Vriendelijk, kennis van zaken en snelle levering
Prima zeer klantvriendelijk, professioneel bedrijf. alleen de nazorg/garantie is niet of nog niet aan de orde geweest. Ze verdienen een 10 maar perfectie bestaat immers niet dus een dikke 9
Het hele proces is zeer bevredigend verlopen. Van voorlichting tot montage. Een fijn, betrouwbaar bedrijf!
Uitstekend bedrijf, goed en snel geholpen. Kleine hickup in de levertijd door foutje bij de leverancier, maar direct actie ondernomen. Hele nette en aardige monteurs, alles netjes afgeleverd
Van het begin tot het eind heel goed geholpen. Toen bleek dat de hordeur niet goed afsloot is er gelijk iemand komen kijken. En het wordt direct opgelost.
Zeer duidelijk advies en zeer vriendelijke monteurs die de overkapping hebben geplaatst.
Tevreden Mooie spullen, goede kwaliteit Vriendelijk geholpen
Prima bedrijf, komt zijn afspraken goed na
mooi product, prima service, snelle vakkundige plaatsing.
Alle afspraken nagekomen (super). Hoop dat de nazorg ook zo goed is. Want wij hebben nog geen gebruik kunnen maken van het scherm i.v.m. het weer.
zeer tevreden ervaren verkoop personeel hebben ons goed geholpen bij een niet zo eenvoudige montage
we zijn zeer blij en tevreden met de geleverde screens zeer vriendelijk personeel
Fijn dat we stalen even konden meenemen. Bij de montage is de bestrating van de poten van de pergola zonwering keurig netjes passend gemaakt. Het ziet er allemaal netjes uit, precies zoals we verwacht hadden!
Ik ben zeer tevreden over de zonwering en hoe alles is gemonteerd, zeer zorgvuldig. Het ziet er mooi uit. Ik ben er heel blij mee.
We zijn zeer tevreden over de geleverde screen.
Snel en bekwaam
correcte monteurs.ik stel mij alleen de vraag of het normaal is dat de witte kabel van de screens tussen en over de dakpannen loopt,ik heb dit stukje kabel afgedekt met dakleer echter ik denk niet dat dit de bedoeling is.Voor het overige prima werk.
Prima verzorgt jammer dat ze de eerste keer niet alles bij hadden waardoor ik 2 keer er voor thuis moest blijven. Hebben excuses aangeboden.
De tot nu toe opgedane ervaring met voorlichting, verkoop en montage zijn positief
Bij de aankoop van ons verandadak werden we heel vriendelijk en vakkundig geholpen in de showroom. Ook bij plaatsing weer een heel vriendelijk en professioneel team. Alles is zonder problemen verlopen, het plaatsen ging zelfs op een eerdere datum dan gedacht. We kunnen SunExpress zeker aanbevelen.
Goede service Mooie kwaliteit Vriendelijk geholpen
100% tevreden , Afspraken netjes nagekomen en vriendelijk personeel! Zal jullie zeker aanbevelen !!
Wij hebben een super goede ervaring met Sun Express, Wij zijn altijd zeer goed geholpen, en jullie hebben altijd vakwerk afgeleverd.(prima personeel) Complimenten voor jullie Firma, We zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen en iedereen die het horen wil.