Zoals onze moeder zei als ze zeer tevreden was... een dikke 11 Bij de uitvaart zo attent de roze stropdas. Het helpen zoeken naar de roze kist, roze rouwauto. Ondanks ons verdriet zo mooi afscheid kunnen nemen. En het mooiste is dat onze moeder alles voor haar sterven heeft gezien. Haar laatste woorden waren dank dank dank jullie wel. Dit geldt voor ons kinderen- klein en achter kinderen maar ook voor jullie
Alles was perfect verzorgd met veel zorg en medeleven. Renske was TOP!
Alles keurig verzorgt. Voor ons alsof we thuis waren, super!
Alleen maar lof over de begeleiding en verzorging. Blij dat ik dit in Bennekom heb kunnen doen i.v.m. de grote opkomst van familie en vrienden.
Wij hebben veel steun en zorg ervaren van Renske. Het is prettig om in zo'n verdrietige en onbekende situatie iemand naast je te hebben die de goede gang van zaken in de gaten houdt en regelt.
In een woord Uitmuntend, een tien!!!
Wij zijn Renske en Karel zeer erkentelijk voor de waardige wijze waarop zij ons begeleid hebben bij het afscheid.
Rob was een fijne begeleider: Betrokken, flexibel en een warme persoonlijkheid.
Nogmaals dank voor jouw goede zorgen. Alles was top geregeld en ons contact was erg plezierig. We zullen nog heel vaak terugdenken aan dit mooie en waardige afscheid van mijn vader.
Heel erg bedankt Dineke voor alles, was perfect geregeld.
Bedankt voor alles, voor de goede zorg/hulp
Ondanks ons verdriet... menselijk, zeer fijn en goed geholpen.
Zeer tevreden over de uitvaart
Wij zijn zeer tevreden over alles. Vanaf het eerst telefoontje tot aan het einde. Dank je wel Renske.
Enorm bedankt voor alle hulp en inzet. Dineke en haar team zijn professioneel, heel attent en liefdevol. Niets is te veel, alles mag en alles kan. Dat maakte dat deze tijd voor ons zo gemakkelijk mogelijk werd gemaakt, zonder zorgen,
De verzorging en begeleiding was goed.