Was prima

Werd duidelijk uitgelegd Vond wel de rekening aan de hoge kant

Goed en duidelijk

Wij hebben niet een standaard situatie . Alles is nu helder en duidelijk.

duidelijke uitleg, goed meegedacht met de invulling

Bij het opstellen van het testament werd er uitgebreid in gegaan op de mogelijkheden. Duidelijke uitleg

Duidelijk en vriendelijk geholpen.

Professioneel en mensgericht

We hebben er drie jaar tegenaan zitten hikken maar het moest er toch een keer van komen; ons testament. Renske Mantel dacht met ons mee, op ons tempo, en gaf geduldig uitleg als we het weer eens niet snapten. Vertrouwen is belangrijk, vooral als je niet alle ambtelijke taal snapt. Dat vertrouwen hebben we in Mantel & Voors.

Goede uitleg en geduld getoond.

Deskundige en snelle begeleiding bij het vastleggen van een hypotheek

Deskundigheid, snelheid en duidelijkheid bij het afsluiten van een hypotheek. Ook de communicatie verliep vlekkeloos en dat alles voor een acceptabele prijs. Mijn complimenten!

Prima service !!

Goede en duidelijke informatie

We zijn goed geholpen en geadviseerd voor ons leventestament. Ook onze testamentcheq was niet overbodig. Rinske heeft in heldere en duidelijke taal ons veel informatie gegeven. Het was een fijn gesprek.

Aan mijn verwachting is voldaan.

zie boven; verder geen commentaar. wat de sterren betreft: ik wil niet overdrijven...

Onpersoonlijk

Je moet alles zelf maar uitzoeken

Prima en prettig!

Hebben goede ervaring. Denk dat we heel goed zijn geïnformeerd en het contact was heel Prettig!

Ben zeer tevreden.

Onze wensen met betrekking tot onze testamenten werden duidelijk en vlot vertaalt in dokumenten ,ook de transport-en hypotheekakte voor ons aangekochte appartement werd in één zitting meegenomen en het geheel ervaren wij als correct en bijzonder prettig.

Zeer goed en snel alles geregeld.

Bij onze eerste afspraak had ik gelijk een goed gevoel. De sfeer was ontspannen Alles werd duidelijk uitgelegd en werden eventuele opties aangedragen. Het opstellen van het testament was binnen enkele weken geregeld.

Alles in een keer geregeld.

Goede uitleg gekregen over het testament. De voors en naars en wat je het beste en voordeligste kan doen. Prima geregeld alles.

In één woord uitstekend.

Altijd een betrouwbaar adres geweest en nu weer.

Correct

Snel en prettig geregeld

is ok

Zeer vriendelijke ontvangst

Een goede en duidelijke uitleg. Voelden mij direct op mijn gemak Kon alles vragen nam de tijd voor mij Ben heel blij met uw als Notaris het geeft mij rust Alles bij elkaar zeer tevreden

Wij hebben de overdracht als zeer plezierig en relaxed ervaren

Leuke manier van welkom heten, zeer aardige mensen, gevoel dat de tijd genomen wordt en dus geen haastklus, uitstraling van expertise. Gewoon top!

Super geholpen

Super geholpen door onwijs vriendelijk personeel.

Bijzonder hulpvaardig en alles prima geregeld.

Een helder, duidelijk en persoonlijk contact

Mijn ervaring is positief. De notaris en het personeel waar ik contact mee heb gehad waren zeer vriendelijk, duidelijk en helder in de communicatie. De notaris verduidelijkte sommige delen van de akte en er was ruimte voor een persoonlijke noot. Zeer prettig!

Wij zijn prima van informatie gezien en ook geholpen. Kortom zéér tevreden.

Al mijn vraagtekens zijn nu weg.

Doordat de voor mij zelf moeilijk te lezen teksten, duidelijk zijn overgebracht na ons laatste gesprek. Voelt het nu echt goed. Had geen idee wat we kwamen doen nadat mijn vader overleden was, maar daar is nu geen sprake meer van. Dat geeft mij nu op dit moment veel rust.

Dokter dArnaudstraat 29

1619CW Andijk