Ik ben heel tevreden.

Heel tevreden, en zeer snel.

Prettige persoonlijke omgang en hoge deskundigheid

Deskundige afwikkeling, prettig om met een online dossier te werken.

Empatisch en vakkundig.

Het opmaken van een levenstestament is toch wel ‘n emotioneel gebeuren. (Hoe rationeel je er ook over denkt). Maar we zijn fantastisch en vriendelijk geholpen.

Prettig en zeer gedegen geholpen

Tegen een (levens)testament laten opmaken zag ik in het begin enigszins op. Echter met de voortvarendheid waarmee de zaken zijn afgehandeld was deze terughoudendheid achteraf helemaal niet nodig geweest. Alles is heel soepel verlopen. Dank hiervoor.

heb het goed ervaren !

Het is mij als leek, bij binnen komst een goede ontvangst . wordt, op je gemak gesteld even een kopje kopje koffie of thee. het het testament wordt goed uitgelegd er kom zo veel kijken dat je het niet meer kan opnemen . Notaris Mevrouw Mantel die ons heeft begeleid en alles uit gelegd was uitstekend Bedankt hier voor .

Vriendelijk en kundig

Er werd snel en accuraat geholpen, erg prettig.

Professioneel en betrokken

De eerste sessie was samen met Rinske Mantel, waarin alles goed en duidelijk werd toegelicht al zijn de jurisische en belastingtechnische zaken voor een leek soms moeilijk te begrijpen. Maar zo zit de procedure nu eenmaal in elkaar. De tweede sessie waarin de stukken moesten worden ondertekend werd geleid door een kandidaat notaris. Wij hadden graag gezien dat dit ons van te voren kenbaar was gemaakt. Toen er door ons werd gezegd dat 1 van de ondertekenaars niet kon tekenen vanwege ziekte stelde de kandidaat notaris voor om dan te oefenen op het zetten van de handtekening. Deze opmerking is voor iemand met de ziekte van Parkinson een heel vervelende opmerking. Verder verliep alles naar volle tevredenheid.

Goede uitleg en vlotte afhandeling.

Een afspraak was snel gemaakt. Prettig ontvangen en een heldere uitleg. Zowel een testament als een levenstestament op laten maken. Alles naar tevredenheid verlopen.

Duidelijke uitleg, antwoord op vragen en vlotte afhandeling

Duidelijke uitleg, antwoord op vragen en vlotte afhandeling

Familie en erfrecht

Veel kennis en kunde aanwezig over familie- en erfrecht.

Goed ontvangen

Goede uitleg gehad

Alles goed geregeld

Goed en duidelijk en als je vragen hebt worden die ook snel beantwoord

Nauwkeurig

Alles wordt nauwkeurig nagekeken.

Positief

Mensen met verstand van zaken.

Vakkundig en persoonlijk advies

In een bijzonder prettig gesprek hebben we onze situatie uiteengezet. Vervolgens hebben we vakkundige tips en adviezen gekregen. Aansluitend zijn onze huwelijkse voorwaarden, testamenten en levenstestamenten aangepast en opgesteld. Met de verduidelijkende toelichtingen en de persoonlijke afhandeling zijn wij zeer tevreden.

Duidelijke informatie en een fijne benadering door de notaris.

Wij kwamen voor een samenlevingscontract en ondanks dat ‘uit elkaar gaan’ en ‘overlijden’ veel ter sprake kwamen, wist de notaris de gesprekken heel luchtig te houden. Bovendien hebben wij door de afspraken en door het doorlezen van het contract veel geleerd en is ons alles duidelijk geworden voordat wij het contract tekenden. Wij hebben een fijne ervaring gehad!

Uiterst tevreden.

Rinske is makkelijk benaderbaar, denkt mee, neemt initiatief en de tijd.

Professioneel en deskundig en uitermate vriendelijk

Uiterst vriendelijke mensen met veel kennis van zaken. Denken mee tot in het kleinste detail

prima geholpen

ben heel tevreden hoe het allemaal gegaan is, en er werd ook tijd genomen voor je wensen en je verhaal

Prettige notaris met duidelijk verhaal

Mevr. Voors heeft mij heel duidelijk alles uitgelegd en dingen opgeschreven zodat ik het thuis rustig kon bekijken. Daarna kon ik een beslissing nemen hoe ik alles vast wilde leggen. Er was tijd en geduld en dat heb ik als erg prettig ervaren!

Mantel & Voors is een trouwe gids in Testamentenland.

Bij het opmaken van een testament heeft Mantel & Voors voor de cliënt een luisterend oor, en staat die persoon bij met raad en daad.

Positief

Wij voelden ons op ons gemak

Vriendelijk en zeker met veel kennis

Goede en op tijd schriftelijke informatie. Nette ontvangt en duidelijke uitleg van de gehele overdracht van de woning met alle papierwerk.

Uitstekende begeleiding

Persoonlijk, begaan, menselijk, heel begaan, geen haast, er wordt alle tijd voor je genomen

Zeer correct en vriendelijk behandeld

Zeer kundig en vriendelijk

Dokter dArnaudstraat 29