Wij hebben veel complimenten gekreen omtrent de begrafenis en kerkdienst. Mede dankzij uw hulp, adviezen e.d. is het goed verlopen en hadden wij een goed gevoel overgehouden met de gedachte dat dit zo was als mijn tante in gedachte had.
Prima geregeld!
Heel erg bedankt voor al je hulp, meedenken en flexibiliteit. Dankzij jouw werk was het een mooie uitvaart, waarbij je rekening hield met de wensen van Francois, moeder in Frankrijk en broer in Japan. Het was bijzonder en we kunnen er met een goed gevoel op terug kijken!
Wij waren zeer tevreden met de afhandeling. Lieve mensen met respect voor hun werk.
Wij vonden het een ongedwongen en aangenaam contact, en waren zeer tevreden over de begeleiding. Mede namens mijn dochter en familie zijn we daar zeer dankbaar voor.
Je hebt alles heel goed laten verlopen. Ben heel blij daarover, geeft een goed gevoel
Vul regelmatig enquêtes is. Deze beoordeling is zeker niet overdreven. Zelfs de bloemen van 5/4 zijn pas op 22/4 in de groencontainer gegaan. Op de kist naar crematie enkele losse bloemen gelegd. De rest mee naar huis. Iedere keer als ik de bloemen zag; dacht ik aan mijn overleden broer.
Het was goed zo.
Nogmaals bedankt voor de goede begeleiding bij het overlijden en de crematie van mijn vader.
We zijn heel erg tevreden met de gehele uitvaartzorg. Heel erg bedankt!
Bedankt voor alles!
Prettig in de omgang, snelle goede reacties, komt afspraken na, denkt mee en geeft goede suggesties
Uitstekend, alles wat u voor ons gedaan heeft.
Ich bin sehr zufrieden