Monteurs niet goed nagedacht

In eerste instantie was er een probleem met boren ,volgens de monteur losse steen. Werkzaamheden moeten staken wegens het niet bij hebben van alternatieve montage middelen. Heb de volgende dag de uitvoerder van het bouwbedrijf gebeld en zei dat dit niet kan want binnen blad en buitenland voldoende zijn verankerd,hij denkt dat men met de voor zgn getlotterd is. Tijdstip van komst was ver verstreken. Wel snel opnieuw gekomen echter ik constateerde zelf dat de ene steun hoger zat als de andere dus opnieuw aanpassen. Wij hadden 2 boompjes staan die eigenlijk veplaats moeten worden om een goede stand te kunnen dat gaan we oplossen. Andere monteurs hebben bij onze buren gedaan en dat ziet er toch beter uit. Dus mocht u met een oplossing komen dan niet met de monteurs die hier geweest zijn.

Snelle goede service.

Goed bedrijf, doet wat ze zeggen.

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Mooie producten, hele huis in een keer aangekleed

Vlotte communicatie met medewerkers van In- en Outdoor. Mooie en degelijke producten voor zowel de buitenzijde van de woning als de binnenzijde. Screens, knikarmscherm en duettes. Alles door hen gekoppeld aan domotica. Installateurs waren zeer bekwaam en meedenkend in oplossingen.

• Bezochte vestiging Sun Express Terheijden

Goede service en mooi product!

Binnen een paar weken na aankoop hangt ons zonnescherm naar volle tevredenheid. De geboden service is prima. Het bedrijf is goed bereikbaar voor overleg. De mensen van het montageteam zijn goed op elkaar ingespeeld. Het scherm is goed afgewerkt en werkt uitstekend. Kortom: tot op dit moment een uitstekende ervaring!

Zeer klantgericht

Waar andere bedrijven (waaronder Bestosol) allerlei bedenkingen hadden t.a.v. onze klacht terzake de elektrische serredakzonwering dacht SunExpress/van Steenhoven doelgericht mee naar een oplossing. En het bleef niet alleen bij denken maar de daad werd bij het woord gevoegd en binnen korte tijd werd ons probleem verholpen. Chapeau SunnExpress !

Prima bedrijf

Prima bedrijf dat afspraken nakomt !

Een hele grote aanrader

Zeer goede service Zeer deskundige monteurs ( en ook nog heel aardig) Precies alle afspraken op tijd en perfecte afwerking AL MET AL EEN AANRADER

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Goede service. Goede producten en fijne monteurs. Heel blij met het eind resultaat

• Bezochte vestiging Tielemans Eindhoven

Vakmensen die goed werk leveren.

Geheel volgens plan in twee dagen alle elektrische buiten jaloezieën gemonteerd en goed werkend afgeleverd. Alle verpakkingsmateriaal weer mee genomen.

• Bezochte vestiging Tielemans Eindhoven

Het mankement is deskundig verholpen.

De monteurs waren heel vriendelijk en gaven nog de nodige uitleg.

Redelijk

Redelijk

• Bezochte vestiging Sun Express Terheijden

ervaren medewerkers, daar heb je wat aan !

Snel telefonisch advies. Na toestemming, gevolgd door onderzoek met conclusie. Afspraak gemaakt. Snel geholpen. Tevreden.

Klantvriendelijk en goede service

Goed advies en tips gekregen bij aankoop van zonwering Monteurs hebben goed werk afgeleverd. Alles was perfect!

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg, Couwenberg Herpt

Prima service en klantvriendelijk

Alles is volgens afspraak en snel geleverd en geplaatst. Kundig en vriendelijk personeel die alles doen om een goede en snelle plaatsing mogelijk te maken.

Heel goed prima werk

Zijn heel tevreden netjes werk.

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Goede service en een goed team dat samen werkt.

Zeer tevreden klant

Hadden al een goede ervaring met jullie bedrijf De monteurs hebben hun werk goed verricht Netjes en beleefd En alles netjes opgeruimd !

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Komt afspraken na en lossen het goed op

Goede service Betaalbaar

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

prima geplaats en ook aan alle afspraken gehouden!

goed advies, juiste communicatie, aan de afspraken gehouden.

Snel en vakkundig geholpen

• Bezochte vestiging N.v.t.

Snelle analyse van probleem

Twee medewerkers kwamen voor het opsporen van problemen met de screens. Al snel bleek de afstandsbediening het probleem te zijn. Nadat het vervangen en geprogrammeerd was, werkten de screens weer naar behoren.

• Bezochte vestiging N.v.t.

Vriendelijke jongens die goed werk leveren.

Heel tevreden over de luifel en de jongens die zijn komen plaatsen. 1min puntje de luifel had 10 a 15 cm meer naar links mogen hangen voor de zon. Ik weet niet of dat nu nog recht gezet kan worden. Grt heelen

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Ik werd heel snel en zeer netjes geholpen

Mijn zonneluifel moest gerepareerd worden. Binnen een paar dagen stonden de mensen van Tielemans al voor de deur De medewerkers van Tielemans zijn vakmensen, weten waar ze mee bezig zijn. De klus was ook snel klaar. Ik ben zeer tevreden Mario Raaijmakers

De Slof 8

5107 RJ Dongen