Alles prima geregeld
Goede service, goed behandeld
Positief
Heel tevreden.
Naar wensen vervult
We horen om ons heen alleen maar positieve verhalen. Bedankt!
Het feit, dat ik en de mensen om mij heen, zeer tevreden zijn, danken wij puur aan Dees. Wat een geweldig mens!
Op een fout van het crematorium na, super geregeld! Bedankt hiervoor.
Onvergetelijk afscheid
Geweldige service en support van gehele bedrijf. In verdrietige tijden een fantastische ondersteuning met af en toe een glimlach wanneer nodig. Super bedankt voor alles, het was een complete ervaring die veel voldoening geeft. Heb een heel goed gevoel over alles! Groeten Koeno
Dineke is een zeer betrokken en warm persoon. Als gezin zijn wij zeer tevreden over hoe zij ons heeft begeleid met alle zaken die er rond een afscheid bij komen kijken. Wij kijken er zover we kunnen er trots op terug.
Was allemaal prima en fijn geregeld, zowel persoonlijk als zakelijk!
Fijn en warm contact en keurig verzorgd allemaal.
Alles tot in de puntjes geregeld. Erg fijn persoonlijk contact met Dineke. Ze is professioneel, meedenkend, betrokken en perfectionistisch. Alles is gegaan zoals wij dat voor ogen hadden. Mooie woorden van Dineke tijdens de plechtigheid en ook na de uitvaart de laatste zaken perfect geregeld.
Dineke heeft onze situatie perfect ingeschat en heeft hier naadloos op ingespeeld.
Alles was goed verzorgd.
Alles keurig geregeld, we zijn zeer tevreden!