Goede voorlichting over welke screen wij het beste konden aanschaffen.

Goede voorlichting welk screen wij het beste konden aanschaffen en daarna is het ophangen goed en door gezellige, bekwame mensen opgehangen. Wij zijn erg tevreden.

• Bezochte vestiging Sun Express Terheijden

Goede voorlichting over welke screen wij het beste konden aanschaffen.

• Bezochte vestiging Sun Express Terheijden

Keurig en vlot werk afgeleverd.

Nooit meer voor mij

Ik heb na ons eerste contact wel n half jaar moeten wachten voordat die deurveer bij ons gerepareerd werdt. daarnaast vind ik het wel ontzettend veel geld, 640,= voor een deurveertje. ne eens, maar nooit meer bij deze firma

Niet geweldig

Ik vind dat het allereerst veel echt veel te lang geduurd heeft. Alles bij elkaar sinds mijn aanvraag wel n half jaar. Daarnaast vind ik het ontzettend duur, voor een deurveertje iets van 640 euro. Nee voor mij nooit meer

Niet geweldig

Super goed! In alle opzichten.

Bij ons is recent een zonnescherm en een rolluik geplaatst. Zeer vakkundig en zonder overlast. Alles werd ook weer keurig achtergelaten, zonder rommel die wijzelf nog moesten opruimen. Vooraf kregen we een goed advies, de communicatie was goed en de afspraken werden nagekomen. De prijs was uiteraard ook goed. Dit zijn echte vakmensen die hun afspraken nakomen en ze leveren eerste klas producten. Een echte aanrader!

Top!

Service prima! Punt van aandacht: Bij bezoek in winkel geen personeel te bekennen!

klantvriendelijk en snelle actie

prima service

Helemaal goed.

Vanaf de eerste telefonische afspraak t/m de plaatsing van de zonneluifel, is het duidelijk, correct en vriendelijk geweest.

vakkundig en vakbekwaam

Vriendelijke jongens Mark en Harald en vakbekwaam en gaven ook nog suggesties.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Top montage maar wel een dip de andere dag

De monteurs hebben bij het plaatsen probleemoplossend gewerkt, en het netjes afgeleverd. De dip is dat ik de volgende morgen mijn rolluik wilde openen en dat gaf problemen, meteen naar In- en outdoor gebeld om de klacht te melden. Daar werd gezegd,hou het in de gaten en gebruik hem zo min mogelijk(haha in de kamer,lekker in het donker) en een afspraak gemaakt voor donderdag 17 november. (bleek een veer vanuit de fabriek niet goed gemonteerd te zijn), servicemonteur zei "als het nog eens gebeurd, bel meteen er is altijd een monteur in de buurt, om schade te voorkomen. Waarom moest ik zo lang wachten?.

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Prima solide bedrijf: afspraak is afspraak.

20 november 2022 zijn bij ons volgens opdracht 5 rolluiken en 1 Velux rolgordijn aangebracht. Graag wil ik jullie mensen complimenteren met de zorgvuldigheid en degelijkheid waarmee het werk is uitgevoerd. Snel en efficiënt is er gewerkt en nauwelijks is er tijdgenomen voor een koffiepauze terwijl de buitentemperatuur toch niet was om over naar huis te schrijven. Nogmaals waardering, die komt in de rubriek “hoort zegt het voort”

• Bezochte vestiging Bestosol / Hermis Tilburg

Goede uitleg tijdens offerte en uiteindelijke montage

Tijdens offerte aanvraag in de winkel van dingen al een goed gevoel. Alleen raad ik aan om een bezoek aan huis te doen voor het juist opmeten van de rolluiken. Met die maten daarna een offerte opvragen. Montage ploeg werkt goed, netjes en snel. Denkt mee met je als consument. Ik ben blij met de rolluiken.

Fantastisch geregeld

We hadden een probleem met ons zonnescherm. De mannen hebben het heel netjes gerepareerd. Echte vaklui!

Professioneel werk geleverd

Vriendelijke mensen. Professioneel. Prima werk afgeleverd en heel netjes gewerkt

• Bezochte vestiging N.v.t.

het is vakkundig gedaan maar ook heel netjes.!het is prachtig .

een ding , de levertijd was best lang. maar het gaat niet ! van daag bestellen, en morgen in huis. maar het is niet anders

• Bezochte vestiging Sun Express / Van Steenoven Dongen

Mooi product, goede en nette montage

Het inmeten en bestellen was zo geregeld. Er is mee gedacht over de juiste oplossing en dat bleek een goedkopere oplossing te zijn dan vooraf gedacht. Levering liet wat op zich wachten, maar dat is in deze tijd ook niet iets waar we nog van opkijken. De monteur was stipt op tijd en had alles snel en netjes gemonteerd en alles weer opgeruimd. Na een korte en heldere uitleg was alles helemaal naar tevredenheid opgeleverd.

De Slof 8

5107 RJ Dongen