevig voor te betalen, maar het was een super goede ervaring en de tickets waren top!
Samen met mijn dochter een super weekend in Parijs. En hele goede plekken op de tribune.
Alles was zeer goed geregeld naar Londen/Arsenal. Zowel wedstrijdtickets als hotel waren super.
sfeer was geweldig! de muur was wel een uitdaging om een plek te zoeken met 8 man maar genoten!
mijn mannen zijn heel erg tevreden over alles en ik ook.het kan niet beter.
Alles was geweldig geregeld
Alleen kaartjes besteld en deze waren keurig op tijd. Tis alleen wel heel duur maar dat zijn ze helaas allemaal. Wel een hele leuke ervaring om Arsenal live te zien.
Tweede keer dat wij via voetbalreizen XL een wedstrijd hebben bezocht, dit keer van Manchester United. We hadden echt schitterende plaatsen. Het was een geweldige ervaring. Enige minpuntje was dat tickets vrij laat kwamen (per mail). Maar daar staat tegenover dat de klantenservice goed en snel bereikbaar is. Dat is erg prettig.
Ik zou wel bevelen, maar echter met een vraagteken. Je scoort voldoende omdat de wedstrijd en het sfeertje eromheen heel goed was.
Op de agenda stond een tripje naar 1. FC Köln - VfL Wolfsburg. Uitgerekend in het weekend waarin de club het 75-jarig vierde met een prachtige sfeeractie maakte wij de drie uur durende autotocht naar onze Oosterburen. Braadworst, bier en de fanatieke aanhang maakte de afgelegde kilometers de moeite waard. De wedstrijd zelf helaas niet, maar dat mocht de pret niet drukken. Een echte aanrader voor de voetballiefhebber.
Mooie plekken bij Sporting Portugal geregeld afgelopen week Mooi optijd gekregen
Hoi
Reis vlekkeloos verlopen.
Voetbalweekend naar Köln geboekt bij voetbalreizen XL. Alle informatie en de voetbaltickets optijd gekregen. Bij vragen kreeg je snel een reactie terug. Hotel was erg goed en we hadden mooie zitplaatsen in het stadion.
Goed plekken geregeld bij voetbal Prima hotel, wel een andere dan die stond beschreven online, bij het boeken, goede plek, vlakbij CS Goede info van bezienswaardigheden Tip: misschien leuk om nog als tip erbij te zetten dat je een app van bikeme kan downloaden, zo kan je op heel veel punten de fiets pakken en weer neerzetten, per dag of voor een week Wij vlogen vanaf Bergamo, niet heel handig en daar hadden jullie geen info over hoe je bij je hotel kwam, je kan daar vandaan retour tickets voor 20 euro kopen voor de bus en die brengt je naar en van CS, ongeveer een uur rijden
Goede service, mooi hotel, prima service
Julianaweg 141
1131 DH Volendam
VoetbalreizenXL is een voetbal- reisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.