Duidelijke en vlotte service.

Hele vriendelijke ontvangst. Daarna in duidelijke taal de uitleg over het testament en het levens testament. Na een paar weken kregen we de testamenten via de mail binnen. Konden we lezen of alles naar wens in het testament stond of dat er nog iets aangepast moest worden. Maar het was prima verwoord en konden we de testamenten tekenen. Dus een tevreden cliënt.

Prettig,en toch zakelijk.

Een prettig bezoek aan een fijn notariskantoor.

Doen wat ze beloven

Voelt er vertrouwd

Heel goed

De inhoud waar wij voor kwamen werd duidelijk uitgelegd

Duidelijke uitleg, fijn gesprek gehad met Sandra.

Duidelijke uitleg, fijn gesprek gehad met Sandra.

Prettig en concreet

Prettig contact, makkelijk bereikbaar, punctueel. Begrijpende taal toegelicht en adviserend over toekomstige acties. Dank

zeer goed

Heldere uitleg

goede gesprekken met de nodige uitleg

Netjes ,klantvriendelijk ,mee denkend helemaal goed

Deskundig advies.

Zeer vriendelijk en goed geholpen.

Goede ervaring

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen. Goede uitleg gehad over het levenstestament. Snelle afhandeling. Prima.

Goed geholpen

We zijn zeer te vrede

prima duurde best wel lang

We hebben afgesproken dat we de concept stukken voor de feestdagen zouden krijgen maar het omstreeks 20 januari ,beetje verveelend.dat moet de volgende keer anders .

Goed geholpen en deskundige informatie zoals we gewend zijn.

Zie hierboven.

Vriendelijke mensen en duidelijke uitleg

Fijne ervaring

Zoals altijd fijn ontvangen

Ik ben meerdere keren bij uw kantoor geweest in het verleden en altijd tevreden huiswaarts gegaan,

Vriendelijk en deskundig

Altijd vriendelijk ontvangen. Deskundig geholpen. Vele jaren ook Telefonisch vriendelijk en alle tijd.

Deskundig.neemt alle tijd en kan luisteren

Prettig en behulpzaam. !

vriendelijkheid

alles werd verteld wat we wilden weten in gebruikelijke taal

Duidelijk en vlot

Duidelijke communicatie en vlotte afhandeling.

Duidelijk en goed geholpen.

We kregen een goede duidelijke uitleg over de voor ons niet te lezen notarissentaal.

Hartelijk en gastvrij. Goede ondersteuning en afronding.

Fijne ondersteuning gehad in de aankoop en verkoop van onze woning. Bekwame mensen en erg behulpzaam. Fijne ervaring.

Altijd top!

Heldere uitleg en vriendelijk personeel en hele deskundige notaris

Het was een belangrijk moment om mijn huis te verkopen.

De afhandeling van de overdracht voelde relaxed. De notaris was vriendelijk en voor zever ik dat kan inschatten, deskundig. Er was ruimte voor vragen.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk