Heel goed en betrouwbaar

De in opdracht gegeven werkzaamheden worden altijd netjes en op vrij korte termijn uitgevoerd

• Bezochte vestiging Couwenberg Herpt

Perfekt

Perfecte afhandeling en super fijne mensen die het geplaatst hebben

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Vakkundig bedrijf met een uitstekende service.

De inzet is totdat het product optimaal werkt naar tevredenheid van de klant.

Vriendelijk personeel.

Het personeel was mooi op tijd,en redelijk op tijd klaar met het ophangen van de screen.

Zoals gewoonlijk zeer goed

Afspraak goed nagekomen binnen de afgesproken tijd. Goede kwaliteit materiaal en deskundig gemonteerd.

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Goede kwaliteit en goede service.

De monteurs waren aardig en hebben goed werk geleverd. Echt een aanrader.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Fijn personeel, mensen die met je meedenken

Ik kom al jaren bij Tielemans in Eindhoven en ben tot nu toe zeer tevreden en raad deze zaak dan ook aan bij familie en vrienden.

Perfecte service & vriendelijke service

Good service

Goed en snel

Afspraak in de offerte nagekomen en tijdig geleverd.

We zijn tevreden

We zijn tevreden

Keurig afgewerkt

Keurig afgewerkt

Correct snel prettige medewerkers

Correct snel prettige medewerkers

Vlo t en goed werk

• Bezochte vestiging Tielemans Eindhoven

Duidelijke offerte en prettige monteurs

Boekbespreking adekwaat verlopen. Uitvalschermen netjes gemonteerd en meedenkende monteurs.

• Bezochte vestiging Tielemans Eindhoven

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe zonnewering. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel.

Top!!!!

Maatwerk geplaatst door vakkundig personeel. Wel gemiddeld iets duurder dan ergens anders maar daar krijg je kwaliteit voor terug. Goedkoop is duurkoop. Mijn vorige luifel van deze firma heeft meer dan 40 jaar gehangen.

Vakmensen

Wij zijn uitstekend geholpe bij In-'n outdoor in Dongen. uiteindelijk hebben we gekozen voor buitenjaloezien, kortom zonwering en verduistering in een.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Administratie lijkt een chaos, maar het rolluik is wel vakkundig geplaatst.

In de winkel in Dongen een offerte op laten stellen. Doordat wij twijfelde over de exacte afmetingen van het raam is er binnen enkele dagen iemand langs geweest om het raam exact op te meten. Hij zei dat onze offerte niet klopte. De prijs van het rolluik werd duurder, de prijs van de montage werd duurder en de levertijd werd op voorhand langer.. Oftewel van de offerte klopte niks! Nadat de levertijd verlopen was zelf gaan bellen of er al iets bekend was. Er wordt beloofd dat er terug gebeld wordt, maar dat is niet gebeurt. Uiteindelijk na 3 keer zelf bellen, blijkt dat de rolluik al eventjes binnen is. Uiteindelijk is de rolluik vakkundig geplaatst en zijn wij happy!

Erg tevreden

Toen mijn hordeur stuk ging , kreeg ik als verrassing dat het gratis gemaakt was , goede service dus. Personeel is ook altijd erg behulpzaam en aardig.

Keurig en volgens afspraak

Prima geholpen en netjes gewerkt

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Goed werk, prettige monteur, fijn materiaal

Dit is het tweede bedrijf van in n outdoor dat ik benaderde. Eerste bedrijf echt teleurstellend, zacht uitgedrukt. DONGEN is een totaal andere ervaring. Ondanks het schoonheidsfoutje , vergeten te melden dat werkplanning wijzigde.

goede service

Op zich een prettige service , ik heb echter wel erg lang moeten wachten totdat de reparatie van ons zonnescherm kon plaatsvinden. Twee maanden je scherm niet kunnen gebruiken midden in de zomer is niet zo prettig. Op de factuur stond slechts een totaalbedrag, ik heb geen idee waaruit dit bedrag is opgebouwd. Dat vindt ik ook wel een aandachtspunt.

• Bezochte vestiging Sun Express Terheijden

erg tevreden