Geweldig gedaan! Ga je zeker aanbevelen. Hele goede reacties gekregen. Groetjes Anneke van der Wijden
Super! Begeleiding heel persoonlijk en betrokken en toch zakelijk. Ondanks het verdriet blijft de mooie herinnering van het afscheid ons altijd bij.
Geen opmerkingen, alles was uitstekend geregeld.
Wij zijn allemaal onder de indruk van de handelswijze van de Ruiter Uitvaartzorg. Met heel veel menselijk gevoel en inlevingsvermogen hebben wij een heel mooi afscheid en een hele intieme dienst mogen meemaken. De beste vriendin van onze moeder was heel erg onder de indruk van de ontvangst door Dineke, ze voelde zich eerst heel alleen maar dat was gelijk weggenomen door Dinekes hartelijke en meelevende wijze. Heel erg bedankt namens ons allemaal.
Mijn ervaringen met Dineke de Ruiter en haar team zijn dusdanig dat alleen een 10 van toepassing is. Het hele proces vanaf het begin tot het einde is niet alleen professioneel maar ook op menselijke wijze verlopen. Daarbij past maar één woord "chapeau".
Deze beoordeling is ingevuld uit eigen ervaring en reactie's van onze gasten.
Een goede mix van empathie en zakelijkheid! Warm medeleven en goed meegenomen door het traject heen, chapeau!
Ik wil Dineke heel hartelijk bedanken voor alles wat ze gedaan heeft om ons te ondersteunen en mijn moeder een fijn afscheid te geven. Je merkt dat Dineke in al haar professionaliteit op een warme en persoonlijke wijze ondersteuning geeft. Wij zijn daardoor geraakt en geroerd.
Mevrouw Dineke de Ruiter voelde de stemming goed aan. Hierdoor ontstond al snel een vertrouwelijke sfeer. Ze gaf goede practische adviezen en was zeer duidelijk over procedures en kosten. Er werd niets aangekletst. Geen addertjes onder het gras. We kregen alle afspraken op papier. Al na het eerste gesprek waren mijn zorgen over de crematie verdwenen. Hierdoor was er meteen ruimte voor rouwverwerking en de emotionele kant van het overlijden van mijn moeder. In plaatst van opzien tegen het afscheid ging ik er als het ware naar toe leven.
Zeer vriendelijke, zeer professioneel, geweldig, hoe WE mijn moeder van de kamer waar ze opgebaard, lag naar de aula mochten begeleiden. De kamer, waar mijn moeder opgebeld lag, was een fijne ruimte. Dat maakte het voor mij allemaal makkelijker. Heel hartelijk bedankt voor alles.
Bedankt Dineke voor het eerder verzorgen van de uitvaart van onze vader in 2013 en nu de begeleiding van de uitvaart van onze moeder. Het was beiden erg prettig geregeld.
Wij zijn als familie erg tevreden over het regelen en uitvoeren van de uitvaart van onze vader. Alles ging zoals we het afgesproken hadden met dank aan de inbreng van Dineke zelf.
Fijne begeleiding door Dineke, warm en betrokken. Ik kijk goed terug op het afscheid van mijn moeder, bedankt!
We hebben alleen maar complimenten gekregen en zelf heb ik ook een goed contact gehad met Dineke gehad. Hiervoor dank!
Heel erg tevreden.
De begeleiding door Dineke was passend bij ons gezin. Wij hebben veel respect voor de wijze waarop mevr. De Ruiter haar werk verricht.
Beste Dineke, wij als nabestaanden van mw. Wijgerts-van Dokkum zijn uitermate tevreden zoals de uitvaart met ons is besproken vooraf en daarna volledig is geregeld met respect (Een echte VAKVROUW).