Gisteren een kap van mijn zonnescherm vervangen door 2 medewerkers in opdracht van Bestosol Tilburg. Complimenten over de kwaliteit van het afgeleverde werk. Het zag er netjes uit, werkplek netjes achtergelaten en erg vriendelijk. Een aanrader voor wie een zonnescherm wil laten plaatsen of onderhoud heeft. Fijn te zien dat er nog echte vakmensen bestaan.

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Snelle service en goed product

Goed opgemeten, snel geleverd. Prima hor

Aan te bevelen bedrijf.

Goede informatie vooraf. Zeer vriendelijke monteurs. tevreden over resultaat.

Betrouwbaar bedrijf

Het enige minpuntje was, dat ik zelf achter de levering aan moest. Verder is de montage en aflevering perfect verlopen.

• Bezochte vestiging Tielemans Eindhoven

Prima ervaring, alles netjes werkend opgeleverd!

Van advies, verkoop tot installatie alles goed geregeld. We hebben gekozen voor een dubbele Brustor pergola zonwering

Vriendelijk en vakkundig

Het begin met een advies wat paste bij onze wensen. Vervolgens was de installatie goed afgewerkt en waren t ook vriendelijke mensen.

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Prima kwaliteit en prima service

Markiezen en horren zijn prima besteld en geinstalleerd. Kwaliteit is ook prima.

• Bezochte vestiging Tielemans Eindhoven

ben tevreden met de afwikkeling

Netjes geholpen en mijn rolluik werkt weer

Alles prima.

Allemaal vriendelijke en kundige mensen.

Uitstekende firma

Deze firma beoordeel ik met 5 sterren, omdat ik uitstekende ervaringen met ze heb. Ik had een groot probleem met mijn 14 jaar oude elektrische met tijdklok bediende rolluiken. Opnieuw afstellen en resetten wilde niet lukken. Deze firma is gewoon telefonisch te bereiken. Geen vage probleemoplosser via internet of chatten met een robot. Gewoon Jurgen van Wanrooij aan de lijn krijgen die met engelengeduld en enorme vakkennis het probleem per telefoon wist op te lossen. Niks nieuwe motor kopen, gewoon de juiste oplossing vinden. Dit was de 2e keer dat ik rolluiken van hen kocht een eventuele volgende keer ga ik ze daar zeker weer kopen. Bert van Grunsven

was erg tevreden

monteurs hadden verstand van zaken

Gebroken glasplaat netjes vervangen

Ik had een gebroken op mijn overkapping. Deze is netjes vervangen door een nieuwe. Vriendelijke medewerkers.

• Bezochte vestiging N.v.t.

ze waren goed op tijd en hebben het prima afgewerkt

ga zo door

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Meegedacht in mogelijkheden, snel geschakeld en perfecte plaatsing

We zijn ontzettend goed geholpen in de winkel. Verschillende mogelijkheden bekeken en uiteindelijk is er nog iemand bij ons thuis geweest om te beoordelen wat de beste optie was. Heel fijn dat er zo snel geschakeld kon worden. Na goed en eerlijk advies, een bestelling geplaatst. Deze is na een aantal weken gemonteerd. De monteurs waren erg aardig en vakkundig. Al met al: top werk! Dankjewel.

Top geregeld

Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van de deuren is alles naar wens gegaan. Complimenten voor de behandeling wie dan ook. In volgorde: Timo, namen ben ik vergeten, maar bij het opnemen maten en adviseren in Oisterwijk, plaatsen frame, later de deuren. Nog een keer een bezoekje in Dongen om een advies. Mijn vriend had gelijk gehad, hij had ervaring met “ Kaatsheuvel “ vroeger. Ik had Joan en zijn kleinzoon uitgenodigd bij wedstrijd Willem II - PEC Zwolle, helaas door drukte ben ik ze misgelopen. Succes met de onderneming Frans Nabbe Kom maar een foto maken na volgende week maandag, dan is ook de inrichting klaar

Perfecte uitvoering.

Zowel in de winkel, als tijdens opmeten thuis verliep alles vlot. De uiteindelijke plaatsing van de screens is schitterend in korte tijd uitgevoerd.

Confirm afspraak

Het zonnescherm is geplaatst conform afspraak, vriendelijke en kundige medewerkers. Oude scherm afgevoerd.

Perfecte service

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Goede service , snelle afspraak, vakmanschap

Reparatie is snel en goed verholpen. Al jaren zijn we vaste klant.

Klantvriendelijkheid ver te zoeken

Na plaatsen van onderstaande review werd ik snel gebeld en is er snel een afspraak gemaakt om de problemen op te lossen. Nu werkt alles weer naar behoren.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Stipt, vriendelijk, vakkundig en netjes!

Keurig op de afgesproken tijd. Vriendelijk en net persoon. Werk werd vakkundig uitgevoerd. Er werd prima uitleg gegeven en alles werd 100% opgeruimd.

Vlotte installatie

Vakkundige installatie van 2 screens.

Lange wachttijd, slechte communicatie

4 maanden moeten wachten op het herstellen van een hordeur, tig keer moeten bellen!

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Ik ben prettig verrast door de service die geleverd is !

Een onderdeel van een 6 jaar oude plisse was versleten. IN-'N OUTDOOR heeft ervoor gezorgd dat betreffend onderdeel kosteloos per post geleverd is.

• Bezochte vestiging Sun Express Terheijden

Super service!!

Dank aan Timo Schuermans.

De Slof 8

5107 RJ Dongen