vriendelijke behandeling en altijd klaar om te helpen

Positief

Helemaal naar wens

Bij ons was het nog wel een ingewikkelde situatie. Er was tijd om te luisteren en er werden verschillende mogelijkheden aangeboden. Ook bij het tekenen van de stukken was er tijd voor aanpassingen. Uitstekend

Deskundig geholpen.

Snelle service, vraag snel en adequaat beantwoord en plezierig contact met de notaris bij passeren aktes.

Slecht

Heel slecht hier ga ik niet meer heen

Goed uitgelegd, snelle voortgang, vriendelijk benadering

1e dag advies,uitleg. Snelle vertelling, waarbij achteraf bleek dat wij gekozen hadden voor een paar zaken, o.m.rente 6%, er was nog geen volledige afstemming van keuzes. Concept Testamenten goed doorgenomen thuis en met u 2e uitleg ,die rustig overkwam, volkomen tevreden. Warme benadering, uiterst complete Testamenten, perfect.!!

Goed bereikbaar, prima dienstverlening

Mantel en Voors in Benningbroek is telefonisch goed bereikbaar. Vragen worden snel beantwoord. De aanlevering van de benodigde stukken gaat via het klantportaal. Dit werkt perfect. Ik ben zeer tevreden over dit kantoor.

een goed gesprek gehad

alles werd rustig uitgelegd, er was tijd voor vragen zonder tijdsdruk, prima.

Snel en accuraat gehandeld

Spoedklus voor eind van het jaar kon toch nog ingepland worden. Dank

Al heel lang een uitstekend contact.

In vrijwel alle takken van werkzaamheden van notarissen altijd prima geholpen.

Duidelijk en gastvrij.

Mijn ervaring met Mantel is positief. Geen stijf notaris gedoe.

Wij werden in alle opzichten prima behandeld.

Wij zijn zeer tevreden hoe alles is afgehandeld.

Snel en goed geholpen

Prima voor elkaar

Met voorgaande opmerking denken wij alles verteld te hebben

Deskundig, vriendelijk, to the point, beter kan het niet.

Ik was erg nerveus voorafgaand aan het eerste contact. Maar dat was heel snel verdwenen. We hebben een prima gesprek gehad. Na toezending van het testament heb ik een paar kleine wijzigingen voorgesteld. Die zijn prima verwerkt.

goed en prettig

warm welkom

Alles werd op een manier uitgelegd

Hele laag drepelig maar duidelijke notaris. Raad haar iedereen aan.

Kundig

We vinden deze notaris, Rinske Mantel, zeer kundig, zeer ervaren, prettig en behulpzaam. Duidelijke uitleg, korte lijntjes.

de kwaliteit is goed, de doorlooptijd onacceptabel lang (> 2,5 jaar)

voor een eenvoudige statutenwijziging (concept tekst in Word aangeleverd) is de afgelopen 2,5 jaar regelmatig een reminder gestuurd over afwikkeling. Soms waren de oude stukken niet meer vindbaar. Uiteindelijk is het wel gelukt en was de ervaring met de notaris die de akte passeerde zeer plezierig. De backoffice moet echt beter anders kan ik jullie niet aanbevelen.

Vriendelijk en duidelijk geholpen.

Duidelijk geholpen en vriendelijk in omgang

Zeer uitgebreid deskundig advies

Correcte vertaling van mijn wensen in een hernieuwd testament. Aangevuld met praktijkervaring van de notaris.

Heel goed

Goede uitleg en prettige ontvangst ! Mijn email adres is nu [email protected].

Ik was heel tevreden over uw wijze van voorlichting

Met mijn dochters gingen we heel tevreden naar huis. Op onze vragen kwamen duidelijke antwoorden. We gingen wijzer naar huis.

Goed maar veel duurder dan ik had verwacht.

Ik had al een testament laten maken (6 jaar geleden, voor ongeveer 500 Euro), maar ik wilde iets veranderen. Aangezien ik toch naar de notaris ging, wilde ik gelijk een levenstestament laten maken (dat zou kunnen schelen in de kosten, hoopte ik). Ik ben goed geholpen door mevrouw Mantel, maar ik schrok enorm van de hoogte van de nota. Notaris Mantel was mij aanbevolen door mijn broer Martien Kroezen. Toen ik hem vroeg wat hij dacht dat de hoogte van de nota was voor een testament en een levenstestament, antwoordde hij: ik denk ongeveer 600 Euro (in mijn geval was het vooral overschrijven, knippen en plakken). De nota was echter meer dan drie keer zoveel (1.977 Euro).

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk