Tevreden

Mijn screen werd door vriendelijke medewerkers gerepareerd en de reparatie ook uitgelegd.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Uitstekende service monteur, zeer kundig en gaf ook nog wat tips

Mijn garagedeur moest een periodieke service beurt hebben. Een afspraak was snel gemaakt en belangrijker nog werd ook stipt nagekomen. De service beurt werd op een professionele en kundige wijze tot mijn tevredenheid uitgevoerd. Een bedrijf waar ik alle vertrouwen in heb en ik ga in voorkomend geval zeker weer een beroep op hen doen.

Uitstekende service

Wederom een bestelling die geleverd en gekonteerd werd. Alles prima naar onze tevredenheid door een vakkundige en vriendelijke monteur.

Al meer dan 40 jaar ervaring met jullie kwaliteit. Zeer tevreden

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Snel, betrokken, eerlijk, makkelijk, goed advies.

Alles dik in orde!

• Bezochte vestiging N.v.t.

Ontzettend lief personeel en werken secuur en netjes!

Ontzettend fijn personeel, overleggen veel als ze iets niet weten en werken lekker door! Ruimen alles goed op en nemen het afval mee.

Ben goed geholpen

Ben goed geholpen

Top service

Ergens kopen is niet moeilijk.Maar als iets niet goed funktioneert dan komt het op service aan.Deze firma met echte vakmensen heeft ons meer dan uitstekend geholpen.De motor van onze garagedeur is vervangen en alles is keurig afgesteld.Dit noemen wij grote klasse.

Toppers!

Hele fijne jongens,bescheiden en behulpzaam,werken netjes,in één woord top

montage rapport

Mijn garagedeur heeft wat problemen gehad. De deur bleef af en toe vast zitten, dus er viel regelmatig een handzender vast om de deur open of weer dicht te doen De monteur , Andy , werkt heel goed en ook rustig , voldaan aan de gebuikersvoorwaarden . . De garagedeur is nu goed beoordeeld ,o.a. schoongemaakt en schroeven op bepaalde momenten vastgezet. Mijn dank hiervoor !

• Bezochte vestiging N.v.t.

De mannen wisten wat ze deden!

Mijn zonnescherm uit mijn oude huis, werd keurig opgehangen in de nieuwe situatie. Tevoren was er iemand geweest, die de situatie heeft bekeken en de nodige aanpassingen heeft besproken en een prijsopgave gemaakt.

Snel en professioneel geholpen

Storing aan de stormbeschermer van het zonnescherm is snel en uiteindelijk prima verholpen. Vanwege de korte tijd die daarvoor nodig was zijn geen kosten in rekening gebracht.

gewoon correct

ik ga er van uit dat deze mail is gestuurd nav diverse leveringen aan mijn prive adres. als dat zo is - kan ik bevestigen dat wij aangenaam verrast zijn. alles verliep zoals gepland en de contacten waren ook uitstekend.

Prima geholpen

Screens voldoen prima

Mooi werk; goed materiaal

Mooi afgewerkte plaatsing van luifel en luiken ondanks oorspronkelijke fabrieksfout die goed is verholpen; wel met enig tijdsverlies.

Prima werk geleverd

Ze hebben hier een screen van het merk Brustor bevestigd en mooi afgewerkt. Een aanrader.

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Een oude relatie is wederom een nieuwe vaste klant geworden.

Zoals c.a. 20 jaar geleden, zijn de service en de relatie behandeling nog immer zo, zoals ik destijds heb ervaren. Klasse,

Alle werkzaamheden top uitgevoerd

Super tevreden met de geleverde spullen en het eindresultaat. Hierom zijn we al 20 jaar klant!

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

zeer tevreden met her plaatsing

goed afgehandeld

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Heel goed. Ook probleem met te korte bedieningsketting werd opgelost.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Duidelijk offerte en duidelijke factuur.

Online afspraak gemaakt voor bezoek tuis, voor het inmeten. Snelle plaatsing van de rolluiken. De monteurs hebben zelf gestofzuigt (op de 1e verdieping), omdat ik niet meer zo mobiel ben.

Erg tevreden

Ze komen op tijd op de afspraak, samenwerken en doorwerken. Ze hebben verstand van zaken en vriendelijk.

Duidelijk en prettig geholpen

Goede communicatie, vriendelijk en fijn het probleem verholpen.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Kennis, kunde en kwaliteit op hoog niveau

Wij zijn erg blij met onze nieuwe overkapping. Van bestelling/offerte fase tot aan oplevering zijn wij zeer tevreden over het gehele proces. En nu genieten…..

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Ondanks het slechte weer goed gehumeurde monteurs, die hun werk goed deden.

Goed gemonteerd; goede informatie.

De Slof 8

5107 RJ Dongen